• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum benden nefret ediyor adeta

Hayır öyle konuşulur mu tatlım. Profesyonel olacağız. İsmi Ayşe olsun. Ayşe hanım sizi cidden çok beğeniyorum ve örnek alıyorum. Bu kadar yoğunluğa nasıl yetiştiriyorsunuz. Ben bu yaşımda ki sizin enerjinizi hayran kalıyorum. Sak şak şak alkışlar 😉

kız ben de böyle yapıyorum düşününce ne güldüm
o kadar örnek alıyorum demiyorum tabi ki ama
ah o kadar yoğunsunuz ki her işe yetişemiyorsunuz tabi falan diyorum
MAL GİBİ BU BURAYA İŞLENİR Mİ GÖZÜN MÜ KÖR diyemiyorsun tabi patrona :D

Hayır öyle konuşulur mu tatlım. Profesyonel olacağız. İsmi Ayşe olsun. Ayşe hanım sizi cidden çok beğeniyorum ve örnek alıyorum. Bu kadar yoğunluğa nasıl yetiştiriyorsunuz. Ben bu yaşımda ki sizin enerjinizi hayran kalıyorum. Sak şak şak alkışlar 😉

Bunu deneyecegim😂👍

Ben de ara nokta hic yok ya dangil dungul giriyorum, ya susuyorum😂

kız ben de böyle yapıyorum düşününce ne güldüm
o kadar örnek alıyorum demiyorum tabi ki ama
ah o kadar yoğunsunuz ki her işe yetişemiyorsunuz tabi falan diyorum
MAL GİBİ BU BURAYA İŞLENİR Mİ GÖZÜN MÜ KÖR diyemiyorsun tabi patrona :KK70:
İşte profesyonellik 😉

Tabii ondan sonra kibarca bir bye bye derler artik😂😂

Ilklerde kendisi kontrol etmemi istiyordu, simdilerde yapmiyor ama birlikte calistigimizdan ister istemez önüme düsüyor.

Yalniz sunu da söylemek zorundayim, insan bir unutur iki unutur, 5 tane de update kacirmazsin canim.
Benim ilk yillarimdan iki örnek vereyim biri 2. Yılım patron kendi hatasını müşterinin yaninda bana yikti, müşteri gidince sizin hatanız benim degil diye üzerine gittim, ne dememi istiyorsun özür mu dileyim dedi.
İkincisi 3. yılım patron cok yanlis bir tabir kullaninca müşterinin yaninda, müşterinin gidince ben ters cevaplar verdim patron beni cekti senin derdin ne diye, benimle bu sekilde konuşamazsıniz dedim, tamam bir daha olmaz dedi, sonra bana kahveyi gösterip bana dedi ki ben bu beyaz diyorsam beyaz diyceksin kahverengi degil dedi. Maaşlar dağıtıldığında isi bırakmam icin anlaştığımız parayi vermedi bende bıraktım.

Aslaa aslaaa bunu ilk iş yerimde patronum beni öldürmeye kalkınca öğrendim. 😃😃
Patronumun beni öldürmeye kalktı demem mübalağa. Lakin kadın cidden beni hiç sevmiyordu. Bir şey yapayım da eleştirsin diye sabah akşam burnumun dibinde dururdu.😃😃
Yoksa benim gibi 12 saat çalışan çok az maaş alan birisini eminim bulamamıştır.

Son düzenleme:
Benim ilk yillarimdan iki örnek vereyim biri 2. Yılım patron kendi hatasını müşterinin yaninda bana yikti, müşteri gidince sizin hatanız benim degil diye üzerine gittim, ne dememi istiyorsun özür mu dileyim dedi.
İkincisi 3. yılım patron cok yanlis bir tabir kullaninca müşterinin yaninda, müşterinin gidince ben ters cevaplar verdim patron beni cekti senin derdin ne diye, benimle bu sekilde konuşamazsıniz dedim, tamam bir daha olmaz dedi, sonra bana kahveyi gösterip bana dedi ki ben bu beyaz diyorsam beyaz diyceksin kahverengi degil dedi. Maaşlar dağıtıldığında isi bırakmam icin anlaştığımız parayi vermedi bende bıraktım.

Ben de bazen inatlasiyorum. Cünkü hata kabul etmemek icin direniyor. Dese ki tamam hata olmus, yok!

Gecen hafta mesela konusmamiz vardi. Bizimle birlikte bir cocuk daha calisiyor ama nasil desem dinleseniz karadan gemileri yürütecek, icraat sifir. Benim yaptigim isi bana kendisi yapmis gibi gostermeye kalkti. Bir de ben toplanti sonrasi kisa bir mailde konusulanlari, yapilacaklari toparlarim. Bu cocuk bunu yapmak dursun, arayip soylemedi su karara varildi diye.

Ben de toplantida olanlara sordum. Simdi vay efendim niye ona sormuyorsun gidip onlara soruyorsun?!

Yani onlar da projenin icindeki insanlar. Ayrica bu cocugun yaptigi sorumsuzluk suc degil benim gorevim olmamasina ragmen sormam suc oldu.

Evet sen cok iyi yapiyorsun özet gecmekle ama o bilmiyor diyor, saka gibi.

Oydu bendi derken inatlastik ama kabul etmedi. Onun icin kahve beyaz😂

Erkek patronlarla ofisler Gül bahçesi tabi haklısınız
Erkekler mobbing yapıyor evet ama asla kadın gibi hasetlenme yapmıyor. Valla bir sürü yerde çalıştım. Ne zaman üstüm kadınsa anlaşamadık. İş asla öğretmiyorlar :) ayrıca ben kendi fikrimi yazdım. Size sizce dediğimi hatırlamıyorum.

Ya benim yöneticim olan kadın da öyle tuhaf şeylerimi editliyor ki anlatamam ankete anket yazıyorum form falan diye değiştiriyor manyak😂 Ben de bazı zamanlar onu düzeltiyorum yani kendini kusursuz sanırsa iyice her şeyime karışacak diye

Back