• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazarda Satıcılar Aldatacağına Fake ciler Aldatsın Beni

sena01

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
358
Yer
Muğla
Ben oldukça yeni bir üye sayılırım. Bu hep böyle miydi bilmiyorum ama, bu günlerde göz attığım pek çok konuda, sayfalar dolusu, konunun fake olup olmadığına dair yazışmalar var.

Konunun gerçek mi, uydurma mı olduğu neden bu kadar önemli, ben anlayamıyorum. Fake bir konuyu ciddiye alıp cevap vermek benden ne eksiltiyor ki? Ama, konu gerçek ise, verdiğim cevap belki karşımdaki için bir fark yaratacak. Ben olaya bu şekilde bakıyorum doğrusu ve bir yorum yapacaksam da hiç kafamı yormuyorum konu gerçek mi, hayal ürünü mü diye.

Benden mi bir tuhaflık var ???:52::52:

öyleyse eşiniz dostunuz ailesiniz hiç farketmez karşınıza insan diye aldığınız kişi size yalan söyleyip duygularınızı, paranızı sömürdüğündede pek önemsemiyorsunuzdur. sonuçta doğruda olabilirdi dimi.. o gözle bakıp kandırılmaya devam edebilirsiniz.
eşiniz aldattığı halde yalan söyleyp sıyrılıyorsa... bunada bukadar olumlumu bakıyorsunuz.

öyleyse eşiniz dostunuz ailesiniz hiç farketmez karşınıza insan diye aldığınız kişi size yalan söyleyip duygularınızı, paranızı sömürdüğündede pek önemsemiyorsunuzdur. sonuçta doğruda olabilirdi dimi.. o gözle bakıp kandırılmaya devam edebilirsiniz.
eşiniz aldattığı halde yalan söyleyp sıyrılıyorsa... bunada bukadar olumlumu bakıyorsunuz.

Ben forumdaki fake konulardan bahsediyorum, eşim, dostum ya da kocamla ne alakası var bunun anlamadım. Ben bu ortamı fikir alış verişi yapılan bir yer olarak görüyorum.

Bir forum ortamında duygularının ya da parasının sömürülmesine de nasıl izin verir bir insan anlayamadım.

Ben forumdaki fake konulardan bahsediyorum, eşim, dostum ya da kocamla ne alakası var bunun anlamadım. Ben bu ortamı fikir alış verişi yapılan bir yer olarak görüyorum.

Bir forum ortamında duygularının ya da parasının sömürülmesine de nasıl izin verir bir insan anlayamadım.

buraya insanlar güvendikleri için bişeyler paylaşıyorlar. yeri geliyor eşine ailesine bile söyleyemedikleri şeyler. buna karşılık bizlerde yardımcı olabilmek için uğraşıyoruz. aradaki tek fark birbirimizi görmememiz tanımamamızmı? bence çok alakası var. konuları takip ederseniz daha az önce paylaşıldı paraların nasıl sömürüldüğü.

buraya insanlar güvendikleri için bişeyler paylaşıyorlar. yeri geliyor eşine ailesine bile söyleyemedikleri şeyler. buna karşılık bizlerde yardımcı olabilmek için uğraşıyoruz. aradaki tek fark birbirimizi görmememiz tanımamamızmı? bence çok alakası var. konuları takip ederseniz daha az önce paylaşıldı paraların nasıl sömürüldüğü.

Evet, ben de o konuya bakıyordum şimdi. Ben bu topik i açarken böyle para yardımlarının falan farkında değildim. Kendimce ne olur ki fake olsa ki diyordum ama fikrimi değiştirdim. LadyEvil ın konuya cevap vermemek önerisi daha doğru bir yaklaşım olmuş

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...ndugumuz-konular-hakkinda-2.html#post19332347

Back