• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paxera

zhyns00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
1
1
1
28
Merhaba bir şey sormak istiyorum.Doktorum panik atak ilacımı 20'den 30 mg'a çıkarmıştı elimde 20 mg olduğu için kutuyu bir buçuk içerek bitirdim 30 mg'a tekabül ediyordu yani bir buçuk hap.Acaba iki ilacın içinde olan maddeler farklı mıdır 20 olanı bir buçuk içtiğimde hiçbir yan etki olmadı ama asıl 30 mg'a başladıktan sonra iştahsızlık titreme vs başladı ilgisi olabilir mi bilmiyorum bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim

Merhaba bir şey sormak istiyorum.Doktorum panik atak ilacımı 20'den 30 mg'a çıkarmıştı elimde 20 mg olduğu için kutuyu bir buçuk içerek bitirdim 30 mg'a tekabül ediyordu yani bir buçuk hap.Acaba iki ilacın içinde olan maddeler farklı mıdır 20 olanı bir buçuk içtiğimde hiçbir yan etki olmadı ama asıl 30 mg'a başladıktan sonra iştahsızlık titreme vs başladı ilgisi olabilir mi bilmiyorum bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim
Merhaba ben yeni üye oldum ilacı kullanmayı bıraktınızmi acaba bende kullanıyorum ama sol elimde hafif titreme oluyor ilaçtan mi kaynaklı acaba şuan yarım içiyorum çünkü bırakmak istiyorum bıraktıysaniz titremeniz gectimi acaba

ben paxera değilde paxil kullanmıştım. ikisi aynı galiba. bende hiçbiri olmamıştı ama bazen antidepresanlar kişiye göre farklı etkiler gösterebiliyor. yanetkileri olarak yazıyorsa ilaçtan olabilir. ama bende olmamıştı tekrar altını çizeyim

Back
X