- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Canım o ilacı kullandım ama hamile kalmadım adet düzenleyici çocuk istiyorsan onu kullanmade Cyclo PROGYNOVA diye bir ilaç verdi Cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o ilacı kullandım ama hamile kalmadım adet düzenleyici çocuk istiyorsan onu kullanmade Cyclo PROGYNOVA diye bir ilaç verdi Cnm
Kanamam bitmiyor doktor verdi mecbur kullanacam yoksa bende istemiyorum bu ilacıCanım o ilacı kullandım ama hamile kalmadım adet düzenleyici çocuk istiyorsan onu kullanma
Canım onu bu ay kullansan obur ay gene aynı olursun ve hamile kalmazsın bence o ilaçla 21 günün sonunda adet olursunKanamam bitmiyor doktor verdi mecbur kullanacam yoksa bende istemiyorum bu ilacı![]()
Peki ne yapayım şimdi kafam karıştı offCanım onu bu ay kullansan obur ay gene aynı olursun ve hamile kalmazsın bence o ilaçla 21 günün sonunda adet olursun
Merhaba arkadaşım doktorun ne diyor sa onu yap mutlaka bir bildiği vardır senin gebe kalmak istediğini bilmiyor nu doktor önce rahim duvarını destek lekesi lazım ki bebek tutun sun aksi taktirde bebek olsa bile madem kanama var tutulamaz sen doktorun söylediklerini harfiyen uy zaten sonuç vermeye başka bir tedaviye geçer Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasinPeki ne yapayım şimdi kafam karıştı offrahimde kan birikmiş dedi en son çare yeniden kürtaj dedi kafayı yemek üzereyim artık
Allah razı olsun Cnm haklısın galibaMerhaba arkadaşım doktorun ne diyor sa onu yap mutlaka bir bildiği vardır senin gebe kalmak istediğini bilmiyor nu doktor önce rahim duvarını destek lekesi lazım ki bebek tutun sun aksi taktirde bebek olsa bile madem kanama var tutulamaz sen doktorun söylediklerini harfiyen uy zaten sonuç vermeye başka bir tedaviye geçer Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasin
Aynen öyle önce allaha inan ve sonra doktoruna güven şuan da duan şu olsunAllah razı olsun Cnm haklısın galibazaten 3 gün sonra kontrol dü bir kontrole gideyim ne diyecek
![]()
Canım ciddi bir durumun varsa tabiki önce dr unu dinlePeki ne yapayım şimdi kafam karıştı offrahimde kan birikmiş dedi en son çare yeniden kürtaj dedi kafayı yemek üzereyim artık
Aslında artık durum ciddi mi hangi ilaç iyi gelir vs aklım almıyor sadece rabbimden tutunacak bir dal bir Ümit istiyorumCanım ciddi bir durumun varsa tabiki önce dr unu dinle
Bak kanaman bitsin drun tamam dediği an kendi tedavini yaparsın çocuk için ama önce sağlığını düşünAslında artık durum ciddi mi hangi ilaç iyi gelir vs aklım almıyor sadece rabbimden tutunacak bir dal bir Ümit istiyorum
İnşallah canım güzel sonucu alırsınKızlar biliyorsunuz bu ay yumurta geliştirici ilaç kullandım ayrıca glifor ve combi de kullanıyorum dün gece beyaz akıntım geldi şuan haala geliyor ve ovulasyon testi de pozitif yumurtlama günümdeyim cok heyecanlıyım dua edin bana![]()
İnofolic combi bende kullandım ama bişi olmadı demekki bünyeden bünyeye değişiyor inş tüm isteyenler herkeze nasip etsin rabbim evlatCanim yumurtlamış olabilirsin yumurta geliştirici aldım diyorsun sonuçta degerlendir ama bak olmazsa ben burda herkese tavsiye ediyorum inofolic combi kullan ovulasyon testi ile ben ilk ayda hamile kaldim 14 aydir olmuyordu 15. Ayimda oldu once Allah sonra da onun vesilesi oldugunu dusunuyorum bi önce ki ay kullanmamıştım glifor kullaniyordum sadece 22. Gün yumurtladım esim yoktu ama bu ay inofolic sayesinde muhtemelen ki 16. Günde yumurtladim ve tuttu cok sukur tavsiye ederim![]()
Doktor bana inıfolıc combi gulukofen kan sulandırıcı vermişti bi 6ay içtim onlarıAyni anda ikisini birden mi kullandın yanı
Amin isteyen herkese inşallahİnofolic combi bende kullandım ama bişi olmadı demekki bünyeden bünyeye değişiyor inş tüm isteyenler herkeze nasip etsin rabbim evlat