Patoloji sonuca bakarmısınız

414141i

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
177
14
13
24
İnflamatuar kötü bişey mi nedir acaba smear testi sonucum
IMG_1009.webp

Öncelikle çok geçmiş olsun, sonucunu yapay zekaya sordum bu şekilde yorumladı.

Bu smear testinin sonucu, intraepitelyal lezyon veya malignite açısından negatif olduğunu gösteriyor. Yani kanser öncüsü hücre değişiklikleri veya kanser bulgusu saptanmamış.

Diğer önemli noktalar:

Değerlendirme yeterli: Örnekleme yeterli kalitede alınmış.

Endoservikal komponent yok: Bu, serviksin iç kısmından hücrelerin örnekte bulunmadığını gösterir. Örnekleme tekniği veya fizyolojik nedenlerle olabilir.

İnflamatuar hücreler kısmi olarak kaplanmış: Hafif bir enfeksiyon veya irritasyon belirtisi olabilir, ancak bu klinik değerlendirme gerektirir.

Öncelikle çok geçmiş olsun, sonucunu yapay zekaya sordum bu şekilde yorumladı.

Bu smear testinin sonucu, intraepitelyal lezyon veya malignite açısından negatif olduğunu gösteriyor. Yani kanser öncüsü hücre değişiklikleri veya kanser bulgusu saptanmamış.

Diğer önemli noktalar:

Değerlendirme yeterli: Örnekleme yeterli kalitede alınmış.

Endoservikal komponent yok: Bu, serviksin iç kısmından hücrelerin örnekte bulunmadığını gösterir. Örnekleme tekniği veya fizyolojik nedenlerle olabilir.

İnflamatuar hücreler kısmi olarak kaplanmış: Hafif bir enfeksiyon veya irritasyon belirtisi olabilir, ancak bu klinik değerlendirme gerektirir.
Kötü bişey mi peki bu

Bence kötü bir şey değil, enfeksiyonlar alakalı ya da burda bizim anlamadığımız başka bir rahatsızlık olabilir, anladığım kadarı ile Kanserle ilgili bir durum yok😊
7 ocaktan beri adet olmuyorum gebelik istiyorum olmuyo tembellik var dedi şuan duphaston kullandım 19 unda doktora gittim hcg <1.20* çıktı birliktelik bugün oldu kasık ağrım var

Temiz çıkmış. Enfeksiyon var muhtemelen doktor ilaç verir geçer korkmayın

Back
X