• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco _ tarlusal

yumurta tembelligini nasil anlior peki yumurtami gormuo ultrasonda nasil oluo o
yapılan ölçümlerde yumurtanın büyüklüğü beklenin altında ya da hiç yok ise onu destekleyecek hap veriliyor. bu ay femara kullandım büyümesi için faydasınıda gördüm.... geçen ay yumurtam beklenen tarihte11 mm idi çatlama olması için ufak bir boyut idi...

adetin 3. günü hormon testleri yapılıyor bir de yumurta takibi yapılıyor kuzum. belli zamanlarda ölçüm alınıyor.
bnm hormonlarda bisi cikmadi yunurtaliklarada bakıldı birsey cikmadi kan tahlili smear vs temiz ama doğum kontrol hapini birakmistim birde yazz kullancktm 3 gun kullanip bıraktım dengesizlik ondan mi var acaba ama yumurtan yok demedi takip edelimde demedi doktor duzenszlik olabilir dedi kahvrengi leke gbi gelip bitti yazz ictgmde cekilme kanamasi oldugunda simdide yine adet gunum geldi yine kahverengi yumurta tembelligi demedi ama nasil takip edilio ki

bnm hormonlarda bisi cikmadi yunurtaliklarada bakıldı birsey cikmadi kan tahlili smear vs temiz ama doğum kontrol hapini birakmistim birde yazz kullancktm 3 gun kullanip bıraktım dengesizlik ondan mi var acaba ama yumurtan yok demedi takip edelimde demedi doktor duzenszlik olabilir dedi kahvrengi leke gbi gelip bitti yazz ictgmde cekilme kanamasi oldugunda simdide yine adet gunum geldi yine kahverengi yumurta tembelligi demedi ama nasil takip edilio ki
Kuzum doktorum gerekli muayeneyi muhakkak yapmistir yok diyorsa yoktur bosuna evham yapma...

Merhaba bende pco var bende her ay mecburen tarlusol kullanıyorum.Hormon testinde kadınlık hormonu düşük erkeklik hormonu yüksek çıkarsa kesin pco tanısı koyuyorlar belirtileride çok berbat gerçekten aaçıklayıcı bir bilgi vermediğini düşünüyorsan başka doktora git ben beşinci doktorda pco olduğumu öğrendim.Allah acil şifalar versin bizlere

Ultrasonla bakti ilk polikistik over dedi sonra hormon testi istedi orda da hormonda sıkıntı yok sadece tiroidin biraz yüksek cıktı hormonda soruncolsa ilaç verirdim dedi diyet spor yap dedi tarlusal verdi gideceğim olduğum yer virüs acısından sıkıntılı birazda korkuyorum

Back