- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
Arkadaşlar merhaba. Burdan birçok ihtiyacımı karşılıyorum. Abiyeyi hallettim. şimdi de düğün salonunda giymek için çok şık şu payetli ama kaliteli payetli elbiseler var ya ondan lazım. Boyum 165 kilom 63. Etek boyu çok kısa olmayacak. Diz hizası en fazla. Ay sonuna yetişmeli elbise. Tertemiz ışıl ışıl modeller illaki vardır. Lütfen yardımcı olun!!!!!!. Ağır modeller de tercihim . Hepsini görmek isterim.
Arkadaşlar merhaba. Burdan birçok ihtiyacımı karşılıyorum. Abiyeyi hallettim. şimdi de düğün salonunda giymek için çok şık şu payetli ama kaliteli payetli elbiseler var ya ondan lazım. Boyum 165 kilom 63. Etek boyu çok kısa olmayacak. Diz hizası en fazla. Ay sonuna yetişmeli elbise. Tertemiz ışıl ışıl modeller illaki vardır. Lütfen yardımcı olun!!!!!!. Ağır modeller de tercihim . Hepsini görmek isterim.
Bende hiç kullanılmamış payetli boyundan bağlı büstiyer var altına bir etekle ya da pantolonla giyebileceğin?
payetliyi tam anlayamadm bence örnek bi resim koysanız
görsellerden de baktım ama...
canım bak şu tarz. pullu tiril tiril oluyor. ama kaliteli pullardan. bugün bir mağazada gördüm ve ben bundan giymeliyim dedim. bu tarz dantelli ne güzel şeyler aaah ah:)
Eki Görüntüle 1108364 Eki Görüntüle 1108365 Eki Görüntüle 1108366
Bende bu var ince askılı..Üstünde kolları payet bolerosu var..Boyu dizkapağının üstünde..
Bende hiç kullanılmamış payetli boyundan bağlı büstiyer var altına bir etekle ya da pantolonla giyebileceğin?
Bej trenchcoat markası KOTON en fazla 3 kez giyilmiştir 36 beden üstteki resmide bu
Eki Görüntüle 1108371 Eki Görüntüle 1108372
boyun kaç canım senin. kolları ne güzel oturmuş
Boyum 1.70 canım
evet canım ya belli. o yüzden sordum. bugün kotonda denedim hepsinin kolları sallam sullam oldu bana:) uzun geldi niyeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?