• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pazartesi emre üregene ameliyat olucamm

Kesinlikle burnunuzu gördüm ve çok beğendim.gerçekten dizi çok daha genç göstermiş.umarım bende güzel bir burna kavuşurum.hayırlı olsun.kime oldunuz ameliyatınızı.
Teşekkürler güzelim,bizim güzelliğimizden ne olsun siz gençlerde daha önemli güzellik.
Ama ameliyatımdan çok memnunum ve yeni burnumu böyle genç halimi çok seviyorum.
Doktorum Salih emre üregen,şimdi İstanbulda yeri var ben Düzcede burun oldumdu 2011 de sonra istanbul a gidip göğüs estetiğini yine yaptırdım aynı doktora.
Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim

kızlar çok heycanlıyıımm
Heyecanınızı paylaşıyorum,umarım rahatça atlatırdınız.dr seçiminiz isabetli olmuş,5 yıl önce benim burnumu da salih emre ÜREGEN yaptı.Burnuma herkes hayran ve doğal görünmesi de cabası.dr üregen i seçerek şansa bırakmamışsınız bence işinizi zaten ama yine de bol şans dileyelim ameliyat öncesi:)

Selam L lolabunny__ ameliyatını oldunmu? Nasıl geçti?Hangi aşamadasın?Kafamda deli sorular:)))
Bende Salih emre üregenden ameliyat randevusu aldım,içim çok rahat artık ama forumda psikopatça okumaya devam ediyorum:)))
Temmuzdan öncesi için çok zorladım ama yer yoktu:(
28 temmuz salı gününe ameliyat randevumu aldım:)))şimdi zaman nasıl geçecek bilmiyorum........
Cevabını merakla bekliyorum....

Hiç merak etme burnunu salih emre beyin ellerine emanet et ve sonra aynaya her baktıkca ona teşekkür ediceksin :)
Ayy inşallah yaaa..bende zaten salih emre beye sonsuz bir güven duyuyorum..tek sorun beklemek,daha erken olabilsem harika olurdu..bu burundan artık biran önce kurtulmak istiyorum:))inşallah zaman hızlı geçer..senin oldu bitti galiba ameliyatın ve anladığım kadarıyla çok mutlusun,maaşallah...geçmişler olsun...darısı bana:)

Eveet oldum ilk günler şişim biraz fazlaydı ama şimdi herşey yolunda :) iyi ki salih beyi tanımışım :)
Harikasın vallahi!bende şuan bile öyle düşünüyorum iyiki salih emre beyi tanıdım ve kararımı ondan yana kullandım ve iyiki oda beni ameliyat etmeyi kabul etti.Sonuçları zaten tartışmasız çok güzel birde insan gibi insan,Allah yolunu açık etsin.Aslında uygun ve kendini iyi hissedersen fotografını görmeyi o kadar çok isterimki bir bilsen...Ama zorlamak istemem,istersen özelden atarsın canım...Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun..

Teşekkürler güzelim,bizim güzelliğimizden ne olsun siz gençlerde daha önemli güzellik.
Ama ameliyatımdan çok memnunum ve yeni burnumu böyle genç halimi çok seviyorum.
Doktorum Salih emre üregen,şimdi İstanbulda yeri var ben Düzcede burun oldumdu 2011 de sonra istanbul a gidip göğüs estetiğini yine yaptırdım aynı doktora.
Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim
Evet hlyrsy0 hlyrsy0 bende salih emre beyde karar kıldım temmuzun 28 inde ameliyat randevusu aldım kısmetse.
Buradan deneyim paylaşan fotograf gönderen herkezin çok faydasını gördüm.
Hepiniz gibi bende artık aynalara mutlu bakmak için gün sayıyoum.Zaman nasıl geçecek bilmiyorum,çok heyecanlıyım:)

Back
X