• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pco lular müjde pco da geçebiliyormuş

hııımm demek çoruma gelin geldin..çok sevindim tatlı gelinimizŞenizbenim abim amcamlar çorumda ..bizde sungurluya taşınalı 13 sene oldu..önce Çorumda oturuyorduk..demek eşin sungurlulua.s.anım ben Elitparkta ümit beye gidiyorum..şimdilik memnunum..inşallah bu ay hamiş oluruz..öptüm canım benim..Şeniz

insallah canım allahın izniyle sungurluda nerde oturuyosun

merhaba soğan kürünü nasıl kullandığını ve nasıl yaptığı anlatır mısın lütfennn senağlama

ben anlatayım istersen canım birbuçuk iki bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun içine 1 orta boy soğanı 4 bölüp atıyosun agzı kapalı olarak 5 dk daha kısık ateşte tutuyosun sonra agzın kapayım ılıması için bırakıyosun ılındıktan sonra süzüp içiyorsun aynı işlemi hem sabah hem akşam yemeklerden önce yapıyorsun her defasında taze hazırlıyosun insallah sanada şifa olur bana oldu

inşallah allah hepimize versin kendime heyecan yapmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum ya
o da çok etkiliyormuş

çok teşekkür ederim bende baktım internetten bu dertle uğraşıyorum canım inşallah banada iyi gelir çok teşekkür ederim senın adınada çok sevindim canımmm

inşallah allah hepimize versin kendime heyecan yapmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum ya
o da çok etkiliyormuş

evet hiçbir proplemi olmadığı halde stres yüzünden hamile kalamayan çok kişi var ama yapmamak elde deil bende öyleyim sürekli aklımda baska hiçbişeye konsantre olamıyorum

valla hayatım banada doktorum aynı şeyleri söyledi hayatım boyunca dogum kontrol hapına mahkum oldunu söyledi ama sonra kendi bile sasırdı çünkü ben hiç inanmadım ona ne bu böyle dedim millet kanseri yeniyo buda neymiş bu hastalıkta en önemli sey psikoloji hep kendimi yeniledim dinlemedim kendimi ilaçlarımı kullandım kürümü uyguladım ve sonuç artık (enazından şimdilik) pco bende yok darısı hepinizin başına ama ben hepinizin geççenden eminim

soganı kac kez kullandı ılk 15 sonra kac defa tekrarladın?brnde bır kez yaptım 15 gün sımdı ıncıre basladım ıncır bıtınce soan yapsammı acaba ne dersın?

Back
X