• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patlamış apandist

bsra12345

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
4
0
1
28
Patlamis apandist iyilesme sureci ne kadar sürer esim 18 gündür toplayamadi agri ates devam ediyor doktorlar zamanla gecicek diyor anlamadik

Geçmiş olsun 18gun çok olmuş neden baska birdoktora görünmüyor evde kalmasi sakıncalı

18 gün cidden cok. ben cocukken olmustum benim de patlamıstı apandist. ameliyattan sonra toparlıyosun bikac güne aslında. gerci benim dikislerim apse yapmıstı sismisti sonra patlamıstı 🥺 baska bi doktora görünün derim normal degil bence.

Ateş ve ağrı varsa enfeksiyon oluşmuş gibi. Ben doktor değilim, asla sizi yanlış yönlendirmek istemem. Hemen bir hastaneye gidip kan tahlili yaptırın. Enfeksiyon varsa çıkar tahlilde. Doktorunuz bir garip geldi bana. 18 gün sonra bile ateş ağrı nasıl normal olabilir?

Ateş ve ağrı varsa enfeksiyon oluşmuş gibi. Ben doktor değilim, asla sizi yanlış yönlendirmek istemem. Hemen bir hastaneye gidip kan tahlili yaptırın. Enfeksiyon varsa çıkar tahlilde. Doktorunuz bir garip geldi bana. 18 gün sonra bile ateş ağrı nasıl normal olabilir?
Değilmi zamanla geçer demişler ateş ve ağrı var bence beklemeleri hata

18 gun cokmuş. benim başıma gelmedi ama ünide cok yakın arkadaşıma olmuştu, bir hafta sonra hazırlanmış halde sınava girmişti. ama tabi buradan konuşamayız, ben olsam başka bi doktora da görünürdüm eğer kendi doktoru ilgilenmiyorsa.

Back