Passiflora kullanan var mı?

Rzgar_kk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
24
8
1
26
Merhabalar passiflora kullanan varmı hiç ? Etkileri nasıl yan etkileri varmı yardımcı olursanız sevinirim

Bitkisel bir şuruptur passiflora ilac dahi sayilmaz hic bir yan etkisi yok bitki çayı içince nasil oluyorsan oyle oluyor

Kullanacak olup bilgisi olmayanlar olabilir diye söylüyorum. Gereksiz yere alıntılayıp polemik çıkarılmasın lütfen:

Passiflora alkol içeriyor.

ucakda aşırı heyecanlanıp atak geçirmiğim diye ezcaneden aldığım şurup ilk kllanımda baya rahattım sonraları birlaç defa kullandım ilk kullandıgı kadar rahatlatmadı bitkisel hamileler bile kullanıyor demişti ezcaneci bi yan etkisi yok bu tür ilaçlar antideprasan kullananların kullanması gerekiyor sadece

ben üniversite dönemimde uyuyamadığım için arkadaş tavsiyesiyle aldım
bir kap yazıyordu ben hala uyuyamayınca 3-4 ölçü kabı almaya başlamıştım mışıl mışıl uyuyup alarm kurup uyanıyordum ne olur ne olmaz diye ama öyle saatlerce uyutmuyor sadece kafan bulanıklaşıp hoop hemen gidiveriyorsun
alkol olduğunu bilmiyordum ama içeriğinde bak şok :)
cidden alkolle aynı etkide
o halde 2 shot tekila çözer bu işi her akşam

Bende bağırsak düzensiz hareketlerim için kullanıyorum , çok bi etkisini görmedim ama erken kalkıyorum garip şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…