canim ne yaptin hayit kullandinmi ?Merhaba arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi pco su olupta hayıt otu ile hamile kalanınız varmı? Varsa lütfen bize de bi umut ışığı açar mısınız? 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyo hormonlarım normal ama maalesef pco varkullanıp da faydasını görenlerden cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:)
Hayır daha kullanmadımcanim ne yaptin hayit kullandinmi ?
ben hapini kullaniyorum canim bakalim ize yarayacakmiHayır daha kullanmadımsenin bilgin varım canım hayıt hakkında
canim otunu mu kullandin hapini mi ve neden olmuyodu cocugun?? ozel olmazsabende hayit kullandım hamile kaldim
Lütfen bilgi verir misiniz nasıl kullandınız ne kadar süre sonra hamile kaldınız ?bende hayit kullandım hamile kaldim
Ayyy çok sevindim maşallah Allah hayırla kucağınıza aldırsın miniğinizi :) bizler için de dua edin önümüzdeki ay bende yaptıracağım hacamat hayıt otu konusunda da endişelerim vardı ama artık kesin kararlıyım onu da kullanacağım kullanırken yapmam gereken özel bişey varmı?Pcoluyum 7 aydir korunmuyoruz. 3 ay cok duzensiz sekilde bazen gunde 1 bardak hayit tohumunu kaynatip suyunu ictim 3 aydir yapmiyordum onun disinda hacamat ve d vitamini takviyesi aldim son 2 aydir hic bir cabam yoktu adetleri duzenlemek icin suan gec dollenmeyle 1.5 aylik hamileyim (umarim saglikla sonuclanir)
Ayyy çok sevindim maşallah Allah hayırla kucağınıza aldırsın miniğinizi :) bizler için de dua edin önümüzdeki ay bende yaptıracağım hacamat hayıt otu konusunda da endişelerim vardı ama artık kesin kararlıyım onu da kullanacağım kullanırken yapmam gereken özel bişey varmı?
Ben 5 aydir Hayit tabletini kullaniyorum iki aydir ve Hala da hayit tohumunu cay olarak kullaniyorum. Ve hic bir faydasini göremedim.Burada benimki sebepsiz infertiliteTesekkur ederim,hayir yalnizca kaynatip hafif sicakken suyunu ictim ozel birsey yapmadim. Bu arada maalesef 6. Haftada kanamayla kendiliginden bebek dustu ama en azindan hamile kaliniyor icinizi ferah tutun.
Tesekkur ederim,hayir yalnizca kaynatip hafif sicakken suyunu ictim ozel birsey yapmadim. Bu arada maalesef 6. Haftada kanamayla kendiliginden bebek dustu ama en azindan hamile kaliniyor icinizi ferah tutun.
Ben 5 aydir Hayit tabletini kullaniyorum iki aydir ve Hala da hayit tohumunu cay olarak kullaniyorum. Ve hic bir faydasini göremedim.Burada benimki sebepsiz infertilite
Merhaba arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi pco su olupta hayıt otu ile hamile kalanınız varmı? Varsa lütfen bize de bi umut ışığı açar mısınız? 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyo hormonlarım normal ama maalesef pco varkullanıp da faydasını görenlerden cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:)
bende hayit kullandım hamile kaldim
ben hapini kullaniyorum canim bakalim ize yarayacakmi
Pcoluyum 7 aydir korunmuyoruz. 3 ay cok duzensiz sekilde bazen gunde 1 bardak hayit tohumunu kaynatip suyunu ictim 3 aydir yapmiyordum onun disinda hacamat ve d vitamini takviyesi aldim son 2 aydir hic bir cabam yoktu adetleri duzenlemek icin suan gec dollenmeyle 1.5 aylik hamileyim (umarim saglikla sonuclanir)
meraba bisey merak ettim bende pcosluyum hemde agir zaten pco hormon bozuklugundan kaynaklaniyo hormonlarim normal demissinizde bi yanlislik var sanirim gecmis olsun diliyorumMerhaba arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi pco su olupta hayıt otu ile hamile kalanınız varmı? Varsa lütfen bize de bi umut ışığı açar mısınız? 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyo hormonlarım normal ama maalesef pco varkullanıp da faydasını görenlerden cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:)
meraba bisey merak ettim bende pcosluyum hemde agir zaten pco hormon bozuklugundan kaynaklaniyo hormonlarim normal demissinizde bi yanlislik var sanirim gecmis olsun diliyorumMerhaba arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi pco su olupta hayıt otu ile hamile kalanınız varmı? Varsa lütfen bize de bi umut ışığı açar mısınız? 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyo hormonlarım normal ama maalesef pco varkullanıp da faydasını görenlerden cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:)
kusura bakmayin iki defa gitmis iki gundur kk ne girince net cekmiyo bi sıkınti varmeraba bisey merak ettim bende pcosluyum hemde agir zaten pco hormon bozuklugundan kaynaklaniyo hormonlarim normal demissinizde bi yanlislik var sanirim gecmis olsun diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?