- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Yok benim şansım yok ki oylama da patlasınİnşallah oylamada patlayacak ama elimizde değil inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benim şansım yok ki oylama da patlasınİnşallah oylamada patlayacak ama elimizde değil inşallah![]()
Cokkk teşekkür ederimÇok güzel görünüyor, ellerinize sağlık![]()
Valla pankek de patlayabilir tüm tarifler ateş ediyorYok benim şansım yok ki oylama da patlasın![]()
Hakeden kazansın bakalımValla pankek de patlayabilir tüm tarifler ateş ediyor![]()
Tatlım ellerine sağlık. Çok güzel bir tarif ve sunum. Şansın bol olsun. Yarışmada başarılar dilerim.Pınar labneli tariflerden hepinize merhaba ❤
Bugün size yapımı oldukça kolay yediğinizde damağınızda mantı tadı bırakan, oldukça lezzetli bi tarif yapacağım.
Malzemeler
5 yk yoğurt
1 yk labne
1 çay kaşığı p.biber ,karabiber ,tuz
4 tane orta boy patates
7-8 dal maydonoz
1 diş sarımsak
Eki Görüntüle 2625064
Patateslerimizi soyup dilimleyip üstüne kaynamış 1 parmak geçecek kadar su koyup haşlıyoruz.
Haşladıktan sonra patates eziciyle veya çatalla pürüzsüz bi kıvam alana kadar eziyoruz. bayağı bi soğuduktan sonra içine baharatlarımızı ve incecik doğranmış maydonozlarımızı ekliyoruz ve tekrar karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2625071
elimize mandalina büyüklüğünde toplar yapıp ortasını açıyoruz.
bi kenarda ise 5 yk yoğurt 1 yk labne ve bir diş sarımsağımızı bi çatalla pürüzsüz olana kadar çırpıp istediğiniz gibi de sunum yapabilirsiniz
Şimdi sunum zamanı
Eki Görüntüle 2625072 Eki Görüntüle 2625073 Eki Görüntüle 2625074 Eki Görüntüle 2625075 Eki Görüntüle 2625076 Eki Görüntüle 2625077 Eki Görüntüle 2625078 Eki Görüntüle 2625079 Eki Görüntüle 2625080 Eki Görüntüle 2625081 Eki Görüntüle 2625082 Eki Görüntüle 2625083
Yapacak olan herkesin eline sağlık ❤
Teşekkür ederim kanatsız meleğimmmmTatlım ellerine sağlık. Çok güzel bir tarif ve sunum. Şansın bol olsun. Yarışmada başarılar dilerim.![]()
Ahahahha gel sen bide bana sor yarışmaya girmek için arkadaştan net dilenmiş insanım hey gidi heeeyyyVay vay vayyy intenetiniz yok ama ilk firsatta yarismalarda boy gisteriliyor hanfendiiii
Basarilarrr sunum harikaaa yaa
Enemmmm bu bakışlar da ne ola kiEllerin sağlık canım çok güzel olmus![]()
Oooo reisimmm teşekkür ederimEllerine sağlık lost reis harika görünüyorlar
Cokkk teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel olmuşyarışmada başarılar
Hemşom benimmmm teşekkür ederimHey masallah hemşomSofra ,tarif her şey çok guzeel
Bol şanslar diliyorum
![]()