• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pc güvenliği için / Uzaktan yardım seçenekleri

tuluat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2006
202
0
96
İstanbul
PC GÜVENLİK / UZAKTAN YARDIM SEÇENEKLERİ

Uzaktan bağlantı ayarlarınızı kontrol edin, eğer kullanmıyorsanız açık olanları kapayın. Bir pc ye girmenin bir çok yolu var aslında ama bu seçenekleri kapamak güvenlik açısından önemli adımlardan biridir. Ayrıca bu işlemleri yaptığınızda uzaktan yardım alamazsınız unutmayın.

Bilgisayarımın üzerindeyken sağ tıklayıp Yönete tıklayın

Çıkan pencerenin sol tarafında Hizmetler ve Uygulamalara tıklayın

Ad yazan bölümün altında Hizmetler seçeneği çıkacak, buna da tıklayın

Çıkan sayfa da ;

Telnet’i bulun. Telnetin üzerine sağ tıklayıp, özelliklere girin. Sayfanın ortasında yer alan Başlangıç türü bölümünü devre dışı olarak işaretleyin.

Uzaktan erişim Bağlantı yöneticisini bulun.Üzerindeyken sağ tıklayıp özelliklere girin. Sayfanın ortasında yer alan Başlangıç türü bölümünü otomatik olarak işaretleyin.

Uzaktan Erişim otomatik bağlantı Yöneticisine sağ tıklayıp özelliklere girin. Sayfanın ortasında yer alan Başlangıç türü bölümünü devre dışı olarak işaretleyin

Uzaktan kayıt defterine gelin sağ tıklayıp özelliklere girin. Başlangıç türü bölümünü devre dışı olarak işaretleyin.

Kolay gelsin

la dediklerini yaptım şimdi ne oldu anlamadım sabahın bu saatinde ve uykusuzken kafa basmıyo biri bana anlatsın?

Eksik yazmışım o nedenle değişiklik yaptım ilk mesajımda.
Canım uzaktan yardım seçeneklerini ve kullanmadığın telneti kapamış oluyorsun bu işlemlerle. Yani herhangi bir kişi uzaktan bağlanmak istediğinde kapalı olduğu için bağlanamazlar. Uzaktan Kayıt defterinden de işlem yaptığın için uzaktan kayıt defterini değiştiremezler. Yalnız erişim bağlantı yöneticisini otomatik olarak işaretle aksi şekilde devre dışı bırakırsan nete bağlanamazsın.

yanii bravoo tuluat şimdi yeni baştanmı yapcam Allahım ne zor işmiş..

laa zati bendeki daha önce ki senin şimdi yazdığın gibiydii:Roflol: :Roflol:

Değildi değildi, yanlış yazmışım düzelttim şimdi.Yok be ne zoru, 3 adımlık bişi yapıyosun.:)

Back