- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
İki yıl önce glifor ve soğan suyuyla hamile kaldim ama 6.haftada düşürdüm. 9 ay sonra klomenin ikinci ayında ikizlere hamile kaldım 22.haftada Eylül ayında erken doğumla kaybettim. Altı ay bekledik üç aydır klomen tedavisi gördüm son ayim çünkü ya hiç yumurta oluşmadı yada geç oluştu ama olgunlasmadi. Bu defa klomen hiç işe yaramadı. Bugün yarın adetim gelecek bekliyorum yarın test yapacağım. Adetim gelirse hsg çekilecek ve iğne tedavisine gececegiz
Ben varım canım
Düzenli mı benim çok düzensiz ama yumurtladigim günü biliyorum bugün tam 14 gün oldu onun için hamile degilsem çok yakında gelir. İnofiligi tavsiye ederim yumurta oluşturuyor. Benim ilk ay hiç yoktu inofolik kullandim 3 yumurta oldu döllenmedi. Bu ay geç gelişen sürpriz yumurtam vardianladım canım cok cok geçmiş olsun bendede yumurta oluşmadı bekliyorum öyle yarın adet günüm benimde keşke gelse de hhemen baska bi tedaviye başlasak
Düzenli mı benim çok düzensiz ama yumurtladigim günü biliyorum bugün tam 14 gün oldu onun için hamile degilsem çok yakında gelir. İnofiligi tavsiye ederim yumurta oluşturuyor. Benim ilk ay hiç yoktu inofolik kullandim 3 yumurta oldu döllenmedi. Bu ay geç gelişen sürpriz yumurtam vardi
Düzenli mı benim çok düzensiz ama yumurtladigim günü biliyorum bugün tam 14 gün oldu onun için hamile degilsem çok yakında gelir. İnofiligi tavsiye ederim yumurta oluşturuyor. Benim ilk ay hiç yoktu inofolik kullandim 3 yumurta oldu döllenmedi. Bu ay geç gelişen sürpriz yumurtam vardi
Aynen canım bende Mayıs ayında 30a geçtim. Kilo bende de var. En az 15 kilo vermem gerek. Ama iki hamileligimde de kiloluydum. Boyum 156. İkisinde de 72 ile hamile kaldım şimdi 76 veremyorumbende yaş 30,5 kilo da var çok şimdi var gücümle vermeye çalışıyorum
Cok gecmis olsun.cok zor az cok anlaya biliyorum.sogan kuru kullaniyorum bende.ama akinti falan yok .sende varmiydi akinti?İki yıl önce glifor ve soğan suyuyla hamile kaldim ama 6.haftada düşürdüm. 9 ay sonra klomenin ikinci ayında ikizlere hamile kaldım 22.haftada Eylül ayında erken doğumla kaybettim. Altı ay bekledik üç aydır klomen tedavisi gördüm son ayim çünkü ya hiç yumurta oluşmadı yada geç oluştu ama olgunlasmadi. Bu defa klomen hiç işe yaramadı. Bugün yarın adetim gelecek bekliyorum yarın test yapacağım. Adetim gelirse hsg çekilecek ve iğne tedavisine gececegiz
Soğanı ilk hamileligimde kullanmıştım canım iki yıl oldu inan hatırlamıyorum. Teşekkür ederim bu arada, gerçekten çok çok zor.Canim
Cok gecmis olsun.cok zor az cok anlaya biliyorum.sogan kuru kullaniyorum bende.ama akinti falan yok .sende varmiydi akinti?
Aynen canım bende Mayıs ayında 30a geçtim. Kilo bende de var. En az 15 kilo vermem gerek. Ama iki hamileligimde de kiloluydum. Boyum 156. İkisinde de 72 ile hamile kaldım şimdi 76 veremyorum
Ben de pko maduruyum malesef.7 aydir beklemedeyim.bu ay sogan suyu iciyorum 10 gunumdeyim ama akinti falan yok.folik asit kullaniyorum bide.bakalim neler olucak.Allah tez bir zamanda anne olmayi nasip etsin
Bende 84 olmuştum glifor verdi doktor 12 kilo verdim 72 ile hamile kaldım. Sen kullanmiyormusun ben hala kullanıyorum ama etkisini kaybetti veremiyorumkuzum ben 88-90 civarı suan seninkine insem belki benimde yumurtam falan çok iyi çalışacak
Bende 84 olmuştum glifor verdi doktor 12 kilo verdim 72 ile hamile kaldım. Sen kullanmiyormusun ben hala kullanıyorum ama etkisini kaybetti veremiyorum
Bende 84 olmuştum glifor verdi doktor 12 kilo verdim 72 ile hamile kaldım. Sen kullanmiyormusun ben hala kullanıyorum ama etkisini kaybetti veremiyorum
Canım pconun ilk tedavisi şeker haklarıyla başlıyor. Senin doktor sana hiç şeker hapı vermedi mi?? Pco tetikleyen sebeplerden biri insulinle ilgili. İnsülin dengelensin diye şeker hapı veriyorlar. Benim doktorlar hiç bıraktırmiyor. İstahimi kesmisti tatlı krizlerini önledi acikmiyordum 12 kilo veridmaaa glifor ne acaba ilk kez duydumm
Hayır zaten acikmiyordum ki çikolatayı abur cubur çok yerdim şeker hapı istahimi kapattı yiyemiyordumdiyette yaptıın bide degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?