Paxera ve tranko buskas

Stres kaynaklı karın ağrılarım oluyordu. Trankobuskas iyi geliyordu. Yan etki görmedim.

aslında ilaç deneyimleri hastadan hastaya değişebilir. mevcut kronik rahatsızlıklar, yaşadığı problemin seviyesi, vs hepsi kişisel parametreler.
benim annem de paxera kullanmıştı. şifa buldu diyebilirim sadece. etkin bir tedavi oldu.
bir de doktorla görüşmeden sakın kendi görüşünüzle kullanımı kesmeyin.
bu tip ilaçlar doktor kontrolünde ve yavaş yavaş bırakılır.
ek bilgi olarak söylemek istedim.

Migren tedavim için bi süre paxera kullanmıştım. Bende başlarken de, bırakırken de herhangi bir yan etki yapmadı. Ancak içmeyi unuttuğum zamanlarda feleğim şaşıyordu. O yüzden içmeyi unutmamaya ve bırakırken de birden bırakmamaya dikkat edin diyebilirim sadece. Geçmiş olsun.

Pakserayı kullandım panik atak için etkisi olan bir ilaç ama felaket kilo aldırıyor. Şu kadar ki kullandığım süreçte 47 kilodan 70 kiloya çıktım. Seneler geçti ilacı bırakalı daha yeni yeni kilo verdim . Boyum uzun olmasa top gibi bişe olurdum

Ben sadece paxil kullanmıştım panik atak içindi. Paxil bir keresinde yoktu muadiliymiş diye eczacı vermişti almamıştım. ben panik atağımı yendim, tabi ilaçla beraber terapi de almıştım. Yani her insanda farklı etki eder ama iyi gelir belki paxera, ama diğer i için birşey diyemem hiç bilgim yok

Psikiyatrist paxera ve tranko buskas verdi her gün 1 tane daha önce kullanan var mı nasıl ilaçlar ağır mıdır paylaşırsanız sevinirim
Tranko buskası içtiniz mi? Bana 1 haftalığına verdi doktor. Dün içtim ilk defa acayip başımı zonklattı ve çarpıntı yaşadım. Dideral içerek toparladım. Tüm günüm uyuşuk geçti. Anksiyeteye iyi geldi ama.

Ben ara ara içerim kaygıyı azaltıyor ama o tarz yan etki yapmıyor sadece biraz uyku hâli yapıyor o da 1 2 saat sürüyor

merhaba bugün doktora gittim sadece paxera verdi..nasıl oldu diye burayı okudum.. agorafobi olduğu bendede var doktor söyledi ya yenGEnC
insanlardan kaçma verecegi tepkiden korkma toplum içine girememe durumum vardi bunu verdi .

Psikiyatre gitmene çok sevindim. Bendeki belirtiler bunlar değildi ama yine de agorafobi agorafobidir :) ben coook sevdim paxerami. Ne baslarken uykumu getirdi ne bırakınca yoksunluk hissettim. Birkaç ayda da sorunumdan kurtuldum.
İlk sayfada üç beş mesaj yazmışım zaten, okumadiysan orada anlatmisim surecimi
İnşallah sana da benimki gibi hızlı bir faydası olur
Kullan mutlaka,sakin ihmal etme

sorundan kurtulduğuna sevindim sadece bu ilaç verdi bagimlilik yapmaz dedi.
uyku peoblemleri olan kullanilir ama bende uyku problemim yok şimdi bile uykum var
almadim daha buraya keşfettim
oysa konu açacaktım:)
teşekkür ederim:)

bende bekarken bu sorunum hiç yoktu doktorada dedim çok mutluydum dedim.
2015 bebegimi kaybettikten sonra başladi böle sorunlarim:/

bende bekarken bu sorunum hiç yoktu doktorada dedim çok mutluydum dedim.
2015 bebegimi kaybettikten sonra başladi böle sorunlarim:/
Kaybın için basin sağolsun. Ama böyle şeylerin mutlulukla mutsuzlukla ilgisi yok ki. Vücuttaki madde eksikliğinden oluşuyor özünde, stres falan da tetikliyor tabii ki. İlaç sana sende eksik olan maddeyi veriyor ve normale dönüyorsun.
Ben hayatım boyunca gezmeye gormeye çok merakliydim, agorafobi geldi otobüse binemez oldum:)) sonra kurtuldum neyse ki. Hatta 20 günlük otobüs yolculuğuna bile çıktım. Nolur nolmaz diye psikiyatre gittim, atarax verdi, "atak gelirse içersin" diye. Ama kullanmadan son kullanma tarihi geldi neyse ki, hiç ihtiyacım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…