payetli ACİL SALONDA GİYMEYE ELBİSE ACİİİİİİİİİİİİLLLLLLLL ARANIYOR!!!!!

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
Arkadaşlar merhaba. Burdan birçok ihtiyacımı karşılıyorum. Abiyeyi hallettim. şimdi de düğün salonunda giymek için çok şık şu payetli ama kaliteli payetli elbiseler var ya ondan lazım. Boyum 165 kilom 63. Etek boyu çok kısa olmayacak. Diz hizası en fazla. Ay sonuna yetişmeli elbise. Tertemiz ışıl ışıl modeller illaki vardır. Lütfen yardımcı olun!!!!!!. Ağır modeller de tercihim . Hepsini görmek isterim.

payetliyi tam anlayamadm bence örnek bi resim koysanız
görsellerden de baktım ama...

Bende hiç kullanılmamış payetli boyundan bağlı büstiyer var altına bir etekle ya da pantolonla giyebileceğin?

Bende hiç kullanılmamış payetli boyundan bağlı büstiyer var altına bir etekle ya da pantolonla giyebileceğin?

yok canım elbise olacak. boyundan bağlamalı giyersem kocam beni o bağcığıyla boğar valla:) şu işte tam istediğim. buna benzer modellere var olsun nooolur:)

Eklentiler

• $bu gibi.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 109
payetliyi tam anlayamadm bence örnek bi resim koysanız
görsellerden de baktım ama...

canım bak şu tarz. pullu tiril tiril oluyor. ama kaliteli pullardan. bugün bir mağazada gördüm ve ben bundan giymeliyim dedim. bu tarz dantelli ne güzel şeyler aaah ah:)

canım bak şu tarz. pullu tiril tiril oluyor. ama kaliteli pullardan. bugün bir mağazada gördüm ve ben bundan giymeliyim dedim. bu tarz dantelli ne güzel şeyler aaah ah:)

hakikatten çok şık ve zarif ama artık ben dantel terch etmiyorum herkes giyiyor

bugün mağazalarda trençkotu denedim ve 36 beden olması gerektiğini anladım. seninki kaç bedendi. üzerime güzelce oturmalı

vallahi aramazsam birsürü topikte görürüm. arıyorum ya artık ölsen bulaman:) mayıs sonuna kadar halletmem lazım kızlar hadi

ararım yahu ararım ben. şuna benzerde olur. ya nasıl olmaz kimsede off

Eklentiler

• $bu gibi.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…