- Konu Sahibi kuzeyyildizi18
-
Canım adam senin kocan olduysa onlara hiç dikkat etmez kalp yeterki sevsin baglansın. Nişanlıyken sevgiliyken pürü pak gezerdimcevabiniz icin cok tesekkürler..bir arkadasimda bence hic söyleme demisti ama tüyleri mutlaka farkedicek, bana bunu sorarsa nasil bi cevap verebilirim bilmiyorum, utancimdan cevap bile veremem gibi geliyor..doktor cocuk konusunda olmaz gibi seyler demedi cok sükür, sadece biraz ugrastirabilir demisti..insülin direnci cok az, kiloluda degilim..dedigim gibi tek sorun tüyler ve saclrimin zayifligi
Ne güzel şeyler yazmışsınız Allah razı olsunKimseye bir sey açıklamak zorunda degilsin. Seni anlıyorum. Tüyler gerçekten insani rahatsiz ediyor. Sabah okula gitmeden uyanır uyanmaz iple alırdım. Surekli çantamda bir iple gezerdim. Igneli epilasyondan sonra kesin çözüm aldim 3 sene gittim. Ama şuan inan tek bir kıl dahi yok. Psikolojik olarak kendini iyi hissetmen adına öneriyorum. Lazer epilasyon eğer killar çok yoğunsa çözüm veriyormuş. O yüzden bir klinikle görüş bunu. Cunku lazerle ilgilenen çoğu yer sırf para kazanmak için kesin çözüm adi altında başlıyorlar ve kıl olmayan yerlede bile çıkmaya basliyor. Benim faul bölgem ve çenem gerçekten çok kötüydü ve hergun alıyordum. Ama iğneliden o kadar memnun kaldim ki umarım sana da faydası olur. En azindan moralin yerine gelir benim ki gibi. Bebeğe gelince benim de olmuyor. Tedavisiz olmasını bekliyorum. Ama umutlarım aylar geri de kaldıkça sönüyor. Fakat tedavisiz hamile kalanları duyuyorum. Bunlardan biri belki de sensindir. Kalbini ferahlat. Gelecek kaygısına bırakma kendini. Doktorların nedenini açıklayamadığı bir sürü kısırlık var. Yani demem o ki Allah bazen dilemiyor. Bazen de sınayıp sabrımızı ölçüyor. Zor evet ama biz insaniz ve imtihandayız. Kalbini yorma. Her seyi zamana bırak. Eşimi o kadar seviyorum ki bir daha dünyaya gelsem onunla evlenirdi diyorum. Eğer gerçekten iyi biri olduğuna inanıyorsan bunlarla kendini sinirlandirip yanlis karar aldırma kendine. Belki de arkana bir dag gibi yaslanacak. Sen bunu ben pkoyum demeden de anlayabilirsin merhametinden inancından her seyden. Üzme kendini rabbime sigin. Inşallah en dogru kararı alırsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?