Pazartesi tüp mide ameliyatı oldum sorularım var

Noname91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
180
98
33
Merhaba arkadaşlar ben pazartesi tüp mide ameliyatı oldum ve size sorularım var şuan berrak sıvı dönemindeyim ve ben acıkıyorum bu normal mi ? 2. Sorum ben 1 kase çorbayı daha 5 günlük tüp mideli olarak hiç zorlanmadan içebiliyorum bu durum beni korkutuyor bu durum normal mi bunu yaşayan arkadaşlar var mı ?

Doktorunuzla görüşmelisiniz,durumunuzu o bilir,buradakiler bilemez. Tüp mide ameliyatı ciddi bir ameliyat, doktorunuz size beslenme çizelgesi olarak ne verdiyse harfiyen ona uymalısınız. Bir kase çorba veya et suyu vermediyse acaba benim kapasitem nedir diye kendi başınıza karar verip içmemelisiniz mesela.

Benim kuzenlerim oldu biri o kadar çok dikkat ediyorki kaç yıl oldu inan bana kalmaya geldi azıcık yemek yiyor söylemesi ayıptır pide yaptırdık onda bile yarımi bile zor yedi midem almıyor artık dedi...diğerleri pek diyete uymadı aynı kiloda kaldı bence siz biraz fazla zorluyorsunuz ilk ameliyat oldugunda yudum yudum içiyordu suyu kesinlikle doktorunuza danışın

Merhaba. hasta danisaniyim, hayir normal degil. aclik merkezini tam almamis olabilirler. diyetisyen desteginiz yok mu?

Ay benimde kuzenim oldu hiç yiyemiyodu o hatta katı gıdaya geçtiğinde çok yemiş yanlışlıkla istifra etmiş sonra kendini kontrol ederek yemeye devam etti doktorunuzla mutlaka görüşün

Facebook da tüp mide grupları var oraya üye olup sorun. Herkes aynı yoldan geçmiştir yardımcı olurlar

Ahh kardeşim sen benimisin korkma normalmiş geçiyor açıklıyorum ama hemen doyuyorum şu bile yetiyor karıya geçince yiyeniyorsun sıvıyı cok rahat içiyorum yemek çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…