- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
Oncelikle çok teşekkür ederim şu aralar birkaç kelimeye çok ihtiyacım varken siz satır satır yazmissinizAnlattıkların benim bir kaç yıl önceki halim. Beni bu duruma getiren ailevi sorunlar oldu. O dönem bana arkadaş olsun diye bir kedi sahiplenmiştim. Sorumluluk açısından çok faydalı oldu. 1,5 yıl sonra 2. kediyi sahiplendim, sokakta ölmek üzere olan bir yavruydu, gözleri kör olmak üzereydi, tedavileri falan derken baktim tek başıma onun da sorumluluğunu almışım, gözleri kurtulmuş falan. Ikisi de hala benimle, 4 yılı geçti.
Hatta intihar düşünceleri oluştuğunda ama onlar bensiz ne yapar diye hemen aklımdan atıyordum. Şimdi ailevi durumlarım çok daha kötü ama eskiye göre ben de daha güçlüyüm.
Umutsuzluğa kapılma sen güçlü olmayı seçersen bir şekilde bu durumdan da sıyrılabilirsin. Ihtiyacın olan şey sabır ve kendine inanmak, stresini, üstündeki negatifliği atacak bir kaynak bulmak. Benim için bu ilk etapta sahiplendiğim kedilerim oldu, şuan tüm sokak hayvanları diyebilirim. Senin de en kısa zamanda bu ruh halinden kurtulman dileğiyle Allah yardımcın olsun...
Kedi çok istiyorum ama sırf ablam yüzünden alamıyorum eve
Sokak kedileri için özel besin alarak yaşadığım semtteki belli alanlardaki kedileri gezerim arada ve cok güzel bir şey benim için
olum Fikri ile basetmek ve insanlara kendimi kanıtlamak için güçlü olmak istiyorum neredeyse iki yıl önceki dolu dolu neşeli Meryem i unuttum :):)