Pco ile ilgili

kyays

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
120
26
18
28
Bende pco görünümü var hormonlarım da sıkıntı yok
Kızlar bir seneyi geçti deniyoruz ama hiç bir şekilde hamile kalamadım 28 yaşındayım bir süre sonra tedavi için doktora basvuracağız bir 4 ay kadar falan sonra bazı sıkıntılardan dolayı bu zaman da da spora sağlıklı beslenmeye odaklanmaya çalışıcagim yani ama sizce bunların yanında kullanmam gereken takviyeler neler önerilerinizi bekliyorum magnezyum OMEGA demir gibi isim olarak yardımlarınızı bekliyorum bir de doğal kürler de deneyebilirim önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Hayıt tohumu çayı içmeni tavsiye edebilirim bende bu ay içtim bat 3 gün var kadın hastalıklarına iyi geldiğini duydum :) ben ekstra devit 3 ve folik asit kullanıyorum canım

Mfk düşündünüz mü ? Ben mfk takviyelerine başladım reglim 4 ay üzerine takviyelere başlayınca geldi ve 22 gün sürdü simsiyahtı eminim kistler gitti devam ediyorum 2 ay oldu henüz hamilelikle alakalı bişey yok ama pcosum düzeliyor bu bile mutlu ediyor
Bu arada ben eş paketi değil fit 1 paket kullandım

Hayıt tohumu çayı içmeni tavsiye edebilirim bende bu ay içtim bat 3 gün var kadın hastalıklarına iyi geldiğini duydum :) ben ekstra devit 3 ve folik asit kullanıyorum canım
Hayıt tohumu çayını günde kaç kez içmem gerekir

Reglim duzenlidir genelde arada geç ya da erken olurum ama bir araştırma yapacağım

Aç karna günde iki kere öneriliyor ben sabah içiyorum ve uyumadan önce canım
Yanlış anlamazsanız burada birçok kişiden hayıt tohumunun kist yaptığını okudum tehlikeli diyorlar ne düşünürsünüz ?

Yanlış anlamazsanız burada birçok kişiden hayıt tohumunun kist yaptığını okudum tehlikeli diyorlar ne düşünürsünüz ?
Bende bu tarz şeyler okudum ikilem de kaldım şahsen kullanıp kullanmama arasında şahsen daha önce de duymamıştım bu tarz bir bitkiyi esnaflık yapıyorum tesadüfen bir müşterim ile konu açıldı hayıt tohumu çayı ile gebe kaldığını söyledi ondan sonra araştırmaya girdim pcos olan kişilere baya iyi geldiğini hormonları dengelediğini hatta bir çok doktorun tavsiye ettiğini okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…