• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pco kızlar bi bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

trykglsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
139
105
53
31
merhaba arkadaslar uzun süredir gebelik istiyorum..bende hafif pco var bu ay adetin 3. Gününden itibaren Letrasan adında yumurta geliştiriciyi kullandım fakat adetim 7 günde biterken bu ay lekelenmem bitmedi bugün 9. Günüm bitiyor ve yine leke gelmiş.. dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi cıktı halbuki adetim yeni bitmiş giçbişey anlamadım bugün tekrar test yaptım ikinci cizgi çook silik çıktı bu ne demek oluyor bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 204
merhaba arkadaslar uzun süredir gebelik istiyorum..bende hafif pco var bu ay adetin 3. Gününden itibaren Letrasan adında yumurta geliştiriciyi kullandım fakat adetim 7 günde biterken bu ay lekelenmem bitmedi bugün 9. Günüm bitiyor ve yine leke gelmiş.. dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi cıktı halbuki adetim yeni bitmiş giçbişey anlamadım bugün tekrar test yaptım ikinci cizgi çook silik çıktı bu ne demek oluyor bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..
Kimse yok muu adetten hemen sonra lh yüksek çıkar mı

Canim yumurtlamış olabilirsin yumurta geliştirici aldım diyorsun sonuçta degerlendir ama bak olmazsa ben burda herkese tavsiye ediyorum inofolic combi kullan ovulasyon testi ile ben ilk ayda hamile kaldim 14 aydir olmuyordu 15. Ayimda oldu once Allah sonra da onun vesilesi oldugunu dusunuyorum bi önce ki ay kullanmamıştım glifor kullaniyordum sadece 22. Gün yumurtladım esim yoktu ama bu ay inofolic sayesinde muhtemelen ki 16. Günde yumurtladim ve tuttu cok sukur tavsiye ederim :KK200::anneadayı:

Canim yumurtlamış olabilirsin yumurta geliştirici aldım diyorsun sonuçta degerlendir ama bak olmazsa ben burda herkese tavsiye ediyorum inofolic combi kullan ovulasyon testi ile ben ilk ayda hamile kaldim 14 aydir olmuyordu 15. Ayimda oldu once Allah sonra da onun vesilesi oldugunu dusunuyorum bi önce ki ay kullanmamıştım glifor kullaniyordum sadece 22. Gün yumurtladım esim yoktu ama bu ay inofolic sayesinde muhtemelen ki 16. Günde yumurtladim ve tuttu cok sukur tavsiye ederim :KK200::anneadayı:
İnfolic glikofen ile birlikte kullanilabiliyormu

SEnin sayende herkes inofolci baslıyor ve inş herkes hamile kalacak sana dua ederiz burda

Glifor ile inofolic birbirinin destekcisiymis. Oyle seyler okudum.

Belimin sol tarafinda 2 gundur agri var anlamadim niye. Gg den ovulasyon testi aldim. Gelmelerini bekliyorum.

Prmm Prmm sende glifor kullaniyormusun ?

TemelinSafinazi TemelinSafinazi canim kalp atisi ne zaman duyulcak kismetse :KK200:

Glifor ile inofolic birbirinin destekcisiymis. Oyle seyler okudum.

Belimin sol tarafinda 2 gundur agri var anlamadim niye. Gg den ovulasyon testi aldim. Gelmelerini bekliyorum.

Prmm Prmm sende glifor kullaniyormusun ?

TemelinSafinazi TemelinSafinazi canim kalp atisi ne zaman duyulcak kismetse :KK200:
Canım bu cuma kese için gideceğim bakalım sizlere haber vereceğim :KK200:dua edin

SEnin sayende herkes inofolci baslıyor ve inş herkes hamile kalacak sana dua ederiz burda
Inşallah herkes kalır ben kaldıysam herkes de kalabilir bence Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah en kısa zamanda :dua::anneadayı::KK200:

Silik çizgiyi gördüm degerlendirdim hemen adetten hemen sonra hamile kalan oluyormuş inşallah olur yaa .. inofolic combi 2 aya yakın kullanıyorum glifor da kullanıyorum hayırlısı bakalım bnm kilo problemim var bu ay 5 kg kadar verdm bakalım inşallah bnde hamilelik duygusunu tadarım bi an önce :anne:

Silik çizgiyi gördüm degerlendirdim hemen adetten hemen sonra hamile kalan oluyormuş inşallah olur yaa .. inofolic combi 2 aya yakın kullanıyorum glifor da kullanıyorum hayırlısı bakalım bnm kilo problemim var bu ay 5 kg kadar verdm bakalım inşallah bnde hamilelik duygusunu tadarım bi an önce :anne:
Amin canım inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah kalırsan haber ver :KK200:

KIZLAR MRB BENDE PKOLUYUM BUNUN DIŞINDA HİÇBİR SORUNUMUZ YOK İNOFOLİC COMBİ+GLUCOPHAGE
BEBEK ASPİRİNİ KULLANIYORUM 1 AYDIR UMARIM BENDE FAYDASINI GÖRÜRÜM BANADA DUA EDİN LÜTFEN ALLAHIM HEPİMİZE EN GÜZEL ZAMANLARDA NASİP ETSİN 1,5 YILDIR DENİYORUZ BEBEĞİMİZ OLMADI Bİ KAÇ AY KENDİ HALİNE BIRAKIP BU İLAÇLARI KULLANICAM OLMAZSAN TÜPE GEÇECEĞİZ

Evet canım akşam tok karnına ikisini birden içiyordum adet olana kadar adet olunca sabah tok karna inofolic saat 9 buçukta akşam 9 buçukta hem inofolic hem de glifor aldım yumurtlama dönemine kadar
Canim bu gün doktora gittim inofolic verdi bu sabah başladım hadi insallah faydası olur :( ama yanında bir ilaç daha verdi

Back