- Konu Sahibi strongwoman0687
unutmuş gibi davranıyor olabilir sen hatırla sakin bir sesle kârı falan da düşürme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öfkeyle bi reaksiyon vermeyin. Benimki noldu unuttunuz galiba hatırlatayım dedim vb şeyler söyleyebilirsiniz. Kavga etmeye gerek yok.benzer bi şekilde o günün akşamı sordum hep şakalaşırdık 1 milyon dolarımız olsa vs diye 1 milyon dolarım olduğunda göndereceğim yazıp güldü bende sabırla bekliyorum yazdım cuma günü ama hazmedemiyorum yani sanki bütün işi personel yapıyor ben masa başında oturuyorum diye mi düşünüyor anlamadım inanılmaz öfkeliyim bugün bu saat oldu hala ses yok
Haklısınız hafta sonu girdi araya üç gün oldu daha olmadı çarşamba gibi yazayım değil mi ama benim şöyle bir sorunum var kendisi bunun farkında kendi hakkım için bile olsa kimseden bir şey isteyemem hele para istemek çok zor geliyor bana nedense utanıyorum
2/3 kNe kadar bir tutardan bahsediyoruz?
Yani miktar 2 3 binse unutmuş ya da onemsememis kesinlikle haber verin. Ben de acaba iş bağladınız falan 100 bin civarı bir bonus durumu varsa bir anda kasadan cikaramamis olabilir mi diye düşündüm.
Hayır 3000 tl civarı bir para çok bir şey bile değil aslındaYani miktar 2 3 binse unutmuş ya da onemsememis kesinlikle haber verin. Ben de acaba iş bağladınız falan 100 bin civarı bir bonus durumu varsa bir anda kasadan cikaramamis olabilir mi diye düşündüm.
Kızlar selam,
Bu sabah ben söylemeden kendisi yatırmış yani konuşup kötü olmama gerek kalmadı:)
Teşekkür ederim:)en güzeli....
bu durumlarda aceleci davranmamalıyız.. sevindim adınıza..
Adınıza ve anlaşmazlığa düşmediğinize sevindimKızlar selam,
Bu sabah ben söylemeden kendisi yatırmış yani konuşup kötü olmama gerek kalmadı:)
Ben de öyleydim ama bu yanlış yani karsidan bizi anlamasini bekliyoruz ya da olmasi gereken zaten bu neden söyleyeyim diye düşünüyorum olabilirsiniz ama bazen bazi seyleri net olarak dile getirmek gerekiyor siz de hakkinizi isteyin buna herhangi bir anlam yüklemeye gerek yokHaklısınız hafta sonu girdi araya üç gün oldu daha olmadı çarşamba gibi yazayım değil mi ama benim şöyle bir sorunum var kendisi bunun farkında kendi hakkım için bile olsa kimseden bir şey isteyemem hele para istemek çok zor geliyor bana nedense utanıyorum