evet çıkmış randevu alıp doktorunuzun ekranında çıkıyor geçmiş olsunMerhabalar. Patoloji sonuçları beklerken sms olarak size nasıl bilgilendirme geldi acaba? Bugün bana patoloji raporunuz hazırlanmıştır diye bilgi geldi. Çıkmışmı yani?
Merhaba çıkmış mı sonucunuz sanki sizi hpv konusunda da görmüştümSağolun teşekkür ederim ☺
Parça işi değil derken neden öyle demiş ki anladığım kadarıyla sizin o zaman alınan parçanın sonuçları çıktı ben hpv testi sandımMerhabalar. Ben ameliyat oldum hpv konusunda evet doğrudur görmüş olabilirsiniz defalarca kez burda konu başlığı da açtım. Benden parça almadı. Başta Smear sonucum HSIL olrk geldi daha sonrasında onkoloji bolumune göründüm kolposkopi ile bakılmaya çalışıldı. Amelıyata almam gerekiyor parça işi değil bu dedi. Amlıytta temizledi temzledikten snra içeride parça aldı gönderdi 1 günde hastanede yattım zaten. Sonuclarım cıkmıs mesaj olrk geldi henuz daha gidip görünemedin
Karşı taraf öncesinde veya sonrasında ilişki yaşamışsa bayanın tek eşli olması çok da önemli olmuyor maalesefTek eşli kişilerde görülür mü bu hpv çok tedirginim yaa
Benim eşim benden başka kimseyle birlikde olmaz ne bilim tuvalet vs kaparmiyim diyeKarşı taraf öncesinde veya sonrasında ilişki yaşamışsa bayanın tek eşli olması çok da önemli olmuyor maalesef
Maalesef lavabo lazer gibi yerlerden kapılması çok imkansız cinsel yolla bulaşan bir hastalıkBenim eşim benden başka kimseyle birlikde olmaz ne bilim tuvalet vs kaparmiyim diye
Tesskur ederim bide bişey sorucam bulastiginda nasıl anlaşılıyor pekiMaalesef lavabo lazer gibi yerlerden kapılması çok imkansız cinsel yolla bulaşan bir hastalık
Hpv dna testi ile kadın doğuma gidip şüpheniz varsa söyleyin hpv alın diyeTesskur ederim bide bişey sorucam bulastiginda nasıl anlaşılıyor peki
Çok sukur öyle biseyim yok sadece bilgi almak istedimmHpv dna testi ile kadın doğuma gidip şüpheniz varsa söyleyin hpv alın diye
İnanın erkek bu neticede... Smear testınızı mutlaka yaptırınÇok sukur öyle biseyim yok sadece bilgi almak istedimm
Ben eşimden eminim bu aradaİnanın erkek bu neticede... Smear testınızı mutlaka yaptırın
Bende yoktur asla diyen kadınların şuan kaç tanesi kanser ile savaş veriyor. Basite almayın çok şeyi . İlerlediği zaman insan nasıl böyle bişeyi yapmadım nasış erteledım pişmanlıgı ile kalıyor . Rahim her türlü hastalıga müsait bir yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?