Kimse yok muu adetten hemen sonra lh yüksek çıkar mımerhaba arkadaslar uzun süredir gebelik istiyorum..bende hafif pco var bu ay adetin 3. Gününden itibaren Letrasan adında yumurta geliştiriciyi kullandım fakat adetim 7 günde biterken bu ay lekelenmem bitmedi bugün 9. Günüm bitiyor ve yine leke gelmiş.. dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi cıktı halbuki adetim yeni bitmiş giçbişey anlamadım bugün tekrar test yaptım ikinci cizgi çook silik çıktı bu ne demek oluyor bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..
İnfolic glikofen ile birlikte kullanilabiliyormuCanim yumurtlamış olabilirsin yumurta geliştirici aldım diyorsun sonuçta degerlendir ama bak olmazsa ben burda herkese tavsiye ediyorum inofolic combi kullan ovulasyon testi ile ben ilk ayda hamile kaldim 14 aydir olmuyordu 15. Ayimda oldu once Allah sonra da onun vesilesi oldugunu dusunuyorum bi önce ki ay kullanmamıştım glifor kullaniyordum sadece 22. Gün yumurtladım esim yoktu ama bu ay inofolic sayesinde muhtemelen ki 16. Günde yumurtladim ve tuttu cok sukur tavsiye ederim
SEnin sayende herkes inofolci baslıyor ve inş herkes hamile kalacak sana dua ederiz burdaCanim yumurtlamış olabilirsin yumurta geliştirici aldım diyorsun sonuçta degerlendir ama bak olmazsa ben burda herkese tavsiye ediyorum inofolic combi kullan ovulasyon testi ile ben ilk ayda hamile kaldim 14 aydir olmuyordu 15. Ayimda oldu once Allah sonra da onun vesilesi oldugunu dusunuyorum bi önce ki ay kullanmamıştım glifor kullaniyordum sadece 22. Gün yumurtladım esim yoktu ama bu ay inofolic sayesinde muhtemelen ki 16. Günde yumurtladim ve tuttu cok sukur tavsiye ederim
Ben gliforla kullandım canım galiba içeriği aynı o da şeker ilacı galibaİnfolic glikofen ile birlikte kullanilabiliyormu
Canım bu cuma kese için gideceğim bakalım sizlere haber vereceğimGlifor ile inofolic birbirinin destekcisiymis. Oyle seyler okudum.
Belimin sol tarafinda 2 gundur agri var anlamadim niye. Gg den ovulasyon testi aldim. Gelmelerini bekliyorum.
Prmm sende glifor kullaniyormusun ?
TemelinSafinazi canim kalp atisi ne zaman duyulcak kismetse
Inşallah herkes kalır ben kaldıysam herkes de kalabilir bence Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah en kısa zamandaSEnin sayende herkes inofolci baslıyor ve inş herkes hamile kalacak sana dua ederiz burda
Ayni anda ikisini birden mi kullandın yanıBen gliforla kullandım canım galiba içeriği aynı o da şeker ilacı galiba
Evet canım akşam tok karnına ikisini birden içiyordum adet olana kadar adet olunca sabah tok karna inofolic saat 9 buçukta akşam 9 buçukta hem inofolic hem de glifor aldım yumurtlama dönemine kadarAyni anda ikisini birden mi kullandın yanı
Kanamam bir biterse bende başlayayımEvet canım akşam tok karnına ikisini birden içiyordum adet olana kadar adet olunca sabah tok karna inofolic saat 9 buçukta akşam 9 buçukta hem inofolic hem de glifor aldım yumurtlama dönemine kadar
Mutlaka tavsiye ediyorum canımKanamam bir biterse bende başlayayım
Silik çizgiyi gördüm degerlendirdim hemen adetten hemen sonra hamile kalan oluyormuş inşallah olur yaa .. inofolic combi 2 aya yakın kullanıyorum glifor da kullanıyorum hayırlısı bakalım bnm kilo problemim var bu ay 5 kg kadar verdm bakalım inşallah bnde hamilelik duygusunu tadarım bi an önceCanim yumurtlamış olabilirsin yumurta geliştirici aldım diyorsun sonuçta degerlendir ama bak olmazsa ben burda herkese tavsiye ediyorum inofolic combi kullan ovulasyon testi ile ben ilk ayda hamile kaldim 14 aydir olmuyordu 15. Ayimda oldu once Allah sonra da onun vesilesi oldugunu dusunuyorum bi önce ki ay kullanmamıştım glifor kullaniyordum sadece 22. Gün yumurtladım esim yoktu ama bu ay inofolic sayesinde muhtemelen ki 16. Günde yumurtladim ve tuttu cok sukur tavsiye ederim
Amin canım inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah kalırsan haber verSilik çizgiyi gördüm degerlendirdim hemen adetten hemen sonra hamile kalan oluyormuş inşallah olur yaa .. inofolic combi 2 aya yakın kullanıyorum glifor da kullanıyorum hayırlısı bakalım bnm kilo problemim var bu ay 5 kg kadar verdm bakalım inşallah bnde hamilelik duygusunu tadarım bi an önce
Amin.. inşallah kalırım ve haber veririmAmin canım inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah kalırsan haber ver
Canim bu gün doktora gittim inofolic verdi bu sabah başladım hadi insallah faydası olurEvet canım akşam tok karnına ikisini birden içiyordum adet olana kadar adet olunca sabah tok karna inofolic saat 9 buçukta akşam 9 buçukta hem inofolic hem de glifor aldım yumurtlama dönemine kadar
Ne ilacı verdi canımCanim bu gün doktora gittim inofolic verdi bu sabah başladım hadi insallah faydası olurama yanında bir ilaç daha verdi
de Cyclo PROGYNOVA diye bir ilaç verdi CnmNe ilacı verdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?