Kilonuz yoksa vermenize gerek yok sabit kalin.Almamaya ozen gosterin egzersiz spor yapin.Ilaclarinizi duzenli alin.Kilom yok yinede kilo mu vermeliyim zaten oldukça zayıfım
Kilonuz yoksa vermenize gerek yok sabit kalin.Almamaya ozen gosterin egzersiz spor yapin.Ilaclarinizi duzenli alin.
Bugun degilse bile elbet bir gunİnşallah birgün bizde anne oluruz
Bende bu dusuncedeyim burdada bunu anlatmak istedim pko hastalik degil vucdumuzda bir parca olarak kabul gorulup hayati ona gore yasarsak hersey kolay oluyor.Pko bende se var ama hayatımın merkezine koymadım anasını sattığımın dünyasında kadınların %80 i pko hastasıı ya da olacak diye düşündüm ve pkoluyum diye de kendime hayatı zehir etmedim hahahah bir sen eksiktin gel bebeğim seninle de baş ederim diyip kazandım hamile kaldım ya kişi güçlü durursa karşısında rabbindenn başka hiçbir şey duramaz bence pkoyu çok büyütüp kendimize engel olarak çıkarmamalıyız doktorum derdi sendeki bu pozitiflikle sana pko da işlemez evet dedim işlemedi çünkü gözümde büyütmedim ve hiç bi yerde de pkolular hamile kalamaz demiyorlar annelerimizin nenelerimizin zamanında hiç mi pkolu yoktu kadınlar doktora doğum zamanı bile gidemiyolarmış ama o zamanlar hamile kalamayan kadınlar kocakarıların hazırladığı otları kullanıyomuş bence o hamile kalmakta zorlananlar pkoluydu bakın şimdi biz pkolu olanlar da hemen otlara bitkisel kürlere sarılıyoruz ben sadece soğan kürü yaptım adetim düzene girsin diye bir adet gördüm üstüne ikinci adeti görmedim sözün özü pko engel değildir engel bilinçaltımızda gizlediklerimizdir..
Aynen öyle. Bana doktorum verebiliyosan kilo ver dedi ben güldüm almamam için dua ediyorum vermek çok zor inanınki dedim doktor en sonunda bana ya sen böyle de hamile kalırsın dedi bence rabbim vereceği zamanı biliyor veriyoe he tedbiri tabiki alıcaz ama yine de onun dediği oluyorBende bu dusuncedeyim burdada bunu anlatmak istedim pko hastalik degil vucdumuzda bir parca olarak kabul gorulup hayati ona gore yasarsak hersey kolay oluyor.
Kesinlikle oyle 10 ay ilac kullandim 11.ayda ilaci biraktim hamile kaldim ama benim gebelikte kalo atislari durdu ikizlerim olcakti olsun dedim Raabim zamani var dedi ama icini ferah tut sana istedigimde nasip ederim mesajini verdiAynen öyle. Bana doktorum verebiliyosan kilo ver dedi ben güldüm almamam için dua ediyorum vermek çok zor inanınki dedim doktor en sonunda bana ya sen böyle de hamile kalırsın dedi bence rabbim vereceği zamanı biliyor veriyoe he tedbiri tabiki alıcaz ama yine de onun dediği oluyor ❤
Rabbim hicbir kadinin kucagini bos birakmasin bu guzel Recep ayinda isteyen herkese bebek mujdesini versin insAllahÇok üzüldüm rabbim bir daha böylesi acıyı ne sana ne kimseye yaşatmasın ama artık dediğin gibi biliyosun kendiliğinden de hamile kalabiliyosun aşılama ve tüp bebek fikrinden uzaklaştın rabbimin verdiği herşeye sonsuz hamdu senalar olsun ❤
Amin insAllahAmin kızlar mesajlarınızı okudum bende pcosa rağmen ilk geceden kaldım hemde ileri derece PCOS ilaçsız hiç gelmez bizim tek sorunumuz düzenli yumurtlayamama başka sorunumuz yok çok şükür Allah hepimize şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?