böyle şeyler oluyor arkadaşlar yadırgamamak lazım.geçenlerde haberlerde çok verildi görmüşsünüzdür,yaşlı bir amca bacakları protez yürüyemiyor destek olamadan.neyse herzaman gittiği cafeye gidiyor oturmaya.oradada yangın çıkıyor.müşteriler kaçarken düşürüyorlar amcayı çarpıp.garsonlarda biliyor tabiki amcanın o halini sürekli gittiği için...adam düştüğü yerde kala kalıyor.kimse yardım etmiyor.cafeden kaçan bir adam kaçarak geliyor ve kitabını alıp geri çıkıyor ama bunu yaparkende adamıda görüyor yerde malesef kitap daha önemli sanırım hiç görmemiş gibi çıkıyor geri.bunlarıda güvenlik kamerası kaydediyor oradan haber veriliyor.sonuç ise adam feci şekilde can veriyor tabikide...günlerce etkisinden kurtulamadım...Allah herkese hayırlı ölümler nasip etsin.
Gerçekten çok saçma bi durum
bi devlet büyüğü 2 dk.lık yoldan geçecek diye yüzlerce polis ambulans yığmasını
biliyor devlet
insan hakları diye boşuna çırpınıyoruz bu ülkede maalesef...
Yazık bizlere...
Vatandaşına 2.sınıf muamelesi yapan bir tek bizim ülkemizi görüyorum ben ne yazık ki...
Bahsettiğiniz olay Avrupa ülkelerinden birinde yaşansaydı,o kadar bekletilir miydi acaba..
Allah rahmet eylesin...
Sıkıntılı olan polisin tutumu değil.
Polis kafasına göre alıp taksiye atıp götüremez.
Adam öldü mü öldürüldü mü,olay nasıl oldu ölüm nasıl ve neden gerçekleşti..
Bunlar çok önemli,aradan 5 ay geçtikten sonra ailesi babamı amcam öldürdü ama olay yeri çalışması yapılmadı dediği zaman kabahatli polis olur.Kaldı ki polisin böyle bir yetkisi yok.İsterse akşama kadar gelmesin doktor o şekilde beklenilecekti.
Sıkıntılı olan durum doktorun olmaması..
Para verin doktor getirtin demek de işlerin kolay ilerlemesi naaşın yerden kaldırılması için.
Dünyanın her yerinde bu tip prosedürler vardır ancak herkes işini vaktinde yaptığı için kimsenin gözüne batmaz
..bırazda yasananlar,yasadıkların....allah türkiye de kimseyi gerçekten hastanelere falan düşürmesin ... Bu ulkede insanın canına verilen değer 0 , insanın canına 0 değer biçenler de insan değillermiş gibi ... Polise gitsen bir sıkıntın olduğunda , sen ona derdini anlatırsın o ise bambaşka havalardadır , sana çay içermisin taze falan der hey allah ım yaa :) doktor can çekişen hastanın başında muhabbet eder falan benim rastladıklarım da bunlar ama birçok kişiden duyduğum ( sizin anlattığınız gibi ) farklı hikayelerle bu ulkede can degerımızın hıc olmadıgını daha ıyı anlamıs bulunuyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?