• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pco kızlar bi bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki ne yapayım şimdi kafam karıştı off :KK43: rahimde kan birikmiş dedi en son çare yeniden kürtaj dedi kafayı yemek üzereyim artık
Merhaba arkadaşım doktorun ne diyor sa onu yap mutlaka bir bildiği vardır senin gebe kalmak istediğini bilmiyor nu doktor önce rahim duvarını destek lekesi lazım ki bebek tutun sun aksi taktirde bebek olsa bile madem kanama var tutulamaz sen doktorun söylediklerini harfiyen uy zaten sonuç vermeye başka bir tedaviye geçer Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasin

Merhaba arkadaşım doktorun ne diyor sa onu yap mutlaka bir bildiği vardır senin gebe kalmak istediğini bilmiyor nu doktor önce rahim duvarını destek lekesi lazım ki bebek tutun sun aksi taktirde bebek olsa bile madem kanama var tutulamaz sen doktorun söylediklerini harfiyen uy zaten sonuç vermeye başka bir tedaviye geçer Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasin
Allah razı olsun Cnm haklısın galiba :( zaten 3 gün sonra kontrol dü bir kontrole gideyim ne diyecek :(

Allah razı olsun Cnm haklısın galiba :KK43: zaten 3 gün sonra kontrol dü bir kontrole gideyim ne diyecek :KK43:
Aynen öyle önce allaha inan ve sonra doktoruna güven şuan da duan şu olsun
Ol dersen olur Yarabbim ol emrini ver Yarabbim ve bolca tövbe et.( Ya Tevvab) 409 tane hergün çek

Kızlar biliyorsunuz bu ay yumurta geliştirici ilaç kullandım ayrıca glifor ve combi de kullanıyorum dün gece beyaz akıntım geldi şuan haala geliyor ve ovulasyon testi de pozitif yumurtlama günümdeyim cok heyecanlıyım dua edin bana :KK17:

Eklentiler

• 000E18A7-B7D1-4BDE-9BF5-C5B8BF95F517.jpeg
    000E18A7-B7D1-4BDE-9BF5-C5B8BF95F517.jpeg
    37,4 KB · Görüntüleme: 31
Canim yumurtlamış olabilirsin yumurta geliştirici aldım diyorsun sonuçta degerlendir ama bak olmazsa ben burda herkese tavsiye ediyorum inofolic combi kullan ovulasyon testi ile ben ilk ayda hamile kaldim 14 aydir olmuyordu 15. Ayimda oldu once Allah sonra da onun vesilesi oldugunu dusunuyorum bi önce ki ay kullanmamıştım glifor kullaniyordum sadece 22. Gün yumurtladım esim yoktu ama bu ay inofolic sayesinde muhtemelen ki 16. Günde yumurtladim ve tuttu cok sukur tavsiye ederim :KK200::anneadayı:
İnofolic combi bende kullandım ama bişi olmadı demekki bünyeden bünyeye değişiyor inş tüm isteyenler herkeze nasip etsin rabbim evlat

Back