- 17 Eylül 2020
- 188
- 97
- 34
- Konu Sahibi nilufer_1807
Öncelikle merhaba 30 yaşında 2 yılık evliyim 2 aydır bebek deniyorduk . Adetlerim genel olarak 1 ay olur 1 ay olmaz genelinde bu şekildedir . Neyse dr gittiğimde Pco sendromu var sende dedi ve inci şeklinde görüntüyü gösterdi .Adetimin 3. Günü tahlil vermeye devlet hastanesine gittim oradaki doktor sende pco yok vücut tipin de yok dedi . Ultrason la baktığında sorun yok gibi geçiştirdi neyse sonuçlarda dhea -s 463 çıktı endoklin servisine yönlendirdi gittim ılımlı seviyedesin müdahale gerekmez dedi . Kadın doğum doktoru 21. Gün gel progrstron testi yapalım dedi zaten Eylül ayında adet beklemiyordum . Test 0.18 yumurta yok haliyle doktor biraz alaycı şekilde yumurta olmadan civciv olmaz dedi neyse şimdi ekim ayını bekleyeceğim mecburen ama çok korkuyorum ya yumurtam yoksa hiç olmassa diye birde her doktor farklı konuşuyor iyice karıştım . Size 30 Ağustos (regl 3. Gün ) sonuçlarımı yorumlasanız var mi aranızda aynı değerler ? Özel doktora gittiğimde ilk takip ederiz kilo ver dedi 1 ayda 6 kilo verdim şuna 56 kiloyum 62 den düştüm ama kafamda Çok olumsuzluk var . Kadın doğum doktoru arkadaşımla akşam telefonda konuştum adet gören her kadın 50 yaşında da olsa bebek ihtimali vardır dedi stresi bırak doktoru bir kaç ay kafandan at olmassa git diyor geç kalma korkun olmasın olur gibilerinden bişeyler dedi
Eklentiler
Son düzenleme: