Yok tatlım depp- antrepo filan değil nakliye işi değil yani.
Üretiyoruz/ satıyoruz..
Bizim program belli.
Evdeyiz
anladım fabrika üretim ok:)
benim koca fazla tutumlu olduğu için evde oluruz bizde:)
Fazla tutumlu, Cimri yani :))
Bizim ki de savruk.Bi ortası yok mu bunların yahu ? :)))
En iyisini yapıyor eşin bence, mekanlar çok kazık.
En iyisi evde sevdiğin bi kaç arkadaş, sohbet muhabbet.
Hem yılbaşı nedir ki.Çokta özel bi olay değil bence.
yılbaşına özel değil genelde cimridir.:)
savrulukda iyi değil ama cimrilikde çok itici.
hepimiz çalışan insanlarız para kolay kazanılmıyor, ama kendimizi mutlu etmedikten sonra kazanmanın ne manası varki ?
Cimriliğinde savrukluğunda bir ayarı olmalı .
Yoo çok haklısın.
Yani ayda yılda bir de olsa bi dışarıda yemek yemek, bi güzel akşam yemegi başbaşa vs herkesin hakkı.
Çalışıyorsun kazanıyorsun tabi ki eğleneceksin.
Haklısın hülasa
Peki senin parana da karışır mı?Sen eğlen arkadaşlarınla ?
birbirine sürprizler yapmak v.s. evin içine renk gelmesi lazım dimi.
Karışacak potansiyel vardı, onu anladığımda çizgimi belli ettim, laf sokar ama çok karışmaz,
siz ev kredisi flnmı ödüosunuz sanki öyle bişey okudum ?
Dul gibi evlendim dedin ya inan çok üzüldüm, toplumda dul diye bişey kalmadı herkesin kimliğinde bekar yazıyor artık :)
warya 2. evliliğini yapanlar herşeyin en güzelini yapıyor yaptırıyorlar, bu tarz şeyler ailenin ve eşin imkanı değil içinden gelmesiyle alakalı bence. yok olanın canı alınacak değil zaten.
Sürpriz mi yapmıyor? Cimrilikten mi?
Seninki cimrilikten benimki düşüncesizlikten.Boşverelim bence beklemeyelim.
Laf soksun boşver senin bildiğini okuman iyi olmuş.
Dul gibi derken orada da - öyle derler ya- demiştim yani dullara lafım yok öyle bir deyim var ya hani,onu demek istedim.
Sonuçta bizim de elimizde senet yok biz de dul olabiliriz kötü birşey değil ya..
Ev kredisi ödemiyoruz canım eşimin evlenmeden önce kredisi vardı dondurdu yada bitirdi sanırım bir bilgim yok. Tek bildiğim artık ödemiyor.
Ablam dul bir erkekle evlendi ve çok mutlu bi kadın.Evin hakimi ablam, 2. ler kıymetli oluyor diyorlar evet..
İkinci evliliği demedi herşeyini de yaptı enişte, bravo ona.
K valdesi kanser hastası- allah şifa versin- kadın kolunda serumla nikaha geldi.. Değer veren veriyor işte..
düşüncesizlikde var tabi yanında. bizimde şansımıza bu düşmüş Allah beterinden saklasın ne diyeyim.
Ablanın ilk evliliiğimiydi ? 2. insanlar daha dikkatli aynı hayata düşmüyorlar rabbim yanıltmasın.
Değer vermek işte aslında istediğimiz bu küçücük mutluluklar. Laf sokmalar bencillikler, tek taraflı adalet, bunlar soğutuyor ister istemez. Eşim özünde iyi bir insandır saygılı, yeme içme konusunda bonkör sayılır. Ama.....larıda çok işte.
Hele o ablasının yüzünü hatırlamak istemiyorum, o hatalı sözler söylemekte serbest :)
senin eşini nasıl harcamalarına karışırmı ?
pastaya fikir verelim derken bizde doluymuşuz serocum :)
Pasta rahatladı sanırsam biraz :)
ama genelde evlilik hayatı böyle yahu 2 insanın bir arada olması çok uyumlu yürümesi pek mümkün değil.
bide aile faktörleri iktidar çatışmaları.
Bilsem bu kadarını evlenmezdim sanırım :)))))
Şimdi siz beni tefemi koyarsınız kovar mısınız bilmem ama.
İyi ki evlenmişim öküzümle
O duymasın ama, şımarıyor hemen.
maşallah canım Allah mutluluğunu bozmasın, sabrını eksiltmesin, bu adamı azcık sürprizlere meyletsin inşallahhhh
regl sinirinden kaçmalı :) bende çok gergin oluyorum, ve hep kötü şeyler aklıma geliyor,
normalde kızmayacağım şeylere kızıyorum:) bayan olmakda zor iş aslında, erkekleride anlamalı:)
ayrıca günaydınlarr. kusura bakmayın ben dün hediye topiğine daldığımdan sizleri atlamışım. çok güzel şeyler konuşmuşsunuz. halada eşlerinize toz konduramıyorsunuz tüü sizeşaka tabii
dün annemler geldiya. bizim köyün gecesi varmış konuştuk. bende dedimki soriim serkana gidelim o gelmezse eski ev ark sormuştu geçen onunla gideriz. eşim işteydi msj attım. işteyim gitmem dedi. ben ark ile gidiimmi dedim. yok onun ne işi varmış. yok o onun yedeğimiymiş. ne tasdaüf tamda 1 hafta önce sormuşmuş. birsürü kavga ettik msjla. snrada söyle dedi boşancağını bende söyliycem annemlere. bende annemlere söyledim. alıştılar zaten artık. annem her sfeerinde kızım bari biz gelince kavga etmeyin der zaten.. biliyorlar onlarda herşeyi. babamda annemde kızım sen bilirsin dedi. biz damadımızı seviyoruz saygılı bize karşı ama onunla aynı evde yaşayan sensin birbirinizin içini bilen sizsiniz. senide biliyoruz dediler kızarsın edersin ama 2 lafa dönersin. böyle olmuşsa buralara gelmişse siizn bileceğiniz iş. biz evlenirkende karışmadık sizin hayatınız ne desek boş. eşim dönmez inşallah gene. insanları huzursuz ediyoruz çünkü sürekli. bitsede rahatlasak.
Valla iyi taraflarını görmeye çalışıyorum ben şahsen canım yoksa gerçekten aynı çatı altında yaşamak işkenceye dönüşür.
Eşinin bu tepkisine anlam veremedim, eski ev arkadaşınla gitsen nolurmuş? Bu kadar patırtıya değer mi???
Sen kafanda bitirmişsin ee görünüşe göre oda ikna olmuş görünüyor anlaşmalı hallediverin gitsin bari.
Ne güzel ailen de arkandaymış hele ki babanın sözleri çok hoşuma gitti.
Benim annem eşim hakkında atar tutar en son ben derim boşayayım mı adamı o zaman der ki olur mu en azından başında bir erkek bulunsun der..
Bizimkiler bu mantıkta, ha ben bu yüzden mi devam ediyorum tabi ki hayır..
Biterse ardıma bakmam ama ailenin destek olması insana güç verir.
Haydi bakalım pasta gazan mubarek olsun madem böyle mesaj attı bu mesajı onun aleyhine kullan bitsin gitsin
ya arkadaşlar yazdıklarınızı biraz göz ucuyla okuyorum. yazmak istedim...
şu kadarını söyliyim ben okudukça şükrettim.... gerek eşime(zaten çok şükür ki eşimle bi sorunum yok), gerekse ailesine..
hani ufak tefek kırgınlıklar olsa da insan sinirle yanlış düşünebiliyo ama...okudukça anladım ki kayınvalidem de kaynımda gerçekten saygıya değer insanlar.... beni çok severler bende onları... ufak tatsızlıklar da tadı tuzu olsa gerek... çok şükür ki böyle ailelerimiz var...
yoksa evlilik gerçekten zor bir zanaat anlaşamadığın takdirde...
sizleri çok iyi anlıyorum... sorunlu evliliği yürütmek çok zordur eminim....
yalnız size tavsiyem eğer ayrılığı düşünüyosanız ani çıkışlarla karar vermeyin... uzun uzun enine boyuna iyice düşünün,konuşun eşlerinizle,içinizde asla bişey kalmasın,aklınızdaki soru işaretlerini,içinizdeki öfkeyi ve hatta sevginizi de dile getirin mutlaka ve tabi eşinizden de aynısını isteyin.....
sadece öfkenizi anlatırsanız zaten bitmiştir,yani artı eksi herşeyi paylaşın ondan sonra karar verin.. aksi halde boşandıktan sonra acabalar kalır aklınızın bi köşesinde......... ve şunu düşünün boşanınca mı daha mutlu olucam,beraber yaşayınca mı...........
beni yanlış anlamadınız umarım,ben de sizi %100 anlayamam çünkü ateş düştüğü yeri yakar...
boşansanız da boşanmasanız da umarım kararınızdan asla pişman olmazsınız...
pastacım umarım en doğru kararı verip çok mutlu olursun....
ayrıca günaydınlarr. kusura bakmayın ben dün hediye topiğine daldığımdan sizleri atlamışım. çok güzel şeyler konuşmuşsunuz. halada eşlerinize toz konduramıyorsunuz tüü sizeşaka tabii
dün annemler geldiya. bizim köyün gecesi varmış konuştuk. bende dedimki soriim serkana gidelim o gelmezse eski ev ark sormuştu geçen onunla gideriz. eşim işteydi msj attım. işteyim gitmem dedi. ben ark ile gidiimmi dedim. yok onun ne işi varmış. yok o onun yedeğimiymiş. ne tasdaüf tamda 1 hafta önce sormuşmuş. birsürü kavga ettik msjla. snrada söyle dedi boşancağını bende söyliycem annemlere. bende annemlere söyledim. alıştılar zaten artık. annem her sfeerinde kızım bari biz gelince kavga etmeyin der zaten.. biliyorlar onlarda herşeyi. babamda annemde kızım sen bilirsin dedi. biz damadımızı seviyoruz saygılı bize karşı ama onunla aynı evde yaşayan sensin birbirinizin içini bilen sizsiniz. senide biliyoruz dediler kızarsın edersin ama 2 lafa dönersin. böyle olmuşsa buralara gelmişse siizn bileceğiniz iş. biz evlenirkende karışmadık sizin hayatınız ne desek boş. eşim dönmez inşallah gene. insanları huzursuz ediyoruz çünkü sürekli. bitsede rahatlasak.
ya arkadaşlar yazdıklarınızı biraz göz ucuyla okuyorum. yazmak istedim...
şu kadarını söyliyim ben okudukça şükrettim.... gerek eşime(zaten çok şükür ki eşimle bi sorunum yok), gerekse ailesine..
hani ufak tefek kırgınlıklar olsa da insan sinirle yanlış düşünebiliyo ama...okudukça anladım ki kayınvalidem de kaynımda gerçekten saygıya değer insanlar.... beni çok severler bende onları... ufak tatsızlıklar da tadı tuzu olsa gerek... çok şükür ki böyle ailelerimiz var...
yoksa evlilik gerçekten zor bir zanaat anlaşamadığın takdirde...
sizleri çok iyi anlıyorum... sorunlu evliliği yürütmek çok zordur eminim....
yalnız size tavsiyem eğer ayrılığı düşünüyosanız ani çıkışlarla karar vermeyin... uzun uzun enine boyuna iyice düşünün,konuşun eşlerinizle,içinizde asla bişey kalmasın,aklınızdaki soru işaretlerini,içinizdeki öfkeyi ve hatta sevginizi de dile getirin mutlaka ve tabi eşinizden de aynısını isteyin.....
sadece öfkenizi anlatırsanız zaten bitmiştir,yani artı eksi herşeyi paylaşın ondan sonra karar verin.. aksi halde boşandıktan sonra acabalar kalır aklınızın bi köşesinde......... ve şunu düşünün boşanınca mı daha mutlu olucam,beraber yaşayınca mı...........
beni yanlış anlamadınız umarım,ben de sizi %100 anlayamam çünkü ateş düştüğü yeri yakar...
boşansanız da boşanmasanız da umarım kararınızdan asla pişman olmazsınız...
pastacım umarım en doğru kararı verip çok mutlu olursun....
sen bizi dün ihmal ettin pastaaa( bizde takıldık şerocumla senin mahallende :)
ailen tutumu gerçekten çok güzel, bizimkilerde arkamdalar her zaman bunu biliyorum ama bu durumu kullanmak istemiyorum şuan için. Önce bi laf sölicekler biz sana demiştik dicekler ama evlat sonuçta kollarını açacaklar :)
Daha önce konuştuğumuz gibi, eşinin davranış bozukluğu soğutmuş seni araya soğukluk girince toparlamak gerçekten zor, ilerde pişman olmayacağın karar verme yeter arkadaşım. eşinin ailesi iyi, eşinin aldatma şiddet işsizlik gibi sorunlarıda yok herşeyi iyi düşün. Tekrar evlilik yaşayacaksan illaki bi takım sorunlar olacak ona göre kuzum.
Evlenen bin pişman, evlenmeyen bir pişman :) bu lafların önemini şimdi daha iyi anlıyorum :)
haklısın canım kusura bakma nolur. ben görmedim burada yazdığınızı yoksa zıpler gelirdim. siz yoksunuz diye kafa dağıtıyordum. çok çok özürr. affedebilecekmisin beni :18::18:
çok pişamnım evet. ama herşey bi sınav herşeyde vardır bir hayır. Allah utandıracak şeyler yaptırmasın. hayatta herşey bizler için. en kötüsü bu olsun Allahımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?