Patik Yapm

ATA_SEVEN

YolumuzunGüneşi Önderimiz
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
802
1
el işinden pek anlamayan biri olarak

bu patikleri yaptım ve herkese de hediye ettim..

çok kolaylar gerçekten...

Eklentiler

• $Fotoğraf-0024.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 101
  • $Fotoğraf-0025.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 112
opuyorumnanaktan

teşekkür ederim yabangülüm..

diğerlerini de eklmeye çalışıcam daha sonra..buyrunnnnnnnnn

çok güzeller cnm.ellerine sağlık,galiba motiften yaptın bunları opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

teşekkür ederim yabangülüm..

diğerlerini de eklmeye çalışıcam daha sonra..buyrunnnnnnnnn

canım açık halde eklersen daha iyi olur...nasılmı resmi açtığın zaman sağ tıkla özellikler çıkar onuda tıkla url adresini http:// den sonrasını kopyala mesaj yazma yerinin ordaki sarı kutucuğa yapıştır de.ok de.

opuyorumnanaktan

yaptım valla birşey daha öğrendim sayende teşekkürler..

sırada diğerleri zemuszemus

delikafadulden

Eklentiler

• $Fotoğraf-0019Da.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $Fotoğraf-0022.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 119
  • $Fotoğraf-0019.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 93
sengözlerimebaksanab

patişlerimi de güncellim bari

arkamdan ağlamasınlar :hulya:

Daha önceleri üyelerimizden tek bir konu açıp orada emeklerini sunmaları yönünde istekte bulunmuştuk..Zira Kendi El Emeklerimiz bölümü her yeni konu için çok uzayıp gidiyor ve takip etmek zorlaşıyor..
Sizden ricamız bir konunuzu seçip el emeklerinizi ordan sunmanızdır.Herşey daha temiz ve düzenli bir forum adına.
Kolaylıklar diliyorum.

pardon ama daha önce böyle bir istekde bulunmanıza rağmen hiçbir üye bu isteğe uymamışken..

başlığımı güncellediğim sırada bana uyarı yapmayı mı uygun gördünüz..

kaldı ki bu bir kuralsa herkes uygulasın bende seve seve kendi adıma bir başlık açıp hepsini orada sergileyeyim

fakat ayrı başlıklara sahipken ve kendi adına onlarca başlık açan üyeler varken

bu uyarıyı bana yapmanıza bir anlam verebilmiş değilim..

bu ricanızı özelden yapsaydınız ricanıza seve seve katılırdım

ama şimdi herkes yaptığın da bende yapacağım

ilginize teşekkürler kolay gelsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...n-ba351l305k-a231may305n305z.html#post9895419
Siz bu başığı görmeden, okumadan yorum yaptınız sanıyorum..
Ayrıca biraz dikkatli olsaydınız 4-5 konu sahibine de aynı uyarıyı yaptığımı görürdünüz...Herkese tek tek link atamayacağımızı anladıktan sonra başlığı açmayı uygun gördük,ayrıca burası bir site ..Yani blogunuz falan değil ki tekelinizde olsun...Sonuçta site kuralları dahilinde bölümde yetkili olduğum halde size haber dahi vermeden konularınızı kilitleyip tek başlık altında sergileme yetkisine sahip iken, gayet nazik bir dille ricada bulunuyorum, ama siz hayır herkes yapsın öyle yapacağım diyorsunuz..Karmakarışık bir forumu daha çok seviyorsunuz galiba..

Başlığımı güncellediğim sırada bana uyarı yapmayı mı uygun gördünüz demişsiniz de, güncelleme yapmak yasak zaten.Uyarı alabilirsiniz bu durumda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…