Saç Rengi ve Saç Boyama Patlican moru sac

filizsvr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
2
0
6
34
İstanbul
Merhaba benim acik kumral saclarim vardi . Gecen hafta patlican moru oldular. Kuzenim kuafor oldugu icin ona gittm ve sormadan boyadi maske yapiyorum dedi ama boyamis sacim yikaninca anladim boyandigini. Hic begenmedim ve bir an once eski halime donmek istiyorum ne yapmaliyim lutfen yardim edin onerilerinizi bekliyorum

Geçmiş olsun. Benim de begenmedigim koyu renkler olmuştu bukonuda epey tecrubeliyim. Böyle durumlarda sacların en az birkaç yıkamada akmasını bekledikten sonra kademeli olarak actırmak daha faydalı. Aralarda da surekli bakım yaparsanız saçlarınız zarar görmeden birkaç ayda eski haline döner sanırım. İnsan fazla sabırlı olamıyor hemen düzelsin istiyor biliyorum ama birkaç ay sürmesi saç saglıgınız için daha iyi olur.

Son düzenleme:
Kuaforlere gittim birisi oryalla açabileceğini söyledi ama saçlarımın çok yıpranmasından korkuyorum açıkcası bırısı de kustuklarımız boyayı dedi henüz hıc bırıne cesaret edermedim ama:( hıc boyanmadan olmaz dımımbenım ılk boya deneyımım hıc bu bulgum yok bu konuda

Back