PCO´lu oldugumu Sevgilime/Sözlüme nasil aciklarim?

Kimseye bir sey açıklamak zorunda degilsin. Seni anlıyorum. Tüyler gerçekten insani rahatsiz ediyor. Sabah okula gitmeden uyanır uyanmaz iple alırdım. Surekli çantamda bir iple gezerdim. Igneli epilasyondan sonra kesin çözüm aldim 3 sene gittim. Ama şuan inan tek bir kıl dahi yok. Psikolojik olarak kendini iyi hissetmen adına öneriyorum. Lazer epilasyon eğer killar çok yoğunsa çözüm veriyormuş. O yüzden bir klinikle görüş bunu. Cunku lazerle ilgilenen çoğu yer sırf para kazanmak için kesin çözüm adi altında başlıyorlar ve kıl olmayan yerlede bile çıkmaya basliyor. Benim faul bölgem ve çenem gerçekten çok kötüydü ve hergun alıyordum. Ama iğneliden o kadar memnun kaldim ki umarım sana da faydası olur. En azindan moralin yerine gelir benim ki gibi. Bebeğe gelince benim de olmuyor. Tedavisiz olmasını bekliyorum. Ama umutlarım aylar geri de kaldıkça sönüyor. Fakat tedavisiz hamile kalanları duyuyorum. Bunlardan biri belki de sensindir. Kalbini ferahlat. Gelecek kaygısına bırakma kendini. Doktorların nedenini açıklayamadığı bir sürü kısırlık var. Yani demem o ki Allah bazen dilemiyor. Bazen de sınayıp sabrımızı ölçüyor. Zor evet ama biz insaniz ve imtihandayız. Kalbini yorma. Her seyi zamana bırak. Eşimi o kadar seviyorum ki bir daha dünyaya gelsem onunla evlenirdi diyorum. Eğer gerçekten iyi biri olduğuna inanıyorsan bunlarla kendini sinirlandirip yanlis karar aldırma kendine. Belki de arkana bir dag gibi yaslanacak. Sen bunu ben pkoyum demeden de anlayabilirsin merhametinden inancından her seyden. Üzme kendini rabbime sigin. Inşallah en dogru kararı alırsin

Canım adam senin kocan olduysa onlara hiç dikkat etmez kalp yeterki sevsin baglansın. Nişanlıyken sevgiliyken pürü pak gezerdim ombreli saclar falan kuaförden cıkmazdım derken kapandım evlenmeden once. Saclarımı boyamuyorum bile üşeniyorum azcık evde boya var ama ne bilim yapmıyorum. Kaş bıyık bazen alıp başını gidio. Yani bu ve daha fazlası. Eşin hayatındaki en özel insan oluyor. Bunları takma. Hayırlısınu iste kendinle ilgileneceğinenkarsındaki adama odaklan nasıl biri iyimi kötümü huyu suyu. Allah gönlünce versin ne dertler var kuzum gören gözümüz duyan kulagımız yürüyen ayaklarımuz var elhamdülillah. Bunları düşün herşeyimizi Allah yarattı. Bu şekilde bakarsan duruma daha guzel düşüncelerin olur

Bebek konusu da evlenmeden bilemezsin canım belki elinde problem cıkacak. Belki sende. Ama pko bi engel değil şoyle düşün benim bebegim olmuyo 1 bucuk senedir istiyorum birşey yok diyorlar adı yok yani en azından senin sebebin belli olacak tedavini olacaksın ona göre vr gececek inşallah. Kendini üzme soyleme de karşındakine. Kimseye soyleme. Kilolu isen biraz kilo ver

Ben biraz farklı bir açıdan bakıyorum bence konuştuğun kişiye söylemelisin.. Ben de pcoluyum evlenmeden önce hastalığımdan haberim yoktu ama adet düzensizliğinden dolayı bir şeyler olabileceğinden şüpheliydim ve bir sorun çıkarsa ya da çocuk olmazsa diye uyardım eşimi daha en baştan .. olası bir rahatsızlık durumumda tepkisinin ne olacağını baştan bilmek de fayda var diyelim ki sonradan öğrendi ve bunu sorun etmeye başladı o zaman olan sana olacak senin Allah vergisi hastalığını sana sorun edecek biriyle evlenmiş olmak istemezsin..Söyle ve seni her halinle kabul edeceğine emin olarak evlen eğer evleneceksen.. Ve son olarak Rabbimin verdiği bir şeyi kendinden bilip kendini sevmemen özgüvensiz olman çok yalnış..Lütfen kendini yıpratma

Ben de lisedeyken doktora gitmiştim doktor bana kistli bir yapısı var yumurtalarının demişti evlenene kadar sevgilime söylemedim söylemeye gerek duymadım adetlerim düzenliydi doktor çocuğun olması imkansız değil ama biraz zamanını alabilir demişti annemle ben biliyorduk bunu sadece 5 yıllık ilişkinin ardından sevgilimle evlendim 6 ay korunduk sonra bıraktık adet düzensizlikleri başladı doktora gittim pko dedi eşime pko varmış bende yumurtalarım tembelmiş dedim ilaç iğne filan kullanıyorum gayet anlayışla karşılıyor şuan evlenmeden önce söylemenin gerektiğini düşünmüyorum ben çocuğun olmayacak değil ya o kadar pko hastası var ki bir ilaç kullanmadan hamile kalan forumda okuyoruz hiç bahsedip önyargıyla karşı karşıya bırakma kendini evlenmeden önce anlatılması gereken bir konu değil bence yine de en iyisini siz bilirsiniz tabi bizimki sadece fikir

Bence soylenmeli. Cocuk falan degil de mevzu diyabet gibi bana gore. Ben bana sevgilimin soylemesini isterdim acikcasi. Ama bu sacim soyle tuyum boyle diye degil. Bu bir rahatsizlik ve soylenmeli pcos var diye.

Ne güzel şeyler yazmışsınız Allah razı olsun Rabbim sizede ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..yazdıklarınızı okumak çok iyi geldi

buraya öyle güzel samimi cevaplar gelmiş ki çok duygulandım, çok rahatladım okurken. Hepinize tek tek dua ettim. Bir sene geçmiş neredeyse üstünden, ben bu başlığı açtıktan kısa bi süre sonra ayrıldık. Daha doğrusu o istemedi devam etmek..sebebini söylemedi bende sormadım. Tabiki dış görünüşüme yordum bu durumu ama çok fazla takmadım kafama. Ayrıldıktan sonra iğneli epilasyona başladım, Rabbime şüşükürl olsun iyi sonuçlar alıyorum, kendimi daha iyi hissediyorum. İlaçlarıda düzenli kullanıyorum..inşallah bir gün beni olduğum gibi seven biri çıkar karşıma, dua beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…