PATOLOJİ SONUCU SMS

Ednr66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
63
8
1
Merhabalar. Patoloji sonuçları beklerken sms olarak size nasıl bilgilendirme geldi acaba? Bugün bana patoloji raporunuz hazırlanmıştır diye bilgi geldi. Çıkmışmı yani?

Merhabalar. Ben ameliyat oldum hpv konusunda evet doğrudur görmüş olabilirsiniz defalarca kez burda konu başlığı da açtım. Benden parça almadı. Başta Smear sonucum HSIL olrk geldi daha sonrasında onkoloji bolumune göründüm kolposkopi ile bakılmaya çalışıldı. Amelıyata almam gerekiyor parça işi değil bu dedi. Amlıytta temizledi temzledikten snra içeride parça aldı gönderdi 1 günde hastanede yattım zaten. Sonuclarım cıkmıs mesaj olrk geldi henuz daha gidip görünemedin

Parça işi değil derken neden öyle demiş ki anladığım kadarıyla sizin o zaman alınan parçanın sonuçları çıktı ben hpv testi sandım

onkoloji uzmanları dişarıdan bakıncs bile anlıyolar parça alıp da bekletmedi smear sonucum ortadaydı zaten

Bende tiplmeesini bilmiyorum. Yani senelerce hiç bişey bilmeyen bir Doktor'un elinde oyalandım. 2 doz aşımı yaptırdm ama ben

Çok sukur öyle biseyim yok sadece bilgi almak istedimm
İnanın erkek bu neticede... Smear testınızı mutlaka yaptırın
Bende yoktur asla diyen kadınların şuan kaç tanesi kanser ile savaş veriyor. Basite almayın çok şeyi . İlerlediği zaman insan nasıl böyle bişeyi yapmadım nasış erteledım pişmanlıgı ile kalıyor . Rahim her türlü hastalıga müsait bir yer.

Ben eşimden eminim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…