patronum kardeşiyle görüşmemi istedi!!!

1 ayda nasıl bu kadar tanıdın patronunu da ıyı nıyetlı çok ıyı ahlaklı dıyorsun?? millet sebelerce tanıyamıyor
1 ay kısa bir süre evet ama bazı insanların notu hemen verilebiliyor, iyi ahlaklı değil iş ahlakı olan biri dedim ayrıca, yani alacaklarına şahin , borçlarına serçe biri değil. Ne kimsenin hakkı bana ne benim hakkım kimseye mantığında bu anlamdada iyi niyetli benim gözümde.

sende değilde,boşanmış bir erkeğe bekar kız söyleyende kabahat,bana böle gelnler oluyor dıyorumki,siz boşanmış bir hanımefendiye bekar bır erkek layık görmuyorusnuz,ama oğlunuz boşanmış olunca fellik fellik bekar arıyorsunuz.

sende değilde,boşanmış bir erkeğe bekar kız söyleyende kabahat,bana böle gelnler oluyor dıyorumki,siz boşanmış bir hanımefendiye bekar bır erkek layık görmuyorusnuz,ama oğlunuz boşanmış olunca fellik fellik bekar arıyorsunuz.
evet eminim durum tam tersi olsaydı ben evlenmiş ayrılmış o bekar konusu dahi edilmezdi böyle birşeyin..

herkese merhabalar
bir ay önce yeni bir işyerinde muhasebe elemanı olarak işe başladım, patronumuz genelde firma dışında olur, bugün gün boyu ofisteydi .Kendisi ile mesafeliyiz diyebilirim, zaten işe başlayalı da dediğim gibi kısa bir süre oldu.Kızının biri ile tanışmamıştım,bugün ondan bahsettik biraz hemşirelik okuyor stajı bitince gelir vs gibi.Sonra nasıl olduysa konu kardeşlerine geldi, bir abisi var başa bela bir tip ondan yakındı.Zaten işe girdiğimdede abisi konusunda ben yokken ürün isterse fatura kesmeyin çıkış yapılmasın diye uyarmıştı. birde kardeşi var .Abim öz, kardeşim üvey ama sorsan kardeşimi daha çok severim diye konuştu.Kardeşini baya bir övdü, çok iyi çocuk ama onunda evlilikte yüzü gülmedi dedi.22 yaşında bir evlilik yapmış bir yıl evli kalıp ayrılmış.. Sonradan da kimse ile görüşmek istememiş.Bende boş bulunup insan çevresindekileri görünce bile ön yargılı davranıyor kendisi birde bu durumu yaşamış çok normal dedim.Elimde iş vardı bittikten sonra patronum konuşmaya bu niyetle başlamamıştım yanlış anlama , ama keşke kardeşimle bir görüşseniz dedi.Ben çok şaşırdım kesin yüz mimiklerimede yansımıştır,kardeşiniz evlenmiş ayrılmış aramızdada yaş farkı var(10 yaş) bunlar sonradan önümüze çıkabilecek şeyler o yüzden görüşmeyelim hiç dedim.Patronum ön yargılı olma dedi, bende kusura bakmayın düğündü nişandı bu heyecanları benim gibi ilk kez yaşayacak biri tercihim dedim.Üzüldüm açıkçası yaşım 28, bir arkadaşım kendi için artık 30 dan sonra taliplerin evlenmiş boşanmış oluyor demiş bu durumdan üzülerek bahsetmişti bir an o hisse kapıldım.Evlenip ayrılmak tekrar bekar biri ile evlenmek pek tabi olabilir.Ama dediğim gibi çok büyük bir aşk yaşamazsam yani olay spontene gelişmezse böyle bir şey tercihim olmaz şuan için.Zaten ailemde bu konuda sabit fikirlidir.Dert bunun neresinde derseniz,iş yerimden şuan için memnunum ama bu konu canımı sıktı ve tekrar açılırsa daha net tavrımı nasıl belli edebilirim.

Bu konuda canınızı tek sıkan ; bahsedilen beyefendinin daha önce evlilik yapmış olması ve sizden 10 yaş büyük olması sanırım ki. Tuhaf. Henüz 1 aydır çalıştığınız işyerinde patronun gelip böyle bir sohbet açmasını uygunsuz ve yakışıksız buldum ben.

Sizin cevabınızı beğenen arkadaşlar olsa da ben cevabınızı açık kapı bırakmak olarak algıladım. Cevabınız bu tarz diyaloglardan hoşlanmadığınızı anlatmıyor , sizin söylediğiniz şey " Ben bekarım , benim gibi bekar ve yaşı bana daha yakın kişilerle görüşmek isterim "

Bu konuda canınızı tek sıkan ; bahsedilen beyefendinin daha önce evlilik yapmış olması ve sizden 10 yaş büyük olması sanırım ki. Tuhaf. Henüz 1 aydır çalıştığınız işyerinde patronun gelip böyle bir sohbet açmasını uygunsuz ve yakışıksız buldum ben.

Sizin cevabınızı beğenen arkadaşlar olsa da ben cevabınızı açık kapı bırakmak olarak algıladım. Cevabınız bu tarz diyaloglardan hoşlanmadığınızı anlatmıyor , sizin söylediğiniz şey " Ben bekarım , benim gibi bekar ve yaşı bana daha yakın kişilerle görüşmek isterim "
çok ani gelişti konuşma dediğim gibi çokta şaşırdım,o yüzden aklıma ilk gelenleri söyledim.Dediğiniz gibi demem daha doğru olurdu evet

Belki de dediğiniz gibi iyi niyetli olarak boşluğuna gelip söylemiştir. İş yerinde böyle bir konuşmanın açılması hoş olmamış ama eğer patronunuz düzgün karakterli biriyse bir daha bu konuyu açmayacaktır. Siz yeterince iyi bir cevap vermişsiniz. Yakın yaşlardayız ben de bekarım bana da evlenmiş boşanmış birini önerdiler daha önce ama sizin dediğiniz gibi tepki ile karşılamadım. Dünyada her şey insan için, hata yapmış olabilir uygun biriyle karşılaşmamış olabilir. Lütfen genellemelere takılmadan kendimiz için doğru insanı bulmaya çalışalım. Her boşanmış erkek kötü olacak diye bir şey yok. Beni tanıştırmaya çalıştıkları şahıs iyi biriydi mesela ama bana uygun değildi. Kadınlar için de erkekler içinde boşanmış olması onun 2.seçenek olacağı anlamına gelmez. Gönlünüze göre biriyle yakın vakitte karşılaşmanızı diliyorum...

çok ani gelişti konuşma dediğim gibi çokta şaşırdım,o yüzden aklıma ilk gelenleri söyledim.Dediğiniz gibi demem daha doğru olurdu evet

Bundan sonrasında mevcut mesafenizi biraz arttırmanız gerekebilir. Patronunuz nasıl bir insandır bilemeyiz , yarın öbür gün farklı adaylarla gelmesin yanınıza.

Olabiliyor.
Guzel ifade etmissiniz kendinizi.
Daha konusunu acmaz gibi.
Acarsada ayni cumleleri tekrarlayin.
Bi muddet snra yorulur ya.

ahlaksız bir teklif olarak görmedim asla, sadece dediğim gibi kısa bir süredir tanıyorlar beni duruma şaşırdım dert edindiğim nokta ise bir daha tekrarlanırsa aynı konular daha net nasıl belli edeyim tavrımı..
Yok o tepkiyi sana degil , o derece dusunen kk kadinlarina verdim ben.
Tekrarlancagini sanmiyorum ama olurda tekrar soylerse sende ayni cevabi biraz daha sert verirsin.

seni begendiği için sansını denemiş sadece kabul eder misin diye,bunlar olabilecek seyler cok takılma..
verdiğin cevaptan sonra konunun bir daha gündeme gelecegini sanmıyorum

X