🐾 Köleler Kulübü 🐾

Etiketi görünce şok oldum yalnız, köleler kulübü yazınca 'aha banlanmaya çağırıyorlar' dedim

Bu da benim sahibim, kombinin üstünün sıcak olduğunu keşfetti, soğuk havalada orada uyuyor. Yalnız çok şiddet yanlısı kendisi, tırmık izim hiç bitmiyor.

Eklentiler

• 20250201_231542.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 9
Vahşi kızzzzz

Çok tatlı, tüy deseni kocaman bir ben gibi durmuş. Erkekli kızlı iki tane olsalar birinin adını İtilmiş, diğerinin adını Kakılmış koyardım.

Ben, azgın papağan çiftime de Dudu ile Taci diyordum. Bayılıyorum tuhaf tuhaf isimler bulmaya, ne yapayım?

Sorma yaaaa, kucağıma yatıyor kalkmak gerektiğinde dövüyor bir güzel, neredeyse hayvanı kucağımdan atıp kaçacak hale geldim. Ama çok seviyorum. Bize geldiğinden beri çok değişti, resmen aşk yaşıyoruz

Yerim yerim halbuki bu 3 renkli dişiler çok sakin olurlar ama bu arkadaş biraz sinirli belli ki

Calico tekir melezi, haşinliğinden dolayı tostos koydum adını ama 'kızım' diye seslenince hemen koşup geliyor. Gerçek Adını bildiğini pek sanmıyorum

Yerim yerim halbuki bu 3 renkli dişiler çok sakin olurlar ama bu arkadaş biraz sinirli belli ki
Tekir melezi bu, haşinlik oradan geliyor olabilir çok yaşlı bir kedi. Geçen kış bizim balkona sığındı soğuklarda, bir şekilde eşimi ikna ettim, balkonda yaşıyor şimdi. Çok düşkün bana, başka kimseye ne sevdiriyor ne kucağına gidiyor. Hoş beni de dövüyor sevgisinden, tam köle sahip modundayız

Tekirlik varsa ondandır, deli tekirler
Yaaa ne güzel bir şey yapmışsınız dövsün annesi bir şey olmaz

Hoş geldin
Çok haşin bakıyor ordan bile

Ne olacak bu gece acıkmalarımız, şu an bütün tavuk olsa şöyle girişirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…