• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pco da dogum kontrol hapi sonrasi hamile kalan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kist için Yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum ama içime sinmiyor. Testinizi gördüm çok sevindim inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Teşekkür ederim ama maalesef kimyasal gebelikti sanırım inşallah sağlıklısı da nasip olur hepimize ❤

Evet ben hamile kaldım doktor bana 4 - 6 ay arası kullan Yumurtlama düzene girsin bıraktığın ayı degerlendir dedi 4 ay kullandım bıraktım o ay ogluma hamile kaldım dogum kontrol hapları adeti yumurtlamayı düzene soktugu için veriliyor kullanın
Merhaba ben de kullanmaya başlayacağım doğum kontrol hapi adetim düzensiz olduğu için kullanmak için adet olmayı beklemem gerekir mi

Tabiki doğum kontrol hapları bir tedavi yöntemi değil asla. Ovulasyonu baskılıyo sadece. Ve onu bırakınca yumurtlama alevleniyor o yüzden hamile kalmak şansı yüksek. Sizde lh birde estradiol yüksek çıkmış. Yetişen yumurta sağlıksız ola bilir. Spor, sağlıklı beslenme oneririm.

Back
X