Ya bu cok guzel Rabbim hic bir kadinin kucagini bos birakmasin yolun basindayim bende yasimda erken Rabbim ol der ve olur Allahin izniyleYa benim de pco vardı ama adetlerim düzenliydi sadece tüğlenmem çok oluyordu doktor hamile kalabilirsin ama biraz zaman alır dedi ve kaldım ilaç bile kullanmadım
Kaç ay sonra hamile kaldın peki ? Bendede pco var ilaç içmekten yoruldum miğdemi çok bulandırıyo bende 1 buçuk yıldır deniyorum ama olmuyo doktora gittim pco vsr deid ilaç verdi canım.Ya benim de pco vardı ama adetlerim düzenliydi sadece tüğlenmem çok oluyordu doktor hamile kalabilirsin ama biraz zaman alır dedi ve kaldım ilaç bile kullanmadım
Nasil bir ilac tedavisi verdi.ben 21 yasindayim doktora gittigimde biz 5 6 aydir deniyorduk ve olmuyordu doktorum pco disidna bir problem olmadigi soyledi esinde muayene olsun dedi eger onda bir problem varsa tedavisime.oda baslasin zaman kaybi olmasin dedi esimde ciddi bir peoblem cikmadi doktorum sadece vitamin haplari verdi esime banada bir soru sordu adetinimi duzene sokalim yoksa direk gebeligemi gecelim dedi doktoruma biraktim tercihi dogru yolu sececeginden emin olarak adeti duzeni sokmayi tercih etti ve 4 aylik bir dupbaston tedavisine basladik 4 ay boyunca bu hapi kullandim ve gercekten duzenli adet gordum tek sorun pco larda catlama evresi cok degisiyor bu gunu bulmaktaydi artik cunku catlamanin tam oldugu gun iliski pcoda cok onemli biz bugunu bulamadik adet sonrasi her gitmemde tbi gunler belirliyoruz bu ay 12. Gun buay 14.gun gel felan vs bazi pcolar adetine 1 gun kala bazilari hemen adet sonrasi yumurtlayabilior bugunu bulmak zorluyor doktorum 3 ay daha uzatti tedavimi her gitmemde yumurtam ya buyume asamasinda oluyor 17 18 mm kadar oldugunu gorduk yada catlama evresi gecmis oluyor doktorum bu ay artik klomene gecti pazartesi kontrolum var Allahin izniyle bu sefer olcak hissediyorum tabiki hayirlisi ama stres etmiyorum artik cunku bir carem var caresi olmayan o kadar kadin varken benim carem var en son ihtimal tup bebek var benim bunu yaptircak imkanim var ama buna imkani olmayan bir cok aile var kendimi boyle rahatlattim Rabbim buyuk o ol der ve olur Rabbim nasip etmeyecegin seyin hayalini kurdurmaz imtihan buda Sabr edcez Rabbim hic bir kadinin kolunu bos birakmasin doktor cok onemli ve suanki doktorumdan Allah bin kere razi olsunKaç ay sonra hamile kaldın peki ? Bendede pco var ilaç içmekten yoruldum miğdemi çok bulandırıyo bende 1 buçuk yıldır deniyorum ama olmuyo doktora gittim pco vsr deid ilaç verdi canım.
Ben 1 buçuk yıldır evliyim ve 1 buçuk yıldır denememize rağmen olmuyodu en son doktora gittim doktor bana senin yumurtaların çatlayamıyo tembel dedi ve kontrol ettiğinde adetimin başlangıcının ilk gününden 13. Günündeydim ve büyüyen yumurtan yok demişti ve inofolic combi ve glifor verdi 3 ay boyunca kullan dedi eşinde örnek versin eş odaklı ilerleyelim dedi sanada yazık o kadar ilacı kullanma dedi. Eşimin örneği için doktora gidemedik işinden dolayıVe şuan kullanıyorum adet düzensizliğim vardı doktora gitmeden önce düzene girmişti bakalım şimdi ilacı kullanıyorum ne zman olucam( ayın 2 sinde olmam lazım). İnşallah bende senin gibi çok inanıyorum bir gün yüce yarabbim bizim kollarımızı boş bırakmicak. Herşeyden önce sağlık ben hep bunu diledim allahtan. İlaçlar çok bulantı yapıyo tek sıkıntım bu, inşallah sende vardır bebiş Kaç yaşındasın bazı kadınların yumurtalıkları geç olgunlaşıyomuş benim 20
Ben 22 yasindayim 21 yasinda evlendim ben ilk bas istemezken cocuk adet duzensizligi sikayetiyle gittim bekarligimdan bu yana biliyorum pco oldugunu evlenince gecer denmisti evlendim cocuk yap gecer dendi orali olmadim cok yanlis doktorlara gittim cok seyler yasadim ama denemeye karar verdik olmadi doktora gittim ve doktor acisindan cok sansliyim gercekten pco var fakat tek sorunun aslinda catlaman yok dedi yumurtaliklarin 16 17 mm boyutuna variyor adet sornasi kontrolde bunu tespit ettik dupbaston tedavisine basladik 4 ay ictim esim muayene du bu arada doktorum esinde bir sorun varsa birde ona zaman kaybimiz olmasin bu 4 ayda oda tedavi olsun dedi onda bir sorun cikmadi vitamin verdi onada bu ay klomene basladim iste birakli 3 gun oldu pazartesi kontrolum var ama yuksek ihtimal buyume mevcut cok ciddi sol kasik agrim-var zaten domtorum demisti sol tarafinda verim alcam die ve yuksek ihtimalle ikiz gebelik soz konusu olacak gibi duruyor dedi her seferinde bakalim adetten sonra ilsikiye giremedik 3 gun esim tekrar test verdi pehrizli olmasi gerekiyordu bugun basladik iliskiye 1 gun arayla iliski pazarteside domtorum durumuma bakcak catlama varmi yumurtalar ne boyutta doye ben ialc kullanmadan 16 17 mm oluyordu sorun catlamior olusuydu klomenle buyur ve actlar dedi bakalim hayirlisi olsun heyecanla pazartesiyi bekliyorumBen 1 buçuk yıldır evliyim ve 1 buçuk yıldır denememize rağmen olmuyodu en son doktora gittim doktor bana senin yumurtaların çatlayamıyo tembel dedi ve kontrol ettiğinde adetimin başlangıcının ilk gününden 13. Günündeydim ve büyüyen yumurtan yok demişti ve inofolic combi ve glifor verdi 3 ay boyunca kullan dedi eşinde örnek versin eş odaklı ilerleyelim dedi sanada yazık o kadar ilacı kullanma dedi. Eşimin örneği için doktora gidemedik işinden dolayıVe şuan kullanıyorum adet düzensizliğim vardı doktora gitmeden önce düzene girmişti bakalım şimdi ilacı kullanıyorum ne zman olucam( ayın 2 sinde olmam lazım). İnşallah bende senin gibi çok inanıyorum bir gün yüce yarabbim bizim kollarımızı boş bırakmicak. Herşeyden önce sağlık ben hep bunu diledim allahtan. İlaçlar çok bulantı yapıyo tek sıkıntım bu, inşallah sende vardır bebiş Kaç yaşındasın bazı kadınların yumurtalıkları geç olgunlaşıyomuş benim 20
Sakarya ozel medar hastanesi Sami Kemikİnşallah istediğin gibi olur bende çok doktorlara gittim ama hepsi tırttı sen hangi doktora kime gidiyosun ?
Canım bana doktorlar hiç ilaç vermedi ben biraz doğal beslenmeye başlamıştım ve doktorun birgün seninde olucak bir engelin yok önünde ama biraz zaman alacak sabret ve pes etme dedi bana bu sözü içimi rahatlattı benim aslında belki benim kistin ileri derecede değildir ondan ilaç vermemiştirKaç ay sonra hamile kaldın peki ? Bendede pco var ilaç içmekten yoruldum miğdemi çok bulandırıyo bende 1 buçuk yıldır deniyorum ama olmuyo doktora gittim pco vsr deid ilaç verdi canım.
Canım bana doktorlar hiç ilaç vermedi ben biraz doğal beslenmeye başlamıştım ve doktorun birgün seninde olucak bir engelin yok önünde ama biraz zaman alacak sabret ve pes etme dedi bana bu sözü içimi rahatlattı benim aslında belki benim kistin ileri derecede değildir ondan ilaç vermemiştir
[/QUOi
İnşallah canım benim avakado ye üreme sistemine çok faydası varmışCanım bana doktorlar hiç ilaç vermedi ben biraz doğal beslenmeye başlamıştım ve doktorun birgün seninde olucak bir engelin yok önünde ama biraz zaman alacak sabret ve pes etme dedi bana bu sözü içimi rahatlattı benim aslında belki benim kistin ileri derecede değildir ondan ilaç vermemiştir
İnşallah olur canım, avakado ye üreme sistemini güçlendiriyomuş canımCanım bana doktorlar hiç ilaç vermedi ben biraz doğal beslenmeye başlamıştım ve doktorun birgün seninde olucak bir engelin yok önünde ama biraz zaman alacak sabret ve pes etme dedi bana bu sözü içimi rahatlattı benim aslında belki benim kistin ileri derecede değildir ondan ilaç vermemiştir
Ovv ben istanbuldayımSakarya ozel medar hastanesi Sami Kemik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?