Merhaba kızlar. Ben pco luyum ve âdetlerim düzensiz. Doktor bana 3 ay doğum kontrol hapı daha sonra da 3 ay inofolic yazdi. Ben doğum kontrol hapı kullanmayı istemedim sadece inofolic ı kullandım bikac kilo verdim zaten çok kilolu değilim sağlıklı şeyler tüketmeye basladim ve ovulasyon testi yaptım yumurtlama catlamayi gördüm ve degerlendirdik ama doktorum bu hormonlarla gebe kalamazsın doğum kontrol hapı kullanman gerek dedi. Pco yumurtlama hastalığı değil mi yani ne zaman yumurtladigini bilemedigin icin gebelik oluşmasının zor olmasi degil mi eğer yumurtluyosam doğum kontrol hapında gerek var mi kafam cok karisik
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Pco da dogum kontrol hapi sonrasi hamile kalan var mi
- Konu Sahibi E B R U
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Degerlerden pek birsey anlamam canim. Ben ne zaman dogum kontrol hapi kullansam bir ayda 2 defa adet goruyordum. Ondan sonra kanamayi kesmek icin ilac kullandim ondan sonra da 2 ay adet gormedim. Dogum kontrol hapini birakinca hamile kalan kadinlar var. Ama.ben onlardan degilimMerhaba kızlar. Ben pco luyum ve âdetlerim düzensiz. Doktor bana 3 ay doğum kontrol hapı daha sonra da 3 ay inofolic yazdi. Ben doğum kontrol hapı kullanmayı istemedim sadece inofolic ı kullandım bikac kilo verdim zaten çok kilolu değilim sağlıklı şeyler tüketmeye basladim ve ovulasyon testi yaptım yumurtlama catlamayi gördüm ve degerlendirdik ama doktorum bu hormonlarla gebe kalamazsın doğum kontrol hapı kullanman gerek dedi. Pco yumurtlama hastalığı değil mi yani ne zaman yumurtladigini bilemedigin icin gebelik oluşmasının zor olmasi degil mi eğer yumurtluyosam doğum kontrol hapında gerek var mi kafam cok karisik
Tabiki gerek var canım. Bende pcosluyum bizim sorunumuz çok yumurta fakat az gelişmiş yumurta ve belli mm ulaşmadığı için zamanında çatlamıyorlar. Bu hapta döngünü normale sokacak. Fakat hamilelik için genelde femara ya da klomen kullanılıyor.Merhaba kızlar. Ben pco luyum ve âdetlerim düzensiz. Doktor bana 3 ay doğum kontrol hapı daha sonra da 3 ay inofolic yazdi. Ben doğum kontrol hapı kullanmayı istemedim sadece inofolic ı kullandım bikac kilo verdim zaten çok kilolu değilim sağlıklı şeyler tüketmeye basladim ve ovulasyon testi yaptım yumurtlama catlamayi gördüm ve degerlendirdik ama doktorum bu hormonlarla gebe kalamazsın doğum kontrol hapı kullanman gerek dedi. Pco yumurtlama hastalığı değil mi yani ne zaman yumurtladigini bilemedigin icin gebelik oluşmasının zor olmasi degil mi eğer yumurtluyosam doğum kontrol hapında gerek var mi kafam cok karisik
Bende gebelik düşündüğüm ve doğum kontrol hapina on yargım olduğu için kullanmak istemedim acikcasiTabiki gerek var canım. Bende pcosluyum bizim sorunumuz çok yumurta fakat az gelişmiş yumurta ve belli mm ulaşmadığı için zamanında çatlamıyorlar. Bu hapta döngünü normale sokacak. Fakat hamilelik için genelde femara ya da klomen kullanılıyor.
Anladım canım bende pek kullanmak istemiyorum açıkçası ama 3 ay çok uzun bi zaman değil bu ay da olmazsa belki tekrar aynı doktora gider kullanirimDegerlerden pek birsey anlamam canim. Ben ne zaman dogum kontrol hapi kullansam bir ayda 2 defa adet goruyordum. Ondan sonra kanamayi kesmek icin ilac kullandim ondan sonra da 2 ay adet gormedim. Dogum kontrol hapini birakinca hamile kalan kadinlar var. Ama.ben onlardan degilim
Evet ben hamile kaldım doktor bana 4 - 6 ay arası kullan Yumurtlama düzene girsin bıraktığın ayı degerlendir dedi 4 ay kullandım bıraktım o ay ogluma hamile kaldım dogum kontrol hapları adeti yumurtlamayı düzene soktugu için veriliyor kullanınMerhaba kızlar. Ben pco luyum ve âdetlerim düzensiz. Doktor bana 3 ay doğum kontrol hapı daha sonra da 3 ay inofolic yazdi. Ben doğum kontrol hapı kullanmayı istemedim sadece inofolic ı kullandım bikac kilo verdim zaten çok kilolu değilim sağlıklı şeyler tüketmeye basladim ve ovulasyon testi yaptım yumurtlama catlamayi gördüm ve degerlendirdik ama doktorum bu hormonlarla gebe kalamazsın doğum kontrol hapı kullanman gerek dedi. Pco yumurtlama hastalığı değil mi yani ne zaman yumurtladigini bilemedigin icin gebelik oluşmasının zor olmasi degil mi eğer yumurtluyosam doğum kontrol hapında gerek var mi kafam cok karisik
Çok sevindim adınıza ❤ bende eğer bu ay adet olursam kullanıcam bakalım nedense on yargiliyim mesajınız rahatlattı ❤Evet ben hamile kaldım doktor bana 4 - 6 ay arası kullan Yumurtlama düzene girsin bıraktığın ayı degerlendir dedi 4 ay kullandım bıraktım o ay ogluma hamile kaldım dogum kontrol hapları adeti yumurtlamayı düzene soktugu için veriliyor kullanın
Adet gormuyor musunuz yoksa cok mu duzensiz adetleriniz? Ovulasyon testiyle yumurtlamanizi takip ettiniz mi hicÇok sevindim adınıza ❤ bende eğer bu ay adet olursam kullanıcam bakalım nedense on yargiliyim mesajınız rahatlattı ❤
Adet görüyorum sadece çok düzensiz bu ay ovulasyon denedim yumurtlama ve catlamayi gördüm bu son 1 yıldır olan döngülerimAdet gormuyor musunuz yoksa cok mu duzensiz adetleriniz? Ovulasyon testiyle yumurtlamanizi takip ettiniz mi hic
Eklentiler
Doğum kontrol hapını sistemi tamamen kapatmak için veriyolar hormonlar daha da bozulmasın diye heralde. Alttaki sebebi bulup onu tedavi etmeye çalışmıyolar maalesef. Bence başka bi doktora daha gidip fikir alabilirsiniz hem doğum kontrol hapı kullanmanız için de mantıklı bi şey söylerler belki.Merhaba kızlar. Ben pco luyum ve âdetlerim düzensiz. Doktor bana 3 ay doğum kontrol hapı daha sonra da 3 ay inofolic yazdi. Ben doğum kontrol hapı kullanmayı istemedim sadece inofolic ı kullandım bikac kilo verdim zaten çok kilolu değilim sağlıklı şeyler tüketmeye basladim ve ovulasyon testi yaptım yumurtlama catlamayi gördüm ve degerlendirdik ama doktorum bu hormonlarla gebe kalamazsın doğum kontrol hapı kullanman gerek dedi. Pco yumurtlama hastalığı değil mi yani ne zaman yumurtladigini bilemedigin icin gebelik oluşmasının zor olmasi degil mi eğer yumurtluyosam doğum kontrol hapında gerek var mi kafam cok karisik
Bugün test yaptım ovulasyonla takip etmiştim 27 pik 30 çatlama gördüm ilk idrarla yapmadım boyle çıktı inşallah gebelik vardır ve o hapları kullanmama gerek kalmaz ❤Doğum kontrol hapını sistemi tamamen kapatmak için veriyolar hormonlar daha da bozulmasın diye heralde. Alttaki sebebi bulup onu tedavi etmeye çalışmıyolar maalesef. Bence başka bi doktora daha gidip fikir alabilirsiniz hem doğum kontrol hapı kullanmanız için de mantıklı bi şey söylerler belki.
Eklentiler
İnşallah vardır ama olmazsa da sizin dertlerinizi anlayan iyi bi doktor bulup halledersiniz bence her türlü :)Bugün test yaptım ovulasyonla takip etmiştim 27 pik 30 çatlama gördüm ilk idrarla yapmadım boyle çıktı inşallah gebelik vardır ve o hapları kullanmama gerek kalmaz ❤
Inşallah teşekkürler ❤İnşallah vardır ama olmazsa da sizin dertlerinizi anlayan iyi bi doktor bulup halledersiniz bence her türlü :)
Ben yanlış yönlendirmek istemem ama ben de pcoluydum. Yumurtluyoruz ama fazla yumurtamiz oluyor bizim.Catlamasi gecikiyor ya da kiste dönüyor. Doğum kontrol hapi bana da 3 ay kullan dedi doktorum fakat hic masum degil bu hormon ilacı (her bunye ayni degildir) yasadigim deneyim olarak şunu demek isterim,kontrol hapi sonrasi bacagima iltihap ve pıhtı attı 65e yakin kan sulandırıcı iğne kullandim cok zor süreçti. Kendim dogal yollarla gecirdim doktorum bile şaşırdı. Duzensiz adet gormek vucudumuzu yoruyo bunaltiyor. Stres, üzüntü gibi durumları da en aza indirince pco gerilemeye bile başlıyor. Benim kistlerim çok şükür tamamen gitti 6 aya yakin ugrastim
Çok geçmiş olsun canım. Inan bende hiç istemiyorum zaten tedavi yöntemi olduğunu da düşünmüyorum geçici bisey bence şuan kaset testim silik çizgi çıktı inşallah sağlıklı bi gebelik vardır ve gerek kalmaz ❤❤Ben yanlış yönlendirmek istemem ama ben de pcoluydum. Yumurtluyoruz ama fazla yumurtamiz oluyor bizim.Catlamasi gecikiyor ya da kiste dönüyor. Doğum kontrol hapi bana da 3 ay kullan dedi doktorum fakat hic masum degil bu hormon ilacı (her bunye ayni degildir) yasadigim deneyim olarak şunu demek isterim,kontrol hapi sonrasi bacagima iltihap ve pıhtı attı 65e yakin kan sulandırıcı iğne kullandim cok zor süreçti. Kendim dogal yollarla gecirdim doktorum bile şaşırdı. Duzensiz adet gormek vucudumuzu yoruyo bunaltiyor. Stres, üzüntü gibi durumları da en aza indirince pco gerilemeye bile başlıyor. Benim kistlerim çok şükür tamamen gitti 6 aya yakin ugrastim
İçine sinmiyorsa kullanma,cevremde kimse bunu yaşamamış ama şans bana vurduÇok geçmiş olsun canım. Inan bende hiç istemiyorum zaten tedavi yöntemi olduğunu da düşünmüyorum geçici bisey bence şuan kaset testim silik çizgi çıktı inşallah sağlıklı bi gebelik vardır ve gerek kalmaz ❤❤
Şuan bebis iyi cok şükür,kan sulandırıcı kullanacağım doğuma kadar. İçini ferah tut ovulasyonla takip et inşallah güzel seyler olur
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ❤ bu ay ovulasyonla takip ettim yumurtlama ve catlamayi gördüm bugünde gebelik testim boyle çıktı insallah gebelik vardır ve sağlıklıdır ❤İçine sinmiyorsa kullanma,cevremde kimse bunu yaşamamış ama şans bana vurdu
Şuan bebis iyi cok şükür,kan sulandırıcı kullanacağım doğuma kadar. İçini ferah tut ovulasyonla takip et inşallah güzel seyler olur
Eklentiler
Amin canımRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ❤ bu ay ovulasyonla takip ettim yumurtlama ve catlamayi gördüm bugünde gebelik testim boyle çıktı insallah gebelik vardır ve sağlıklıdır ❤
Ayyy evet var,acaba beta kaç kaset testlerde beta olusmazsa algilamiyor ya ayyy ne güzel
Amin canım
Ayyy evet var,acaba beta kaç kaset testlerde beta olusmazsa algilamiyor ya ayyy ne güzel
Cok tesekkur ederim ❤ 30 u catlamaydi inşallah sağlıklı bi gebeliktir bakalım bikac gun testle takip edicem inşallah giderek artar koyuluk ❤
Bende kist için Yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum ama içime sinmiyor. Testinizi gördüm çok sevindim inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ❤ bu ay ovulasyonla takip ettim yumurtlama ve catlamayi gördüm bugünde gebelik testim boyle çıktı insallah gebelik vardır ve sağlıklıdır ❤