kızlar sanırım konuyu yanlış yere açtım ama nereye açacağımı bilemedim şimdiden özür dilerim
ben sizden bir konuda görüş istiyorum
kızlar şu pasta tasarımı konusunda ne düşünüyorsunuz kursu falan var mı
bnm bu aralar çok ilgimi çekiyo öok zevkli bir uğraş bence
bu konuyla ilgilenen ya da bilgisi olan düşüncelerini paylaşmnakk isteyen varsa bekliyorum kızar
hamile kalmadan önce incik cincik araştırmıştım
şeker hamurlu butik pastalara ve kurabiyelere karşı inanılmaz bi sempatim var
erenköyde ve etilerde bide ulusta kurslar varmış araştır googlede hemen çıkıyor karşına
ama benim kursa gidecek vaktim olmadı bundan sonrada hiç olmaz eminim ben youtubeden fln videolarına bakıyorum googlede tariflere fln bakıyorum öyle bilgi ediniyorum
eminönünde malzeme satan dükkanı da buldum doğumdan sonra kendime geleyim bu işe kesin el atıcam çok hoş bi hobby bence
liseyii pastacılık bölümü mezunu olarak bitirdimm vee gercektenn cok zevklii bi işş ama bi o kadarda zor olduunu söleyebeilir göründügü kadar kolay degil malesef ve ne yazıkki malzemelerde o kadar ucuz degil...calıstıgım yerde bi tanıdıgım etilerde bi kursa gidiodu hafta sonları pek becerememişti ama nese malzemelerinii eminönünde bulabilirsinn sırf sker hamuru istiyorsanonun dısında kuvertür cikolata falan alıcaksan bence metroya git piyasa fiyatlarına göre daha ucuz oluo...bide bazı okullarda kursları oluoo yai meslek lisesi olannlarında mesela bizim okulda yazın vardı görmüştüm ama kısın varmıdır bi fikrim yok bence araştırmaya degecek bi uğraşş bidee sadece o pastada görünüşş var lezzet olarak güzel olduguuu söylenemez :s
kızlar sanırım konuyu yanlış yere açtım ama nereye açacağımı bilemedim şimdiden özür dilerim
ben sizden bir konuda görüş istiyorum
kızlar şu pasta tasarımı konusunda ne düşünüyorsunuz kursu falan var mı
bnm bu aralar çok ilgimi çekiyo öok zevkli bir uğraş bence
bu konuyla ilgilenen ya da bilgisi olan düşüncelerini paylaşmnakk isteyen varsa bekliyorum kızar
hamile kalmadan önce incik cincik araştırmıştım şeker hamurlu butik pastalara ve kurabiyelere karşı inanılmaz bi sempatim var erenköyde ve etilerde bide ulusta kurslar varmış araştır googlede hemen çıkıyor karşına ama benim kursa gidecek vaktim olmadı bundan sonrada hiç olmaz eminim ben youtubeden fln videolarına bakıyorum googlede tariflere fln bakıyorum öyle bilgi ediniyorum eminönünde malzeme satan dükkanı da buldum doğumdan sonra kendime geleyim bu işe kesin el atıcam çok hoş bi hobby bence