Patlamış mısır hastalık düşmanı...

ya demek faydalıymış hiç bilmiyordum çayla birlikte süper oluyor hele tv izlerken yemek çok güzel bence cips bisküvi gibi abur cuburlar yerine az yağ ve tuzla patlatılmış mısır yenmeli...

benimde kizim cok sever patlamis misiri.bize bile düsürmez birde önüne ceker:))
aslinda cipsden daha yararli.cips yiycegine patlamis misir yesin daha iyi demek ki.tsk bilgi icin canim

genetiği değiştirilmiş bir ürün olduğu için mısır ve mısırdan yapılan şeylerden elimden geldiğince uzak duruyorum.
sağlığınız bence siz de uzak durun.

ah o gdo muhabbeti benim de aklımdan çıkmıyor ama ne yapayım seviyorum mısırı, şöyle tuzlu tuzlu yağlı yağlı nefisss... bir şey izlerken özellikle diz film... mmm bir kaç saat önce yedim ama hala canım çekiyor =)

bende sevıyorum...
ama artık ne gdo lu ,ne gdo suz bılemıyoruz kı..bilmiyorumkismile
ben patlatıyorum canım ıstedıkce..yıyorum..

bende sevıyorum...
ama artık ne gdo lu ,ne gdo suz bılemıyoruz kı..bilmiyorumkismile
ben patlatıyorum canım ıstedıkce..yıyorum..

en çok genetiği değiştirilmiş ürünler soya,mısır,kanola...

bu sitede başka bir topicte gdo konusu çok detaylı bir şekilde açıklandı.linki bulursam eklerim.

genel sağlık bilgileri bölümündeydi sanırım.

Ben bunu bir sefer zeytinyağlıyla yaptım. 1 çay kaşığı z.yağı kızlar tadı enfezdi ve çok hafif oldu. Önce patlamış mısır yiyince bir ağırlık çökerdi üstüme, sanki yağ içmişim gibi ama z.yağı ile yapınca ne bilim çok hafif hissettim.. :) Tadı da ayçiçek yağına göre daha lezzetliydi.. Ama benm kullandığım ev yapımı sızma z.yağı idi.. Komşum saolsun :))

Mısır patlatma makinesinde yapıp tuzsuz yerseniz hiç de kalorili değil. Fakat türk milleti alışık tabi bollll yağda tencerede sallaya sallaya yapıp tuza boğmaya :) e tabi böyle yapınca çok lezzetli fakat bi o kadar da kalorili oluyor maalesef sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…