Paxera bırakma

Amiiiin Allah razı olsun. Siz de danışın mutlaka doktorunuza. Bu halde hamilelik sıkıntıları da eklenince üzerine hiç çekilmiyor çünkü.
Bir de inşirah suresi dinlemek iyi geliyor dinlemediyseniz bir dinleyin derim benim dinleyince içim rahatlıyor inşallah size de şifa olur🙏🏻

Aslında her şey beynimizde bitiyor işte de beynimize laf anlatamıyoruz. İnanın benim de iştahsızlık had safhada üzerine bir de mide bulantısı eklenince mahvoluyorum. Allah hepimize şifa versin🙏🏻
Amini!Ewet kafada bitiyor,ikna edemedim ama mecbur etmem lazım 🥺çünkü kilo kaybı oldu ve bu ilaç devreye girene kadar belli değil ne zaman iştah gelecek,Allah şifa versin

Bir de inşirah suresi dinlemek iyi geliyor dinlemediyseniz bir dinleyin derim benim dinleyince içim rahatlıyor inşallah size de şifa olur🙏🏻
Okumadığım dua kalmadı inanın. Ben başaramadım. Şimdi emdr terapi alıyorum. Herkes çok memnun kalmış. Bakalım bana etki edecek mi.

Aslında her şey beynimizde bitiyor işte de beynimize laf anlatamıyoruz. İnanın benim de iştahsızlık had safhada üzerine bir de mide bulantısı eklenince mahvoluyorum. Allah hepimize şifa versin🙏🏻
Bugun terapim vardı kafam okadar dolu ki bu durum üzerine konuştuk,en son psihologum bana dedi ki akşam video bana gönder ilaçlarını aldığına dair 😁

3 ayda bıraktım. Ben de bebek için bıraktım. Hamileyim şimdi. Zor geçiyor ama. Hem hamilelik hem panik bozukluk cok zorluyor beni. Doktoruna hamile iken ne yapabileceğini muhakkak sor.
Çok büyük birsey başarmışsiniz tebrik ederim,kendi bırakma tecrübeme dayanarak,bebiş de sağ salim gelir isallah az kalmış,bence en zoru geride kalmış!

X