Pazar günü ölürsen rezil olursun..

bir kere daha yazıklar olsun dedim içimden...

zaten istanbulda sadece 155 tane ambulans var ozel hastanelerın yardımıyla toplam 300 oluyor...

zaten istanbulda sadece 155 tane ambulans var ozel hastanelerın yardımıyla toplam 300 oluyor...

Olayın gerçekleştiği yer İstanbul değil ama büyük bir şehir.Büyükşehirlerde doktor bulunaıyorsa küçük şehirleri düşünemiyorum artık.

Şaka gibi 13 milyonluk şehire 300 ambulans mı var

Kendime daha çok dikkat edeceğim bundan sonra,başıma birşey gelse mazallah

Gerçekten çok saçma bi durum
bi devlet büyüğü 2 dk.lık yoldan geçecek diye yüzlerce polis ambulans yığmasını
biliyor devlet
insan hakları diye boşuna çırpınıyoruz bu ülkede maalesef...
Yazık bizlere...
Vatandaşına 2.sınıf muamelesi yapan bir tek bizim ülkemizi görüyorum ben ne yazık ki...
Bahsettiğiniz olay Avrupa ülkelerinden birinde yaşansaydı,o kadar bekletilir miydi acaba..
Allah rahmet eylesin...

Olayın gerçekleştiği yer İstanbul değil ama büyük bir şehir.Büyükşehirlerde doktor bulunaıyorsa küçük şehirleri düşünemiyorum artık.

nerde yasıorsn sen??

Son düzenleyen: Moderatör:

puuffff cok sıkıcısınnn

Vatandaşının ne dirisine ne de ölüsüne sahip çıkabilen bir ülkede yaşıyoruz maalesef. Allah gani gani rahmet eylesin amcaya..

ben artık bu ülkeden nefret ediyorum yazıklar olsunn yaa insan hayatı bukadar ucuzsa dicek lafım yok başımızdakiler anca atıp tutsun kendi ceplerini doldurunlar yeşil kartlı olan ölsün ssk sı olmayan ölün fakir olan hepten ölsün ama zengnsen arkan vars hoppp en iyi yerdesinnn

Yaşar ne yaşar ne yaşamaz adlı bir tiyatro oyununa gitmiştim. Oyunda buna benzer bir bölüm vardı. Adam sokakta ölüyor polis ben trafik polisiyim diye ilgilenmiyor. Çok acı gerçekten

nekadar kötü bir durum gerçekten insana hiç saygı yok allah hayırlı ölüm versin herkese cidden

Gerçekten peess. Ülkemizde yaşayan insanlara değer verilmiyor bari ölüye bir saygı olsun yazık çok yazık bir ölüye bişle devlet sahip çıkamıyorsa bir hastanenin morguna kaldıramıyorsa daha ne denebilir ki.. Ama o insan ünlü biri olsa ne olursa olsun bin tane görevli gelir.Polisi, ambulansı, doktoru doldururlar ortalığı çünkü basına konu olmaktan korkarlar ancak normal biri olunca değerin yok. Allah rahmet eylesin..

devlet yada insanlar değişen birşey yok canım sonuçta bence...sonuç olarak ortada bir ayıp var benim babamda polis ama yapılması gereken şey o değil.ne gerekse yapılmalı sonuçta.ihmal var,bundan dolayı devleti suçlayamazsın yani onu anlatmaya çalışıyorum.uygulama öyle değil sonuçta dediğin gibi gereken neyse yapılmalıydı.herkes görevini iyi yapmıyor bildiğin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…