• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri pazar günü nişanım var ama moralim çok bozuk:((

kapalıyım ve tesettürlü abiye hiç bir yerde yok kayseri'de . Bu yüzden üzerine bolero veriyorlar. Ben de elbisemi beğendim aldım istersen kol da yaptırılır dediler ben de kol eklenebilirse daha hoş duracağını düşündüm, hiç değilse modeli kapanmayacak diye. çünkü bolero kullanmayı hiç istemiyordum. Neyse ölçülerimi aldılar kıyafetimi aldığım yerden, dün hazır olacaktı almaya gittim berbat ötesi bişey olmuş:(( kolları bol şekilsiz, tekrar düzeltirirz dedi terzi, bugün gittim yine hiç güzel olmamış. Elbiseyi aldım, tekrar bırakmadım çünkü belli düzgün yapamayacakları. Tanıdık bi terziye verdim o da ne kadar düzeltebilir bilmiyorum ama hiç umudum yok:( moralim çok bozuk tüm hevesim heyecanım bitti. Nişanıma 1 gün kaldı zamanım da yok ki çaresine bakayım başka yerde düzelttireyim:((((( büyük bi heyecanla beklediğim hayalini kurduğum gündü, o gün çok güzel olacaktım:((((((((((((((((((((((((

canım benimde nişanlığımın arkasındaki çapraz iple bağlanan yere konan kapağı kuaför hiç güzel becerememiş nişan günü gerçi ben farkında değildim sırtımı görmedim sonradan cd yi izlerken ve resimlerden farkettim ama inan öncedende görsem umrumda olmazdı çünkü gerçekten o günün en güzeli en değerlisi sen oluyorsun bütün gözler üzerinde ve en önemlisi sevdiğin insanla çıktığın bu yoldaki ilk adım...
Inan ne kıyafet ne bişi umurunda olmuyo insanın gülmekten ağzını kapatamıyorsun hatta bi ara hatırlıyorum ayakkabılarımı bile çıkarıp yalın ayak oynadım sen gecenin tadını çıkarmaya bak bir daha yaşanmayacak heyecanlar bunlar:39:

Canım istanbul bakırköyde 50TL ye abiyeler var. O kadar güzel tesettürlü modeller var ki kapalı olsam alırdım. Açıklar içinde vardı ama hep büyük bedenleri kalmıştı. Keşke önceden konu açsaydın kargo ile yollardım sana. 50 TL ve çok harikalar. Bir kaç modelin altından tarlatan ile kabarık olarakta giyilebilir türdendi..

umudunu kaybetme eminim diğer terzi kolları düzeltecektir belki sana kötü görünüyordur davetlilerin beğenmeyeceğini sanmıyorum o gün senin en güzel günün keyfini çıkar yoksa hatırladıkça içinde uhde kalır sen keyifle eğlenmeye bak mutluluklar bol şanslar

canım benim sıkma canını yarın senin günün ve en güzel en özel sen olacaksın
elbiseni takma kafana, sen herşeyin kusursuz olmasını istediğin için minik bir pot bile olsa gözüne batar
bu msjını dün görseydim kendi nişanlığımı sana yollardım
ne olursa olsun bi güzel giy kıyafetini, kıyafetinin yakasına şık bir broş takıp ve dikkatleri farklı bi yere çekebilirsin.

Back