PASSAPAROLA ' ya Çağırıldım:)

Bende seviyorum o programı çok sevinmiştim adına inş ararlar canlı canlı izleriz senizemuszemus

hayır yok canım o kadar zaman geçti
arayan soran yok olmadı galiba

Bakarsın haber gelir,belki kabul edilmişsindir,çok başvuru olduğu için yarışmacıları sıraya sokmuş olabilirlera.s
Bu yarışmayı bende çok severim,Metin Uca'yı da sabah programı yaptığı günden beri takip ederim,gidersen selamımı ve kendisinin sıkı takipçisi olduğumu söyle ama kulağına söyle zira bizim herif duyarsa yeryüzünde ne Metin Uca kalır ne ben:roflol:

Bakarsın haber gelir,belki kabul edilmişsindir,çok başvuru olduğu için yarışmacıları sıraya sokmuş olabilirlera.s
Bu yarışmayı bende çok severim,Metin Uca'yı da sabah programı yaptığı günden beri takip ederim,gidersen selamımı ve kendisinin sıkı takipçisi olduğumu söyle ama kulağına söyle zira bizim herif duyarsa yeryüzünde ne Metin Uca kalır ne ben:roflol:

:roflol: söylemez miyim yeter ki olsun da.

Yeni gördüm konuyu hala haber yok galiba amonra
İnşallah ararlar katılırsın :nazar:

Yeni gördüm konuyu hala haber yok galiba amonra
İnşallah ararlar katılırsın :nazar:

inşallah canım o kadar zaman geçti olumlu ya da olumsuz
bi cevap gelmedi benden önce görkem diye bi arkadaşda gitmiş
mülakata ona da haber gelmemiş bekliyoruz bakalım

hadi hayırlısı canım..çok sevindim,inşallah katılabilirsin...ama olumsuz bişey olsa geri dönerlerdi diye düşünüyorum....

amonraaaa akannehir ne diyosuuuuuuuuunnnnnnnnnnn delikafadulden
inanmiyorum yaa:sm_cool: niye herseyden en son benim haberim oluyo laaa :mymeka:
insan bi haber ederrrr :dilcikar: :roflol: ayyyyyyyyyyyyy ayyy ayyyyyyy ayyyyyyyyyyyy:sm_cool:cok sevindim yaaaaa:dance: insallah kabul edilirsinde gül yüzünüde görmüs oluruzzz:asigim::lepi:

amonraaaa akannehir ne diyosuuuuuuuuunnnnnnnnnnn delikafadulden
inanmiyorum yaa:sm_cool: niye herseyden en son benim haberim oluyo laaa :mymeka:
insan bi haber ederrrr :dilcikar: :roflol: ayyyyyyyyyyyyy ayyy ayyyyyyy ayyyyyyyyyyyy:sm_cool:cok sevindim yaaaaa:dance: insallah kabul edilirsinde gül yüzünüde görmüs oluruzzz:asigim::lepi:

sen o ara tatildeydin kuzum ondan haberin geç oldu
inşallah olur da selam ederim 15 lileredelikafadulden

sen o ara tatildeydin kuzum ondan haberin geç oldu
inşallah olur da selam ederim 15 lileredelikafadulden
sorma yaa bi gittim bütün kk degismis sempatiksalakcinni hala geri kaldigim seyleri toparlayamadim la sempatiksalakcinni asli topic acmis:lepi: sen passaparolaya mülakat etmissin :lepi: herseyden en son benim haberim oluyo ama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nikonun uyusuklugu banada bulasti dicemya olmicak :roflol::roflol: o dogustan uyusuk bense tatil yüzünden sırnaşık şey

ayyy çok heyecanlandım senin adına umarım mülakatı geçersin de tv den izleriz seni

Aaaa Amonracığım yeni gördüm konunu, çok sevindim canım hihoyyyt
İnşallah çağırırlar da biz de görürüz seni hem degüzel güzel paracıklar kazanırsın.
Mülakata gitmek bile çok güzel bence, hayatında ne güzel bir tecrübe olmuştur!

kızlar hala bi haber yok
işin kötüsü arayıp da sorabileceğim bi
muhatap da yok
bekliyorum öyle

cok sevındım cnm hayrlısı olsun,ne guzel ıns yarıısrsın bızde senı goruruz:)ıns mulakatı gecersın,haber yok demıssın ama daha cumartesıye var
bekle bakalım ararlar elbet

Back