Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç gündür benim kızımda yapıyor tam uykuya dalacakken yapıyor yeni ogrendikleri birşey sanırımHanımlar bebeğim 4 aylık yaklaşık 1 aydır gece uyurken bacakları aynı anda kaldırıp pat diye vuruyor Bi kaç sefer bu durumu yaşayan varmı bu şekilde kendisini de korkutuyor kundaklıyorum o da çözüm olmuyor..
Kaç aylık kızınızBir kaç gündür benim kızımda yapıyor tam uykuya dalacakken yapıyor yeni ogrendikleri birşey sanırım
Ne sevimlidir simdiHanımlar bebeğim 4 aylık yaklaşık 1 aydır gece uyurken bacakları aynı anda kaldırıp pat diye vuruyor Bi kaç sefer bu durumu yaşayan varmı bu şekilde kendisini de korkutuyor kundaklıyorum o da çözüm olmuyor..
4. AydayizKaç aylık kızınız
Ne sevimlidir simdi
Ay bu bebişler bizi telaştan öldürecek :) hergün yeni bir huy yeni bir atraksiyon :)4. Aydayiz
Aynen öyle birden başladı bizimki yapmaya bugün ayrıca dudağını emmeye de başladıAy bu bebişler bizi telaştan öldürecek :) hergün yeni bir huy yeni bir atraksiyon :)
Isır geccc.Ay bu bebişler bizi telaştan öldürecek :) hergün yeni bir huy yeni bir atraksiyon :)
Yaaaa.oyyyyAynen öyle birden başladı bizimki yapmaya bugün ayrıca dudağını emmeye de başladı
Valla gel bence gaza senin de bir Miniş olsun tadindan yenmezYaaaa.oyyyy
Benim böyle topiklerde takilmamam lazım galiba gaza geliyorum
Peki ya uykusuz her gece ?Valla gel bence gaza senin de bir Miniş olsun tadindan yenmez
Her gece demiyelimde belirli bir süre hergece diyelim ama değiyor uykusuz kalmaya uyutmak için saatlerce uğraşırken bir gülücük ativeriyor şeker gibi eriyor insanPeki ya uykusuz her gece ?
Ne olacak
Arkadasimin bebeği Kolik.Her gece demiyelimde belirli bir süre hergece diyelim ama değiyor uykusuz kalmaya uyutmak için saatlerce uğraşırken bir gülücük ativeriyor şeker gibi eriyor insan
Benim kızımda kolikti 40ı çıkana kadar anne olduğumun bile farkında değildim sürekli ağlayan bir bebek vardı çünkü emzir uyut ağla kaldır salla sabahla otur onla ağla gaz çıkar ve vs ama hepsi geçti çok şükür 2 aylık olduğunda aaaa dedim ben anneyim bu da benim bebeğim hadi sevip okşayıp vakit geçirelim dedimArkadasimin bebeği Kolik.
Kız bitap durumda hiç uyumuyor bebek beş dakika uyuyup saatlerce ağıt yakıyor filan bebek
Ondan da biraz korkuyorum diğer korkylarimin yanısıra . Gerçi herkesin bebeği aynı olacak diye bı kaide yok biyandan da .
Evet benimkide yapıyo sırf o yüzden uyuyamıyor da küt küt ikisini kaldırıp pat diye bırakıp vuruyo bu normal benimki 9 aylık ve bunu aylardır yapıyoHanımlar bebeğim 4 aylık yaklaşık 1 aydır gece uyurken bacakları aynı anda kaldırıp pat diye vuruyor Bi kaç sefer bu durumu yaşayan varmı bu şekilde kendisini de korkutuyor kundaklıyorum o da çözüm olmuyor..
Benim de kızım 5 buçuk aylık 3 buçuktan beri gece uykusunda ayaklarını kaldırıp vuruyor kaç tane doktora gittim elim boş döndüm siz bı çözüm buldunuzmu acaba ne yapmam gerek yada kendinden gecermiHanımlar bebeğim 4 aylık yaklaşık 1 aydır gece uyurken bacakları aynı anda kaldırıp pat diye vuruyor Bi kaç sefer bu durumu yaşayan varmı bu şekilde kendisini de korkutuyor kundaklıyorum o da çözüm olmuyor..