Saç Rengi ve Saç Boyama patlıcan moru sacımı sarı yapmak ıstıyorum...

üzgünün ama imkansız canım :1no2: patlıcan moru saçlarını birden sarı yapmaya veya yaptırmaya kalkarsan saçlarından olursun. ancak yavaş yavaş olur. bunun için önce saçlarını açtırıp kumral yaptır. bir müddet öle kullan sonra sarının tonlarına geçersin derim ben. ama yinede sen bilirsin saçlar senin süprizzzzz

patlıcan moru üstüne sarı olmaz saçının adım adım açılıp küllü tonlardan sarıya dönmesi gerekir bayanssulusmile

bende sarı saçımı kapatıp patlıcan moru yapmayı düşünüyodum başlık ilgimi çekti hemen :) benim saçım mor olmasada siyahtı ve sarı yapmak için açtırdım nerdeyse 1 yıldır saçımı düzeltmye çalışıyorum ki bayağıda bi kestirdim..şuan senin için zor olucak eminim ama beklemen lazım malesef..saçındaki boya aksın biraz sonrada yavaş yavaş açarsın..bu arada o mor rengi nasıl elde ettin,kuaföremi yaptırdın kendin mi boyadın merak ettim..

canım eklediğin resimdeki yaseminin saçı gibini duruyor aynen saçın? sanki onda ayrıca baya açık bi mor var,ama dediğin istanbul viyole bundan baya koyu gibi? ve kendi saçın ne renk? bende aynen o yaseminin renginden istiyorumda çok tatlı bi mor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…