- 20 Nisan 2012
- 262
- 89
-
- Konu Sahibi umudumvarhala
Eğer asılıyor ise bu ne büyük terbiyesizlik. Bu insanların eşi,kızı yok mu? Tavır koyduğunda yapmıyorsa bi süre daha denesin. Bi yandan da başka iş baksın bence. Orada rahat olamaz gibi.Arkadaslar kuzenm 2 ay once bi ise girdi ve kendisi evli
Patronu asiliyor gibi ve isten sogumus durumda biz isin icinden cikamadik.bu ise cok ihtiyaci vardi kuzenimin
Neyse.patron cok iyi davraniyomus ama son 2 seferdir odasina gelip tokalasip arkadasinla opusur gibi yanaktan öpüyormus son gelisinde yine ayni hareketi yapmis ve belki bi sans verirsin demis.daha once de gozumuz guzel bayan gorsun demis.kuzenim bize danisti tavir koy dedik.simdi adam tavir gorunce uzak duruyormus asla bi daha ayni davranisi yapmamis
Ama kuzenim iste durmali mi cikmali mi bilemiyor.
sirkte mi çalışıyor diye hayretle soracaktım ki şirket demek istemişsiniz sanırımEvet sirktte 30 kisi falan varmis
Eğer şu an çalışmak zorunda değilse çıksın.Aynı olay başımdan geçti hatta daha fazlası benimde böyle başladı ben aptallık ettim görmezden geldim fırsat vermişim gibi oldu.Daha sonra sürekli düşünmekten kafayı yedim sürekli ağladım kimseye de bir şey anlatamamıştım....Arkadaslar kuzenm 2 ay once bi ise girdi ve kendisi evli
Patronu asiliyor gibi ve isten sogumus durumda biz isin icinden cikamadik.bu ise cok ihtiyaci vardi kuzenimin
Neyse.patron cok iyi davraniyomus ama son 2 seferdir odasina gelip tokalasip arkadasinla opusur gibi yanaktan öpüyormus son gelisinde yine ayni hareketi yapmis ve belki bi sans verirsin demis.daha once de gozumuz guzel bayan gorsun demis.kuzenim bize danisti tavir koy dedik.simdi adam tavir gorunce uzak duruyormus asla bi daha ayni davranisi yapmamis
Arkadaslar kuzenm 2 ay once bi ise girdi ve kendisi evli
Bence hemen çıkmasın kuzeniniz tavrını koyduysa tekrar yapması biraz zor bence hemen kestirip atmasın.Böyle adamlar yüzünden neden işinden olsun işini de seviyosa gerek yok gözlemles,n sadece dikkat edecek asla taviz vermeyecek.