• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar gecesi

Bende oyle diyordum :) sonra 60 li rakamlardan bir anda 90 li rakamlari gordum :)

He ya nokta atisi yaptin valla. Acliktan uyuyamadim. Kasara verdim kendimi :KK70:

Olsa yerdim valla ya fistikli irmik helvasi oh mis :KK70: adami mi durtsem. Cocuk istiyo derim :KK70:
Dürt valla aşerdiysen bak cocukta fıstıklı helva lekesi olur :D

Bir şey soracağım
Şu —> :KK70: ve benzeri
İfadeyi kullanırken, halının üstünde gülmekten yuvarlanıyor musunuz?

Şu helva esprisine :KK70: böyle güldüğünüz için mi uzatıyorsunuz?

Anasının dizinin dibinde, altın günlerinde kurabiye kemirdiğiniz atmosfer mi canlanıyor Zihni’nizde? 50 yaş üstü Facebook kullanan akraba gibi, altın kızlar mısınız siz?
Evli çocuklu olunca hemen böyle eski model yaşlı kadın atışmaları olmak zorundaymış gibi, zorla yapıyorsunuz.

Ayıp olmasın diye gülmeli, cevaplar yazıyorsunuz zorla.

Sıkıcı değil mi?
Niye whatsapp tan görüşüyorsunuz?
Sadece burdan tanışık kalmak, daha rahat yazmanizı sağlardı.

Bir şey soracağım

Anasının dizinin dibinde, altın günlerinde kurabiye kemirdiğiniz atmosfer mi canlanıyor Zihni’nizde? 50 yaş üstü Facebook kullanan akraba gibi, altın kızlar mısınız siz?
Evli çocuklu olunca hemen böyle eski model yaşlı kadın atışmaları olmak zorundaymış gibi, zorla yapıyorsunuz.

Sıkıcı değil mi?
Niye kızdın ki şimdi kürecigim.
: D bunu birleşik yazınca otomatikmen :D bu smiley çıkıyor yere yuvarlandıgımızdan degil yani.
Seni anlamak için kitap yazmaya ne dersin ?
Bazen zorlanıyorumda :dondurma:

Merhaba
Size bir şey danışacağım

Geçen gün kalın cam fırın tepsimi cif ile ıslatıp beklettim, çok iyi durulamadan makinaya koydum
Şu an beyaz beyaz, sanki korozyondan beter, 3 defa yıkandı çıkmadı
İçinde saf su kaynattım
Sirkeli su kaynattım
Değişmedi sonuç.

10 defa kullanmadım bile, eski haline nasıl döner?
Kalbimi kırdın ama yinede fırın tepsinin hatrına yazayım ? Bi resim atma imkanın yokmu lekeyi tam olarak anlayamadım ?
Telle yıkamayı denedin mi ? Tabi teflon degilse tepsi.

Bir şey soracağım

Sıkıcı değil mi?
Ben hic anaminin dizinin dibinde oturup altin gunu yapmadim :( özeniyorum demek ki :(

Gece gece dediniz helvada helva aha sabah ilk is helvaya verdim kendimi :D sonra ne bu toto ne bu göbek :/
15148821534162115578890.webp

Kurecan bize kizmis la ;)
Valla smileyler otomatik cikiyor
Bu bizim whatsap gorusmelerine cok takti millet. Buradan cok zor oluyor whatsap kolayimiza geldiydi 2 senedir ordayiz. Zaten birbirini taniyan tipler whatsapta.
Niye kizdin yav karimkurecigim?

Kalbimi kırdın ama yinede fırın tepsinin hatrına yazayım ? Bi resim atma imkanın yokmu lekeyi tam olarak anlayamadım ?
Telle yıkamayı denedin mi ? Tabi teflon degilse tepsi.
Şu an yine son şans makinada yer buldum, sabah aklımda olursa göndereyim
Umudum yok ama

Back
X