paten kayan varmıııı?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
38
ben küçüklüğümde yani liseye kadar hep paten kaydım kızlar normal kara pateni :) bugunlerde etrafta görüyorum ve özledim paten kaymayı..ama az parada değil en azı 150 liradan başlıyor..alıp başlasammı sizce ? hem bacaklarım kalın ve selülit var bunun içinde çok iyiymiş.kayan arkadaşlar paten kaymak unutulur mu ? sizce alıyımmı kendime bir patennn

orta okul ve lise zamanlarında bende patenle çok kaydım (kara pateni)

bence unutma değilde ilk zamanlar denge sorunu yaşabilirsin..

ben profesyonel olarak kayıyorum , arkadaşın dediği gibi unutma olmaz ama en başta denge sorunu yaşarsınız ama kolayca aşılır alışırsınız, paten vücuttaki kasları çok iyi çalıştırıyo paten sayesinde bacaklarımın çok ince olduğunu düşünüyorum üstelik baya da sıkılaştırıyo hemde eğlenceli :)

bende 2 yıl önce tekrar paten kaymaya başladım yaş 25 selülit falan yok. Başlangıç var gibiydi ama o da kayboldu. hafta da 2 gün paten 4 gün de yüzüyorum. Paten hem keyiflidir hemde çok iyi bir spordur, tavsiye ederim.
Ben de 12 sene aradan sonra tekrar kaymaya başladım, roces ya da rollerblade marka fitness patenleri tavsiye ediyorum. patenin iyi olmazsa kaymaktan zevk alamaz, kısa sürede geri bırakırsın :)

Ben daha alamadım ama almak için para biriktirmeye başladım :KK70: dışardan kolay gibi duruyor ama denge problemi yaşayacağıma eminim :)bu arada lise 1'e gidiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
X