- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.661
- 133
- 38
- Konu Sahibi blckroseimmortl
-
Tranko buskası içtiniz mi? Bana 1 haftalığına verdi doktor. Dün içtim ilk defa acayip başımı zonklattı ve çarpıntı yaşadım. Dideral içerek toparladım. Tüm günüm uyuşuk geçti. Anksiyeteye iyi geldi ama.Psikiyatrist paxera ve tranko buskas verdi her gün 1 tane daha önce kullanan var mı nasıl ilaçlar ağır mıdır paylaşırsanız sevinirim
Ben ara ara içerim kaygıyı azaltıyor ama o tarz yan etki yapmıyor sadece biraz uyku hâli yapıyor o da 1 2 saat sürüyorTranko buskası içtiniz mi? Bana 1 haftalığına verdi doktor. Dün içtim ilk defa acayip başımı zonklattı ve çarpıntı yaşadım. Dideral içerek toparladım. Tüm günüm uyuşuk geçti. Anksiyeteye iyi geldi ama.
Ben de başka günler de denedim yine yaptı. Migrenim var benim kötüleşiyor.Ben ara ara içerim kaygıyı azaltıyor ama o tarz yan etki yapmıyor sadece biraz uyku hâli yapıyor o da 1 2 saat sürüyor
Psikiyatre gitmene çok sevindim. Bendeki belirtiler bunlar değildi ama yine de agorafobi agorafobidir :) ben coook sevdim paxerami. Ne baslarken uykumu getirdi ne bırakınca yoksunluk hissettim. Birkaç ayda da sorunumdan kurtuldum.merhaba bugün doktora gittim sadece paxera verdi..nasıl oldu diye burayı okudum.. agorafobi olduğu bendede var doktor söyledi yayenGEnC
insanlardan kaçma verecegi tepkiden korkma toplum içine girememe durumum vardi bunu verdi .
sorundan kurtulduğuna sevindim sadece bu ilaç verdi bagimlilik yapmaz dedi.Psikiyatre gitmene çok sevindim. Bendeki belirtiler bunlar değildi ama yine de agorafobi agorafobidir :) ben coook sevdim paxerami. Ne baslarken uykumu getirdi ne bırakınca yoksunluk hissettim. Birkaç ayda da sorunumdan kurtuldum.
İlk sayfada üç beş mesaj yazmışım zaten, okumadiysan orada anlatmisim surecimi
İnşallah sana da benimki gibi hızlı bir faydası olur
Kullan mutlaka,sakin ihmal etme
bende bekarken bu sorunum hiç yoktu doktorada dedim çok mutluydum dedim.Bence hiç teşhis koyma, en yakin tarihte randevu al devlet hastanesi psikiyatrindan..inan ki yaşam standartin yükselecek. Ben evden üni şehrime giderken bile stresten ne yapacağımı şaşırıyordum,iyileştikten sonra kırk şehir,yirmi bir ülke gezdim:)))
Sakın ihmal etme, vallahi gençliğine yazik
Kaybın için basin sağolsun. Ama böyle şeylerin mutlulukla mutsuzlukla ilgisi yok ki. Vücuttaki madde eksikliğinden oluşuyor özünde, stres falan da tetikliyor tabii ki. İlaç sana sende eksik olan maddeyi veriyor ve normale dönüyorsun.bende bekarken bu sorunum hiç yoktu doktorada dedim çok mutluydum dedim.
2015 bebegimi kaybettikten sonra başladi böle sorunlarim:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?