Çok teşekkür ederimAmiiiin Allah razı olsun. Siz de danışın mutlaka doktorunuza. Bu halde hamilelik sıkıntıları da eklenince üzerine hiç çekilmiyor çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimAmiiiin Allah razı olsun. Siz de danışın mutlaka doktorunuza. Bu halde hamilelik sıkıntıları da eklenince üzerine hiç çekilmiyor çünkü.
Bir de inşirah suresi dinlemek iyi geliyor dinlemediyseniz bir dinleyin derim benim dinleyince içim rahatlıyor inşallah size de şifa olurAmiiiin Allah razı olsun. Siz de danışın mutlaka doktorunuza. Bu halde hamilelik sıkıntıları da eklenince üzerine hiç çekilmiyor çünkü.
6 aylı
Amini!Ewet kafada bitiyor,ikna edemedim ama mecbur etmem lazım çünkü kilo kaybı oldu ve bu ilaç devreye girene kadar belli değil ne zaman iştah gelecek,Allah şifa versinAslında her şey beynimizde bitiyor işte de beynimize laf anlatamıyoruz. İnanın benim de iştahsızlık had safhada üzerine bir de mide bulantısı eklenince mahvoluyorum. Allah hepimize şifa versin
Okumadığım dua kalmadı inanın. Ben başaramadım. Şimdi emdr terapi alıyorum. Herkes çok memnun kalmış. Bakalım bana etki edecek mi.Bir de inşirah suresi dinlemek iyi geliyor dinlemediyseniz bir dinleyin derim benim dinleyince içim rahatlıyor inşallah size de şifa olur
Bugun terapim vardı kafam okadar dolu ki bu durum üzerine konuştuk,en son psihologum bana dedi ki akşam video bana gönder ilaçlarını aldığına dairAslında her şey beynimizde bitiyor işte de beynimize laf anlatamıyoruz. İnanın benim de iştahsızlık had safhada üzerine bir de mide bulantısı eklenince mahvoluyorum. Allah hepimize şifa versin
İnşallah etki eder. İlk defa duyuyorum nasıl bir şey ki?Okumadığım dua kalmadı inanın. Ben başaramadım. Şimdi emdr terapi alıyorum. Herkes çok memnun kalmış. Bakalım bana etki edecek mi.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki beyin bir türlü susmuyorBugun terapim vardı kafam okadar dolu ki bu durum üzerine konuştuk,en son psihologum bana dedi ki akşam video bana gönder ilaçlarını aldığına dair
Göz hareketleriyle yaşanan kötü anıları duyarsızlaştırma kısaca. Konuşma terapisi bende işe yaramadıİnşallah etki eder. İlk defa duyuyorum nasıl bir şey ki?
Çok büyük birsey başarmışsiniz tebrik ederim,kendi bırakma tecrübeme dayanarak,bebiş de sağ salim gelir isallah az kalmış,bence en zoru geride kalmış!3 ayda bıraktım. Ben de bebek için bıraktım. Hamileyim şimdi. Zor geçiyor ama. Hem hamilelik hem panik bozukluk cok zorluyor beni. Doktoruna hamile iken ne yapabileceğini muhakkak sor.
Amiin Allah razı olsun. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin.Çok büyük birsey başarmışsiniz tebrik ederim,kendi bırakma tecrübeme dayanarak,bebiş de sağ salim gelir isallah az kalmış,bence en zoru geride kalmış!
20 mg kullandım benDoktorum uzun yıllardır kullandığım için yoksunluk belirtileri olacağını söyledi. Ataklarım da oluyor ancak beynimde elektriklenme ve bulantının atakla ilgisi olmadığını söyledi doktorum. Siz kaç mg kullanıyordunuz?