Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır yok canım o kadar zaman geçti
arayan soran yok olmadı galiba
Bakarsın haber gelir,belki kabul edilmişsindir,çok başvuru olduğu için yarışmacıları sıraya sokmuş olabilirlera.s
Bu yarışmayı bende çok severim,Metin Uca'yı da sabah programı yaptığı günden beri takip ederim,gidersen selamımı ve kendisinin sıkı takipçisi olduğumu söyle ama kulağına söyle zira bizim herif duyarsa yeryüzünde ne Metin Uca kalır ne ben:roflol:
Yeni gördüm konuyu hala haber yok galiba amonra
İnşallah ararlar katılırsın
hadi hayırlısı canım..çok sevindim,inşallah katılabilirsin...ama olumsuz bişey olsa geri dönerlerdi diye düşünüyorum....
amonraaaa akannehir ne diyosuuuuuuuuunnnnnnnnnnn delikafadulden
inanmiyorum yaa:sm_cool: niye herseyden en son benim haberim oluyo laaa :mymeka:
insan bi haber ederrrr :dilcikar: :roflol: ayyyyyyyyyyyyy ayyy ayyyyyyy ayyyyyyyyyyyy:sm_cool:cok sevindim yaaaaa:dance: insallah kabul edilirsinde gül yüzünüde görmüs oluruzzz:asigim::lepi:
sorma yaa bi gittim bütün kk degismis sempatiksalakcinni hala geri kaldigim seyleri toparlayamadim la sempatiksalakcinni asli topic acmis:lepi: sen passaparolaya mülakat etmissin :lepi: herseyden en son benim haberim oluyo ama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nikonun uyusuklugu banada bulasti dicemya olmicak :roflol::roflol: o dogustan uyusuk bense tatil yüzünden sırnaşık şey
sen o ara tatildeydin kuzum ondan haberin geç oldu
inşallah olur da selam ederim 15 lileredelikafadulden
hala bi gelisme yok mu la benneyaptımki
yok la acaba unutular ı beni
ben mi kendimi hatırlatsam
cok sevındım cnm hayrlısı olsun,ne guzel ıns yarıısrsın bızde senı goruruz:)ıns mulakatı gecersın,haber yok demıssın ama daha cumartesıye var
bekle bakalım ararlar elbet