Pasta'nın günlüğü..

Evet en kötüsü bu olsun canım, yaşamadan anlaşılmıyor, Evlilik Allahın emri.
Affettim tamam kaybolma :)

Çok yazıyorsunuz yetişemiyoruz dedin diye sustuk bizde.
Sonra bi geldik sen yine yoksun.
Kaçmışsın.
Ne hediye topiki bu?
Merak ettik:44:

canım yılbaşı çekilişi yaptık topikte. birbirimize hediyeler aldık öle bişi işte. ama hediye alan kişi vereni bilmiyo gelince öğrenecek kime kime aldı tahmin ediyorduk.

eşim aradı şimdi bende annmleri annenler burdayken çağırayım konuşucam diyo. ama dicekmişki sebebi pastanın başına buyruk davranışları. arkadaş bulurum koca bulmama dedi bana falan. diyorumki illa kendini haklı çıkartıcan. hep sütten çıkmış akkaşık moduna bağlıyor. illa beni suçliycak. bu bile boşanmak istememin nedeni. ben biliyorum seviyeli olmaz çünkü. yapamaz o kendini süper kahraman ilan etmesi lazım. allah bilir ben neymişimde bana bunlara rağmen katlanmış olur. haret bişey ya. ama 2 aydan önce avukata gitmem diyor. aşrtlarıda vr. diyorumki o mzn bekle o zmn konuş bn sana güvenmiyorum. işine geliyosa diyor. heyret bişey ya..

Allahım sen beni kurtar yaRabbimmm

Sana tek bir şey soracağım.
Sen bu adamı seviyor musun sevmiyor musun?::44:

bunlar çok itici davranışlar, hep kendini haklı çıkaran insan modeli, damarına basarsan çoğu insan böyle arkadaşım.
Sen çeşitli sebeplerle mutsuzsun ve ilerisini istemiyorsan herşey açık ve net aslında, çamur atmanın ne manası varki

canım mutlu değilken aşk hiçbişey demek değil. ben seviyorum diyorum ama aşk insanı mutlu etmezmi. beni etmiyor. belkide aşk değil bu. bilmiyorum ama bir an önce kurtulmak istiyorum bu belirsizlikten.

Onsuzolabileceğine düşünebiliyorsan, bu sana mutsuzluk vermiyorsa bişeyler bitmiş gibi.
Belkide alışkanlık

onsuz olmak dışında onunla olamıyorum. daha ötesi var mı? ((

Kredisini tüketmiş galiba ne diyelim, nasıl olursan ol huzurun mutluluğum daim olsun PASTAM.

Şerocum akıllı hatunumun nerelerdesin sende bişi söle bu kızçe karar vermiş yahu

Kredisini tüketmiş galiba ne diyelim, nasıl olursan ol huzurun mutluluğum daim olsun PASTAM.

Şerocum akıllı hatunumun nerelerdesin sende bişi söle bu kızçe karar vermiş yahu

öyle canım çok doldum taştım. artık kendimden yemeye başladım. ne ben bunu hakediyorum nede o bunu yapma hakkına sahip. diyorlarya insan birisi için yaşlanmalı birisi yüzünden değil diye. öyle olmamak için artık eminim kararımdan da.
ama o yine konuşmamış ailesiyle. annemi aradım şimdi. konuşucam demişti 11 gibi konuşuyo olması lazımdı annem kv gitmiş. dedim serkan konuştumu boşnmayla ilgili. yo dedi ben annenlerdeym. kocayıda aradım meşgule aldı babamla beraber karaköye gitmişler. benim babam bişi alcaktı onu götürmüş. annesinin üstüne yemine tti bu sefer boşancam uzatmiycam dedi bakalım ne olcak. bu adamdan boşanmakta zor ya offffffffff

valla pasta sorun sadece sizin aranızda, ailelerle ilgili sorun yok kaldıki ilişkiler çok iyi maşallah diyesim geliyor.
Senin anne KV deye boşanma konusunu açmışmı ? sen istemiyorsan zorla devam edemez zaten belki biraz uzar.
Boşanma sonrası hayatına nasl devam edeceksin bunları da düşündmü canım, ortak eviniz kredilriniz var? sen nerde yaşamaya devam edeceksin, öfkeyle hareket edip kendini mağdur etme, bayanlar yeterince mağdur oluyoryz zaten :S

evet canım aile ile ilişkilerde çok şükür sınkıntımız yok tek derdimiz biziz. annem dememiş bişey demezde yani söylemek ona düşmez diye söylemez. bizden bekler. eşim ne boşanmaya razı nede benim istediğim gibi olmaya ama artık dönüşün olmadığını ben biliyorum.
ortak kredilerimiz vs var. inan hiçbirşey istemem. iğne bile almam artık o kadar bezdirdiki beni hiçbirinde gözüm yok. maaşım iyi çok şükür kendime ayrı bir ev tutup taksitlide eşya alıp öderim yavaş yavaş. zaten annemin evinde bekarlığımdan kalma çamaşır mak. buzdolabı var. birde bulaşık mak alırım yeni yeterde artar bile. tabi tekirdağdan nasıl gelir onu bilmiyorum:S birde çekyat aldımmı geri kalanlarını annem temin eder. vardır onun fazladan halısı tabak çanağı. zaten evlenmeden önce tek yaşarkenki bütün eşyalarım onda 1 tabağına dokunmamıştır rahat etmez. maaşım iyi. ev ve araba kredisi var onlarıda satıpmı öder devammı eder, hiç umrumda değil. yeterki huzuruma kavuşayım.

birde bana bugün diyorki tabi ay sonuya maaşınıda alıcan ya gidersin rahat rahat. sanki ben kavga etmek için aysonunu bekliyorum. hayret ki ne hayret. nelerin altından neler çıkartıyor. aklıma gelmiycek şeylerden başka başka sonuçlar doğuruyor.. insnaın fikri neyse zikride o olurmuş işte. benim kalıma gelmiyor ama o hemen bundan diye yaftayı yapıştırıyor.

valla herkes çektiğiniz bilir kuzum haklısın. Dağından oldunda bağından mı olamıcaksın :S
Allah yardımcın olsun güçlü ol sana sen lazımsın.

yuhh dicem artık, 2,5 senedir her maaş zamanını birlikte geçirdiniz şimdi ne ki bu.

her iki mesajınada katılıyorum arkadaşım ya ne dyim. diyorumya öküz altında buzağı arıyor işte. ve hep kendini haklı çıkartmaya çalışıyor. boşanırken bile beni kötülüycek. ben görümcemden nefret etmeme rağmen ki sizde biliyorsunuz annesine 1 tek kelime etmedim, kavgalarımızda hiçbir zaman eşimi yermedim. en yakın arkadaşıma bile ben söylemedim görümcem söylemiş kavgalarımızı. buna rağmen ben sevmediğim insanı kimseye şikayet edemezken beni sevdiğini söyleyen insan nasıl olursa o şöyle kötü böyle kötü bunu yaptı diyecek aklım almıyor. insanlığa yakışırmı bu onuda geçtim erkekliğe sığar mı? bunu yapanlar hep kadınlar olur ama benim adam 2 işide görüyor evde erkeklik yapıyor ailesinin yanında da dedikodumu yapacak.
bi size anlattım tanımıyorsunuzya daha iyi yorum yaparsınız hemde eşim hk.da kötü düşünmezsiniz diye. sonuçta 2mizide tanımıyorsunuz. burda anlatırken bile tarafsız olduğumu düşünüyorum iyiliklerinide kötülüklerinide söylüyorum. ama yok ya olmuyor. bu kadar iyi niyet saflık oluyor...

Erkek dediğin dedikodu yapmaz kadınlar yapar ama bazı erkekler kadınlardan beter, ne diyim arkadaşım çok haklısın.
En az hasarla geçer gider umarım bu günler :S

Erkek dediğin dedikodu yapmaz kadınlar yapar ama bazı erkekler kadınlardan beter, ne diyim arkadaşım çok haklısın.
En az hasarla geçer gider umarım bu günler :S

inşallah canım amin. dua edin banada hemen bitsin bu işler. daha da bunalmayayım ben.. zaten bittim tükendim şimdiden. ama çaresizliğimden eşim istemediğinden. yoksa adam gibi boşanıyoruz dese dimdik ayakta dururm. ondan öncede vardm sonrada bişey olmaz bana ama işte sürekli bi öyle bi böylee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…