Kekler - Pastalar Pasta tasarımı :))))

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
kızlar sanırım konuyu yanlış yere açtım ama nereye açacağımı bilemedim şimdiden özür dilerim
ben sizden bir konuda görüş istiyorum
kızlar şu pasta tasarımı konusunda ne düşünüyorsunuz kursu falan var mı
bnm bu aralar çok ilgimi çekiyo öok zevkli bir uğraş bence
bu konuyla ilgilenen ya da bilgisi olan düşüncelerini paylaşmnakk isteyen varsa bekliyorum kızar

sanırım şeker hamuruyla yapılan rengarenk şekilli pastalardan bahsediyorsun
onların kursları var internette pastacılık krsu ya da şeker hamru kursu diye aratabilirsin
ama tadının güzel olduğunu söyleyemem
yani içi bildiğin pasta ama üste kaplama ve şekiller şeker hamuru
şeker hamuru pek lezeetli değil hani pastanede pastaların üzerine renkli gül , bebek vs koyarlardı eskiden
işte şeker hamuru o ama şekil olarak muhteşemler tabi

kursları var tabi bende gitmeyi düşünüodum ama genel olarak hep bildigim seyler üniversitede cogunu öğrenmiştim ama ilerde kendimi dahada geliştirmek istersem giderim mutlaka bide glikozla jelatinle yapılan seker hamuru lezzetli olmaz ben lokumla yapıyorum tadıda guzel oluyor

genelde şeker hamuru pastaların hamur kısmı yenmiyor, arkadaşın da dediği gibi tadı güzel değil. Görüntülerine diyecek laf yok tabii :) Lokumla yapıldığını duymuştum, tadı güzel olur ama kıvamı hakkında bilgim yok. Örneğin çiçek yapacağın hamurla bebek yapacağın hamurun yapılışı farklılık gösterebiliyor. Kurslarda öretiyorlardır diye tahmin ediyorum bu tarz detayları.

bende cok ıstıyoum ama ders ucretleri çok fazlaakannehir
smn ı buldum show tv de derya baykalda cıkan semenın yeri
ama hem ders hemde malzemeler sana ait oldukça tuzluya cıkıyo yane
cup cake de cok hosuma gıdıyorolumunekankayizsmile
uygun bulursan benıde bılgılendırırmısın canımbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

bende cok ıstıyoum ama ders ucretleri çok fazlaakannehir
smn ı buldum show tv de derya baykalda cıkan semenın yeri
ama hem ders hemde malzemeler sana ait oldukça tuzluya cıkıyo yane
cup cake de cok hosuma gıdıyorolumunekankayizsmile
uygun bulursan benıde bılgılendırırmısın canımbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

tabii tatlım bilgilendiririm tabi
ben de çok istiyorum araştırayım
sana da haber veriririm canım :1hug:

kızlar haberlerim var size zemuszemus
bugün trt 2 de iş ve kariyer rehberinde pasta tasarımı vadı
o kadar güzel pstalar yaptılar ki boshayallersmile :1shok:
ama çoğu özel kursa değil de okuluna gitmiş yani lisede patacılık bölümünden vs mezun olmuşlar
yani şu kurs bu kurs demedi kimse :umursamaz:

merhaba kızlar bende pastacılıkla ilgili kurslarla ilgileniorum hatta bi tanesine yazıldım sonra tarih değişince kaldım ortada sitede site ismi vermek yada link belirtmeksıkıntı olmuosa yazayım gerçi sizlerde büyük ihtimalle googleda taratınca görmişsünüzdür

ama çoğu özel kursa değil de okuluna gitmiş yani lisede patacılık bölümünden vs mezun olmuşlar

inan bende üniversitede öğrendim öyle para dökmek istemiyorum şimdi taslak olarak cogu seyi biliorum
kursları cok iyi arastırın gdipte memnun kalmayan cok var mesela yapılışı malzemeyi deilde sadece sekilleri gösteriolar yada malzemeyi size aldırıolar ufak tefek ama bi kesi bıcagı evdeki meyve bıcagına benziyor 70 tl

evet canımya güzel bir proğrammış ama bende en sonuna denk geldim 3-5 dakika bişi izledim belki tekrarı çıkar

X