Gebeliğe Hazırlık pco hastaları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltem _13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
35
224
93
39
selam arkadaşlar 3 senelik evliyim pco hastalığıyla mücadele etmekteyim bebek istiyorum ama malesef şuan olmuyor tedavi görüyorum şuan rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

selam arkadaşlar 3 senelik evliyim pco hastalığıyla mücadele etmekteyim bebek istiyorum ama malesef şuan olmuyor tedavi görüyorum şuan rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Amin canım umudunu kaybetme bende de pko var vardır şuan 2 aylık hamileyim allah sana da nasip etsin inşallah

Pkodan daha büyük dertler var cnm inan buna bile şükretmek gerek. Bende de pko var keşke sadece pkom olsaydı

Değerli arkadaşlar dua ve sabır her şeyin ilacı ben pco hastasiyim 3 senelik evliyim bende bebek istiyorum ama şuan olmuyor ama ümitsiz değil zaman bizim en büyük sınavımız sakın üzülmeyin ve kafaya takmayın sadece sabredeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…