Aslında her şey beynimizde bitiyor işte de beynimize laf anlatamıyoruz. İnanın benim de iştahsızlık had safhada üzerine bir de mide bulantısı eklenince mahvoluyorum. Allah hepimize şifa versin
Amini!Ewet kafada bitiyor,ikna edemedim ama mecbur etmem lazım çünkü kilo kaybı oldu ve bu ilaç devreye girene kadar belli değil ne zaman iştah gelecek,Allah şifa versin
Aslında her şey beynimizde bitiyor işte de beynimize laf anlatamıyoruz. İnanın benim de iştahsızlık had safhada üzerine bir de mide bulantısı eklenince mahvoluyorum. Allah hepimize şifa versin
3 ayda bıraktım. Ben de bebek için bıraktım. Hamileyim şimdi. Zor geçiyor ama. Hem hamilelik hem panik bozukluk cok zorluyor beni. Doktoruna hamile iken ne yapabileceğini muhakkak sor.
Doktorum uzun yıllardır kullandığım için yoksunluk belirtileri olacağını söyledi. Ataklarım da oluyor ancak beynimde elektriklenme ve bulantının atakla ilgisi olmadığını söyledi doktorum. Siz kaç mg kullanıyordunuz?
Merhaba ben de çok uzun yıllardır paxera 20 mg kullanıyordum gebelik düşünmeye başlayınca bırakmaya karar verdim. 20-15-12.5-10 mg şeklinde gidiyoruz ve hepsinin arasında 4 hafta var. Doz düşürünce bas dönmeleri iç sıkıntısı yaşıyorum aynen bahsettiğiniz gibi. Ama 2 haftada azalmaya başlıyor etkiler. Belki dozlarınızın oranlarını daha yavaş azaltırsanız daha kolay olabilir Ben şu an 7.5 şeklinde kullanıyorum ve gebelik ihtimali var umarım tamamen bitirince hamile kalırız ne durumdasınız bilmiyorum şu an ama belki size bir faydası olur yazdıklarımın,sevgiler